Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 30
- chevron_right
bimmershop.lv noirku. Vienu mirkli bij pārdošanā, bet cik nu skatos tagad.. vairs nav
nav, tie dubultie ir dificits, jo originala negaja, tas ir custom, nekur nav :(( japerk kopa ar bamperi :((
es domaju ka vajadzeja atstat vienu krasu, saja gadijuma abas divas butu bijusas labas krasas gan zila gan balta, bet tiekai ja butu viss auto viena krasa, bet nu ja cilvekam pasam patik tad lai jau ir ka ir.
krāsojums diezgan kvalitatīvs izskatās, bet nu tik ..tiešām atsit nedaudz.. need for speed
bet tā izplūde vnk sex
bet tā izplūde vnk sex
Krāsojums jau arī ir no NFS Most Wanted... tik krāsots tādēļ, ka ir redzēts viens e36 eksemplārs Krievijā ar šādu krāsojumu. Man patīk, tas pats galvenais
šādi jau rodas to lauku šķūņi...utt, žēl ka pa zolīdo tiek sapists auto
bet nu katram sava gaume, gan jau izzslimosi to need for speed un būs normāli
bet nu katram sava gaume, gan jau izzslimosi to need for speed un būs normāli
Galvenais tik nesākt likt hromētos tepiķus, višadus spīzdigos ātrum kloķus un krāsot salona plastmasus visādās zilās un baltās krāsās, tad gan jau būs riktīgs čigān stail.
kurš jau nu runātu ar savien stīlijbaloniem aizmugurē un nolaistu purnu zemēmikelsons rakstīja:šādi jau rodas to lauku šķūņi...utt, žēl ka pa zolīdo tiek sapists auto
Kāpēc tikai to drifteru mašinas drīskt iskatīties pēc lauku šķūņa, kuriem tās ir arī kā daily drive mašīnas????
Katrā ziņa krāsojums forš, vismaz LV uz celiem nav tāds redzēts, uzmest kādus interesantus diskus, ne st5 un līdzīgos, bet kko interesnatāku, piem kko no Rota līdzīgajiem un kopskats varētu sanākt diezgan unikāls
pamuļķi , lasīt mācies, man jau viss vēl tapšanas stadijā, vēlāk varēsi siekalas lasīt , lai gan tavs hoodija autiņš man ar patīk bet te kaut kā tev tā gaume pieklibo..EgilZ rakstīja:kurš jau nu runātu ar savien stīlijbaloniem aizmugurē un nolaistu purnu zemēmikelsons rakstīja:šādi jau rodas to lauku šķūņi...utt, žēl ka pa zolīdo tiek sapists auto
Kāpēc tikai to drifteru mašinas drīskt iskatīties pēc lauku šķūņa, kuriem tās ir arī kā daily drive mašīnas????
Katrā ziņa krāsojums forš, vismaz LV uz celiem nav tāds redzēts, uzmest kādus interesantus diskus, ne st5 un līdzīgos, bet kko interesnatāku, piem kko no Rota līdzīgajiem un kopskats varētu sanākt diezgan unikāls
saimnieks pats zinās ko darīt, vēl jau visu var glābt
Laikam aizskāru tavu sievišķo pusi, ja uzreiz tā aizdegies, ka jāsāk apsaukāties
Un kāda nozīme ka tapšanas stadījā tev tas mēsls, šķūnis paliek šķunis, kamēr to neizlabo
Un manu zaļo žurku gan liec mierā, vizuāli tur nebija nekāda šķūņa beigās un hadnene visa bija jauna, motoram bija salikti visādi upgreidi par kuriem tev tikai sapņot p.s ja kas šī mašīna jau pārdota sen un cilvēks kas viņu nopirka bija starā, par vadāmību un jaudu, jo pa to ciparu ko viņu pārdevu, viņs mierīgi varēja slaveno 2.8 ar pačku paņem, bet redz nopirka manu "hlamu"
+ sen vecīt vairs par žurkām siekalas netecinu, kur nu vēl par tādu "projektu" ka tev
un tici man ar gaumi viss kārtība un līdzekļu arī pietiek, lai savu mašīnu uzceptu tādu kādu vien gribu, nevis teikt- viss būs, tikai vēlāk
Principā neatbildi uz manu komentāru, jo man galīgi neinteresē kaut kāda tur Miķeļa viedoklis par mani un maniem auto. Jo tu vnk savos apvainojumos ka bērns ķeries pie pēdēja salmiņa, atcerējies kaut kadu vecu infu par zaļo žurku bravooo, nosauci par pamuļķi, kaut gan galīgi nepazīsti mani- vēl lielāks bravooo, gan jau kkur šajā tekstā neieliku komatu vai kādu garumzīmi, mož vēl tur piesienies par analfabētismu
KIDS these days
Un kāda nozīme ka tapšanas stadījā tev tas mēsls, šķūnis paliek šķunis, kamēr to neizlabo
Un manu zaļo žurku gan liec mierā, vizuāli tur nebija nekāda šķūņa beigās un hadnene visa bija jauna, motoram bija salikti visādi upgreidi par kuriem tev tikai sapņot p.s ja kas šī mašīna jau pārdota sen un cilvēks kas viņu nopirka bija starā, par vadāmību un jaudu, jo pa to ciparu ko viņu pārdevu, viņs mierīgi varēja slaveno 2.8 ar pačku paņem, bet redz nopirka manu "hlamu"
+ sen vecīt vairs par žurkām siekalas netecinu, kur nu vēl par tādu "projektu" ka tev
un tici man ar gaumi viss kārtība un līdzekļu arī pietiek, lai savu mašīnu uzceptu tādu kādu vien gribu, nevis teikt- viss būs, tikai vēlāk
Principā neatbildi uz manu komentāru, jo man galīgi neinteresē kaut kāda tur Miķeļa viedoklis par mani un maniem auto. Jo tu vnk savos apvainojumos ka bērns ķeries pie pēdēja salmiņa, atcerējies kaut kadu vecu infu par zaļo žurku bravooo, nosauci par pamuļķi, kaut gan galīgi nepazīsti mani- vēl lielāks bravooo, gan jau kkur šajā tekstā neieliku komatu vai kādu garumzīmi, mož vēl tur piesienies par analfabētismu
KIDS these days
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …