E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- …
- 131
- chevron_right
tur jau tā lieta, lai saprastu, cik tas spārns ir ''šķībs'' vai nav, vajag jau tagad uzlikt, saregulēt, visos punktos savilkt un tikai tad būs skaidra bilde.
M Power or no power..
Neuzliekot, saprast, ka kaut kas šķībs... To gan vēl neesmu dzirdējis. Laikam ekstrasensu cīņas par velti nav gājušas secēm...
Es ka touringam liku aftermarket spārnu arī no sākuma besījos kur var būt tik šķībs spārns.
Bet tagad jau aizmirsts kurā pusē bija tas aftermarkets.
Kā jau tauta te saka, jāuzliek līdz galam, un ar citām detaļām jāpielāgo, ap spārnu ir daudz "kustīgu" detaļu ar ko var improvizēt.
ofc nekad nebūs oem fits, bet mūsdienās dabūt mint spārnus ir nereāli.
Bet tagad jau aizmirsts kurā pusē bija tas aftermarkets.
Kā jau tauta te saka, jāuzliek līdz galam, un ar citām detaļām jāpielāgo, ap spārnu ir daudz "kustīgu" detaļu ar ko var improvizēt.
ofc nekad nebūs oem fits, bet mūsdienās dabūt mint spārnus ir nereāli.
- ikey07
bet jaunu oem tak var uzsūtīt, taka mūsdienas dabùt ir reāli vienīgi vai ir gatavs kāds maksāt
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu es neredzu vairs jugu ieguldities,jo domaju ka sakrasojot un visu savedot kartiba,likšu viņu tirgoties
Bismaz tadas domas tagad ir
ar kompatu pa brugji
Viss ir atkarīgs no tā cik augsti ir tavi kritērīji. Es arī sākumā sapirku visas jaunas detaļas no ķīnas, taču kad meistari sāka likt kopā tad visādas brīnumainas lietas parādījās, piemēram, kapots 2 cm pāri skatījās. Gala rezultātā sūtīju oriģinālās detaļas no DE. Kas mani patīkami pārsteidza ir tas ka OEM cenas nemaz tik nedabiski augstas nav.
Cik aptuveni maksā jauns oem spārns?
Es jau vairs precīzi nepateikšu, tas bija 2016/7. gads. man šķiet ka OEM brille 160 Eur..
- ikey07
Njā, padārgi...
Ja izdomā sūtīt, tad uzmanies jo tur ir 3 dažādi varianti ar tām pagriezienu rādītāju vietām.
1. variants: bez pagrieziena rādītāja;
2. variants: pie priekšējā riepas;
3. variants: tuvu durvīm.
Gribēju kombinēt lai lētāk sanāk, taču gala rezutātā es ieberzos.
1. variants: bez pagrieziena rādītāja;
2. variants: pie priekšējā riepas;
3. variants: tuvu durvīm.
Gribēju kombinēt lai lētāk sanāk, taču gala rezutātā es ieberzos.
Cipruss kāpēc atkal meklē tādus diskus? Tev takš viņi visi jau ir bijuši...
Ir ja
Jo no diskiem ir loti maza izvēle
Car protams no DE sutit pa 1.5k kko labu,bet vai vajag??
ar kompatu pa brugji
meklē LT
Tur ari nekas sakarigs nav
Tu pays zini,ka labi un smuki diski maksa 1k+
ar kompatu pa brugji
Style 21 uz kabra būtu mana izvēle
Vieni no smukākajiem bmw 90' gadu diskiem.
Vienīgi es nevaru atrast bildi kur viņi būtu uz kaut cik normālām riepām
Vieni no smukākajiem bmw 90' gadu diskiem.
Vienīgi es nevaru atrast bildi kur viņi būtu uz kaut cik normālām riepām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- …