E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- …
- 161
- chevron_right
Salons un velreiz salons:) vareesi labi uztirgot:):)Ramyrez rakstīja:Man prieks ka tev nepatik:D
Kāda ziņā? Ja elektro ar atmiņu tad maksas kosmos, un jatirgo atseviški no auto. Bet ja parastie manualie, tad neko ko tur Latvija labu nenopelnisi no tiem. Vienigi ja meiginat uz arzemem.Martinsoon rakstīja:Salons un velreiz salons:) vareesi labi uztirgot:):)Ramyrez rakstīja:Man prieks ka tev nepatik:D
Velc ārā un met ebay tirgot, tie iet vispar pa 500-700 eiroRamyrez rakstīja:+man ir rupnicas webasto:D
Redzot tavu attieksmi pret mašīnām, tev arī nopērkot galīgu lūzni, nagi niezēs kko uzlabot/salabotRamyrez rakstīja:Jaa 1.5k
Nomainiju udens sukni,termostatu ar visu korpusu,filtrus,elju,antifriizu,aizm amjus ar atsperem...tagad domaju ka ir nedaudz par labu maniem merkjiem:D mosh pardot un panjemt nedaudz pieticigaaku:D
- ikey07
Es domāju ka winterbeater'i ir jāiedala 2 kategorijās
1 - ziemas auto ar kuru tev ir jānobrauc visa ziema, kurā būtu patīkami atrasties, kuram vis daudz maz darbojās un kurš dorši turās uz ceļa un ir +- tehniskā kārtībā
2- ziemas beaters kuru nav žēl tūlīt pat kaut kur iestādīt un kurš netiek taupīts necik.
1 - ziemas auto ar kuru tev ir jānobrauc visa ziema, kurā būtu patīkami atrasties, kuram vis daudz maz darbojās un kurš dorši turās uz ceļa un ir +- tehniskā kārtībā
2- ziemas beaters kuru nav žēl tūlīt pat kaut kur iestādīt un kurš netiek taupīts necik.
Pēdējais labojis Kristaps85 - 13 Nov 2016, 21:20, kopā labots 1 reizi.
nu es vinju pirku ar domu kad vinsh tiks atstaats kokaa kautkur pavisam iespejams....ikdienai man ir no ka izveleties
BMW_The Ultimate Repair Bill
oi tici man-niez shausmiigi,bet visu laiku sev meginu ieskaidrot kad tam auto ir viens celsh ejams:Dikey07 rakstīja:Redzot tavu attieksmi pret mašīnām, tev arī nopērkot galīgu lūzni, nagi niezēs kko uzlabot/salabotRamyrez rakstīja:Jaa 1.5k
Nomainiju udens sukni,termostatu ar visu korpusu,filtrus,elju,antifriizu,aizm amjus ar atsperem...tagad domaju ka ir nedaudz par labu maniem merkjiem:D mosh pardot un panjemt nedaudz pieticigaaku:D
Bagāts dara kā grib (tm)Ramyrez rakstīja:nu es vinju pirku ar domu kad vinsh tiks atstaats kokaa kautkur pavisam iespejams....ikdienai man ir no ka izveleties
Nav slikti ka var 1,5k iestādīt kokā
vārdu sakot auto pirkts ir for fun ziemā,bez nekādas zhelastiibas,speciaali aptiit vinju netaisos...vnk neisledzu varbuutiibu kad pie taada pielietojuma var sanaakt čp:lol:
Un kaada starpiiba cik kas maksaa,kada jeega pirkt winterbeateru pa 500eur kur lai izietu skati vel 2x vairak jaieliek un muzhigas galvas saapes ka kautkas nopliist...shini gadijumaa maucu bez uztraukuma,daudz kas samainiits,skati iziet varu uz sitienu-man pietiek viens gemarojs-gribu atpusties nedaudz arii
Un kaada starpiiba cik kas maksaa,kada jeega pirkt winterbeateru pa 500eur kur lai izietu skati vel 2x vairak jaieliek un muzhigas galvas saapes ka kautkas nopliist...shini gadijumaa maucu bez uztraukuma,daudz kas samainiits,skati iziet varu uz sitienu-man pietiek viens gemarojs-gribu atpusties nedaudz arii
Labi suuds ar visiem winter kaariem utt...
Beidzot atbakushas no lowdaily pasutītās custom made hard load atsperes
TA 5-6kg/mm vietā tagad buus 23kg/mm-tagad galiigi nebus bail ka jebkaadi diski varetu saplosiit arkas;))
Beidzot atbakushas no lowdaily pasutītās custom made hard load atsperes
TA 5-6kg/mm vietā tagad buus 23kg/mm-tagad galiigi nebus bail ka jebkaadi diski varetu saplosiit arkas;))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
+tiko no DE kurjers atsutija velvienu acs type 2 setu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja tādā garā turpināsi izpirkt visus ACS type2 drīz būs pašam savs monopols un varēsi diktēt cenas
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Eu a cik vińi sver?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126