KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 24
- chevron_right
Paldies ch., Mar4ello un m4z par sakarīgu info, no ebay neko nekad vairs nepasūtīšu, pēdējie sūtījumi nav atnākuši līdz manīm.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Hvz, pašu parastāko caurspīdīgo laku, nopirku K-rautā. Viss bija gerai, nekas neatlīmējās.m4z rakstīja: Kādu laku tu pūti virsū?jo es savam kad aplīmēju spoguļus un nolakoju, tād uzlīmes sasūca to laku iekšā, locijumu vietās atlobījās un izskatījās pēc galīgās pakaļas
Mozh pa daudz salēji virsū.. Es liku kādās 6-7 plānās kārtās,pa starpu nožāvējot iepriekšējo kārtu.
Atvainojos par offtopic.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Dariju apmēram tā pat, bet laikam tomēr pārāk ātri pūtu!nebija pacietība gaidītch. rakstīja:Hvz, pašu parastāko caurspīdīgo laku, nopirku K-rautā. Viss bija gerai, nekas neatlīmējās.m4z rakstīja: Kādu laku tu pūti virsū?jo es savam kad aplīmēju spoguļus un nolakoju, tād uzlīmes sasūca to laku iekšā, locijumu vietās atlobījās un izskatījās pēc galīgās pakaļas
Mozh pa daudz salēji virsū.. Es liku kādās 6-7 plānās kārtās,pa starpu nožāvējot iepriekšējo kārtu.
Atvainojos par offtopic.
Arī atvainojos par offtopic
kā to saprast papīrenes? man ir sticker bomba 1 (nevis 2) un tipo stiklenes visas
P.S. par lukturi nu ta,gibās šadu te variantu,bet ATKAL lielais slinkums čakarēties uz apskatem
Nevaru atrast,bet vienāvārdāsakot talā vietā smaidiņs
P.S. par lukturi nu ta,gibās šadu te variantu,bet ATKAL lielais slinkums čakarēties uz apskatem
viņas ir kā parastās papīra uzlīmes, vieglāk pateikt- slapjumā šķīst!Kobreti rakstīja:kā to saprast papīrenes? man ir sticker bomba 1 (nevis 2) un tipo stiklenes visas
nu laikam esat iegrabušies
sodien atnaca sparns
ritdien ielikšu bildes
sodien atnaca sparns
ritdien ielikšu bildes
Bubulis rakstīja:Paldies ch., Mar4ello un m4z par sakarīgu info, no ebay neko nekad vairs nepasūtīšu, pēdējie sūtījumi nav atnākuši līdz manīm.
Sūdīgi sūti + no ķīnas nāk mēnesi apmēram. Visas preces atnākušas, vienai tik bija aizķeršanās - 3 mēneši, bet tad arī pats pārdevējs kkur nozuda.
Man atnāca 2ned. laikā sīkpaka no chainas!
Kā kuru reizi, bet parasti aptuveni mēnesi nāk. Man rekords no UK - 4 dienas.
man no arī no UK 4 dienas! BET viss ir tajā vai maksā par sutīšanu,jo vairak maksa,jo atrāk atnak
mjaa diski izsaka visu
aga bez diskiem kā 93gada mašīna
Interesants auto! Patīk ka nav usual stuff! kā ar motora maiņu izgāja? kas no elektronikas jāmaina? vadi?
un kas tie par diskiem?
un kas tie par diskiem?
diski lasi sakuma firma ACT germany
motora maiņa kā kuram,bet man plug and play 1 dienu prasija,pat mazāk,viss kopa ar visam problēmām trīs dienas nesteidzoties,un pēc tam bez ģeneratora uz Rīgu
motora maiņa kā kuram,bet man plug and play 1 dienu prasija,pat mazāk,viss kopa ar visam problēmām trīs dienas nesteidzoties,un pēc tam bez ģeneratora uz Rīgu
vadi no 2.5 vajadzīgi,jo 6 spoles,pārejais po mojemu tas pats,tikai viens lieks devejs un savādaks brīvgaitas regulatorsFoxijs rakstīja:Interesants auto! Patīk ka nav usual stuff! kā ar motora maiņu izgāja? kas no elektronikas jāmaina? vadi?
un kas tie par diskiem?
Kobreti rakstīja:nu laikam esat iegrabušies
sodien atnaca sparns
ritdien ielikšu bildes
Paklau, cik tev tas sparns izmaksāja un kur ņēmi?
22ls gab
http://www.jok.lv
tik raksti vai zvani viņiem
šofera puses arī ņemu no viņiem pirms 2,5 gadiem,pārpūtu vēlvienā kārtā ar grunti un turās līdz pat šodienai
http://www.jok.lv
tik raksti vai zvani viņiem
šofera puses arī ņemu no viņiem pirms 2,5 gadiem,pārpūtu vēlvienā kārtā ar grunti un turās līdz pat šodienai
Vairāk nebūs norūsinātais spārns? Konkrētajam auto labi piestāvēja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …