E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- …
- 161
- chevron_right
Nu nee tak...jokoju tik-meginashu sakomponet uz 8.5j 215/35...cerams nekur nekjers neko...tamdelj arii pasutiju hardcore atsperes lai varetu uzlikt nedaudz platakus ripuljus...citad no taa 4.4 maz jegas:DKristaps85 rakstīja:Ar r18 būs labāk, neiet runa par racecar, iet runa par proporcijām, it īpaši redz tajās bildēs kas ir lenķī no aizmugures.
edit: vēl šaurākas riepas par 195?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Vainu kaa ir vainu pilniigi visi...man besii kad ir puse-izskataas anaali...naudas man nav,esmu students un ar apliecību nemētājosValtersD rakstīja:Arī priekšējie? vugd apliecība laikam dara brīnumus, vai arī tev daudz lieka naudaRamyrez rakstīja:Logi buus toneti pec skates pilniigi visi,diski buus vel lielaaku ar vel shauraakam riepaam...gaisa šahtas gan uzlikuKristaps85 rakstīja:Jā diski citi prasās, pagaidām tā ir vienīgā vājā vieta vizuālajā, redz ka nav proporcionāli ar šaurajām mizām
Baigi labi ka logi nav tonēti
Vai tiešām nav m gaisa vadi?
Bildes ir ritigi super
Pēc manām domām,kkas agresīvāks ar spoileri gan varetu būt. LTW
LTW + GT priekšā
Tieši manas domas, tik neko neteicu. Dēļ difuzora liekas, ka vajag LTW.Duuj rakstīja:Bildes ir ritigi super
klau, ja ir legals v8, cela nodoklis mainas?
Es minetu ka mainas gan, jo palielinas pašmasaEJANSONS rakstīja:klau, ja ir legals v8, cela nodoklis mainas?
Pasmasu neskatas nodoklim, bet gan pilno masu..mar44a rakstīja:Es minetu ka mainas gan, jo palielinas pašmasaEJANSONS rakstīja:klau, ja ir legals v8, cela nodoklis mainas?
Un domaju ka nekas nemainas. Tak mainot no 4cyl un 6cyl nekas neizmainaas. Virsbuves pilnaa masa ko razotajs noteicis neizmainaas. Pasam ir 328iA un ir lielais nodoklis (128eur pagaidam) un nomainot un meh nekas nemainas.. laigan ar mehaniku ir mazais nodokli, bet ta chaliem tas neintrese..
M62 bija tik pa kadiem 60kg smagaks nekaa m50;))
Bus jamaksaa neatkarigs nodoklis lielitraazhas 300eur gadā+gada nodoklis-poh gan jau izkruķīsimies
Bus jamaksaa neatkarigs nodoklis lielitraazhas 300eur gadā+gada nodoklis-poh gan jau izkruķīsimies
Jaunajos noteikumos rakstiits kad auto kura motota apjoms parsniegs 3.5l tiem tiks piemerots klat gada nodoklim 300eur lielmotora nodoklis
Tas attiecās tikai uz tiem auto kas ražoti pēc 2009 gada
žurkām nodoklis pa vecam - pēc pilnās masas
žurkām nodoklis pa vecam - pēc pilnās masas
Es shodien biju csdd;))
No pirmā janvāra attiecas no 2009 un velak visiem
Nu līdz tam 'vēlāk' vēl jānodzīvo
Nu jaa.. vispar masinam kas pirms 2005.g nodoklis pa vecam + kkads tur procentinsh klaat..
Ja tev buutu 4.0d tad tas nodoklis tevi vismazak uztrauktu:Dcipruss18 rakstīja:Jo talak jo lielaakaa dirsaa.labi ka man nav 4.0d
https://csdd.lv/transportlidzekla-ekspl ... alkulatorsRamyrez rakstīja:Es shodien biju csdd;))
Ņem lasi, gudriniek. Auto ar pirmo reģistrāciju līdz 31.12.2004. vispār nekas no tā idiotisma neskar, izņemot +7.4% pie nodokļa jau no šī gada 1.janvāra. No 1.1.2005. līdz 31.12.2016. Tieši tas pats. Sākot no 1.1.2019. ekspluatācijas nodokli aizstās CO2 nodeva visiem auto, kuru pirmā reģistrācija ir pēc 31.12.2008. + 300 eur, ja dzinēja tilpums pārsniedz 3500cm2. Nekas NAV UZ VISIEM. Varat nemīzt par saviem 4.4i/lpg power un 4.0d. Un jaunie mega diesel power ar 4.0d vai m5.0d utt arī var neiespring. Tiem pa 2 un 3 turbīnām uz 3.0d.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- …
- 161