E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- …
- 161
- chevron_right
Ar tadu jaudu neprasas kaut kada normala riepa, 215, 225, 235 un diski ar atteicigu iznesumu? Citadi ar tiem stance prežiem, aļa 185/20 uz et10 , nekada laba saķere jau nav.
Nevajag saķeri, te ir SW
Un vieglāk driftēt
Un vieglāk driftēt
Nav te nekaads SW:D liekas mieraa-vnk braucu ar taadiem diskiem un taadu seedinaajumu kaa man patiik,nevis tapec ka gribu buut tajaa stance kultuuraa:D
BMW_The Ultimate Repair Bill
Šodien vinēti izsolē vēlvieni type 2 OEM krāsojumā-takā ar tiem arī strādāsim:))pluss pastedzos un no norveģijas ved velvienu type 2 setu takā būs iespēja iegādāties ja kādu intresē pa kadam 800naudinjaam
Paliels ceņiks par tiem diskiem, viņi vismaz ir viegli?
Smuki/reti = dārgi ,jeb tur savādāk tā cena veidojās?
Smuki/reti = dārgi ,jeb tur savādāk tā cena veidojās?
Ogre vienam ar r18 tadi ir. man liekas nu nau nekads lielais retums
http://measurespeed.com/acschnitzer-rims-wheel-weight
Nevaru atrast svaru tiem type 2 r18
nav taatad info:)kars rakstīja:http://measurespeed.com/acschnitzer-rims-wheel-weight
Neredzu nekā īpaša tajos diskos...
tapat kaa es neredzu neko iipashu style 5 un visos pārējos tml ar kuriem puse LV braukā
Ehhh, nu baigi labs ACS būtu smuki arī tādā krāsā kā ir
Vusi rāda savus winterbeaterus-es ari parādīšu:D
Neliela atkāpe no e36...nopirku jo gribas gaazt ziemā
520i m50 ar jaunu 4paaudzee gāzes iekārtu,labākais slēpjas iekshaa:D e34 m5 pilns aadas elektro salons ar apsildi priekshā,pakaljā
520i m50 ar jaunu 4paaudzee gāzes iekārtu,labākais slēpjas iekshaa:D e34 m5 pilns aadas elektro salons ar apsildi priekshā,pakaljā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lai labi slīd grāvjos .
pa cik naaca?Ramyrez rakstīja:Vusi rāda savus winterbeaterus-es ari parādīšu:D
1.5 laikam ss.lv bija
Jaa 1.5k
Nomainiju udens sukni,termostatu ar visu korpusu,filtrus,elju,antifriizu,aizm amjus ar atsperem...tagad domaju ka ir nedaudz par labu maniem merkjiem:D mosh pardot un panjemt nedaudz pieticigaaku:D
Nomainiju udens sukni,termostatu ar visu korpusu,filtrus,elju,antifriizu,aizm amjus ar atsperem...tagad domaju ka ir nedaudz par labu maniem merkjiem:D mosh pardot un panjemt nedaudz pieticigaaku:D
Gaumes jautājums, man personīgi šie diski galīgi necepī. Smuks piecītis!Ramyrez rakstīja:tapat kaa es neredzu neko iipashu style 5 un visos pārējos tml ar kuriem puse LV braukā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- …
- 161