maartyd cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 33
- chevron_right
Nu es nezinu, bija pirms tam pionieris, tad ieliku sony (sarkanā apgaismojuma dēļ), tagad ieliku oem, ja godīgi, liekas, ka kvalitāte ir līdzvērtīga, ja ne labāka. Man var ticēt, esmu mūziķis (liet. Taxz jau zina) (Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmija)
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Ne jau par kvalitāti stāsts. Tagad klausīsies tikai radio vai kasetes?
Ja varētu piejūgt usb vai vismaz aux, vēl varētu dzīvot, bet citādi neredzu baigo prieku no tāda maģa.
Ja varētu piejūgt usb vai vismaz aux, vēl varētu dzīvot, bet citādi neredzu baigo prieku no tāda maģa.
Aux ir plānāFinks rakstīja:Ne jau par kvalitāti stāsts. Tagad klausīsies tikai radio vai kasetes?
aux ir way to go. Skan 3x labāk uzreiz, bez fona trokšņiem utt., jo klausoties radio šis maģis patiešām liekas totāla kaka
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ko visi fano pa tiem aux'iem, vadi pa visu mašīnu Labāk usb flašiņu iespraust un viss super.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
TomSkarsts rakstīja:Ko visi fano pa tiem aux'iem, vadi pa visu mašīnu Labāk usb flašiņu iespraust un viss super.
Es oem maģiem visos auto kas man ir bijuši izmantoju fm modulatoru.
Oem maģī flašiņu?TomSkarsts rakstīja:Ko visi fano pa tiem aux'iem, vadi pa visu mašīnu Labāk usb flašiņu iespraust un viss super.
Bet nē, aux var arī smuki izvilkt - piemēram viduskonsolē zem elkoņbalsta, vai arī mazajā kabatiņā zem obc - protams, uztaisot tādu, kuru var smuki iestumt atpakaļ, kad nav vajadzības
Un lai pārslēgtu kko jāblenž telefonā vai whatever tur piespraud...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jo? Playlistes nepastāv? es atkal tos flashu loverus nesaprotu, lai semeklētu kādu konkrētu dziesmu no kādām 1000 ko tu tur esi ielicis, ātrāk galvā nošauties
Sent from my XT1072 using Tapatalk
Var jau vienu laist uz riņķigruzs rakstīja:Jo? Playlistes nepastāv? es atkal tos flashu loverus nesaprotu, lai semeklētu kādu konkrētu dziesmu no kādām 1000 ko tu tur esi ielicis, ātrāk galvā nošauties
good point tpc man vispar padomā 16:9 ielikt lai viss smuki. Bet nu man 60 dziesmas un aptuveni orientejos kurā desmitā ir kurasgruzs rakstīja:Jo? Playlistes nepastāv? es atkal tos flashu loverus nesaprotu, lai semeklētu kādu konkrētu dziesmu no kādām 1000 ko tu tur esi ielicis, ātrāk galvā nošauties
Neredzu tur problēmu, bija alpine maģis un bija flekā vairākas mapes, vienmēr zināju kurā mapē un kur ir dziesma kuru gribēju, bet pārsvarā ik pa laikam iekačāju jaunas dziesmas un ieliku jaunā mapē fleškā.gruzs rakstīja:Jo? Playlistes nepastāv? es atkal tos flashu loverus nesaprotu, lai semeklētu kādu konkrētu dziesmu no kādām 1000 ko tu tur esi ielicis, ātrāk galvā nošauties
Oem radio ir ok, bet ne kasešnieks, pašam tagad ir un nevaru izciest to ka radio jāklausās. Tagad protams jau uzsūtīju alpine maģi ar bluetooth/usb/aux tākā vajaga tikai sagaidīt.
Skaņas kvalitāte owm maģiem nav slikta, it īpaši ja ir oem pastiprinātājs iekšā.
Tīrs no visām pusēm un iekšas. Problēma ar vienu riepu arī atrisināta - gar bortu nāca pa burbulītim.
Vēlāk vēl dīls un būs lūpa beidzot bamperam. (tas protams tiks vispirms salabots un sakrāsots)
Vakar arī beidzot nomainīju stūres pastiprinātāju, beidzot var noparkoties
Vēlāk vēl dīls un būs lūpa beidzot bamperam. (tas protams tiks vispirms salabots un sakrāsots)
Vakar arī beidzot nomainīju stūres pastiprinātāju, beidzot var noparkoties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu labi, tagad esmu gatavs dot 600e.
Inferno rakstīja:Nu labi, tagad esmu gatavs dot 600e.
Neko tās akadēmijas šajā sakarā neizsaka - zinu dažus mūzīķus (pat var teikt producentus), kas no audio aprīkojuma nejēdz praktiski neko, izņemot ražotāju brendu nosaukumu izmantošanu "gudrās" runās.. :)maartyd rakstīja:Nu es nezinu, bija pirms tam pionieris, tad ieliku sony (sarkanā apgaismojuma dēļ), tagad ieliku oem, ja godīgi, liekas, ka kvalitāte ir līdzvērtīga, ja ne labāka. Man var ticēt, esmu mūziķis (liet. Taxz jau zina) (Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmija)
d[-_-]b
Vairāk skaņu safist laikam nav iespējams...ZzevsS rakstīja:TomSkarsts rakstīja:Ko visi fano pa tiem aux'iem, vadi pa visu mašīnu Labāk usb flašiņu iespraust un viss super.
d[-_-]b
Protams, gadās arī "tizleņi", kurus pats neieredzu.Dj Plosky rakstīja:Neko tās akadēmijas šajā sakarā neizsaka - zinu dažus mūzīķus (pat var teikt producentus), kas no audio aprīkojuma nejēdz praktiski neko, izņemot ražotāju brendu nosaukumu izmantošanu "gudrās" runās.. :)maartyd rakstīja:Nu es nezinu, bija pirms tam pionieris, tad ieliku sony (sarkanā apgaismojuma dēļ), tagad ieliku oem, ja godīgi, liekas, ka kvalitāte ir līdzvērtīga, ja ne labāka. Man var ticēt, esmu mūziķis (liet. Taxz jau zina) (Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmija)
Ir izmēģināts arī ( tiesa, ne e36), bet jā, nekas labs nebija, turklāt ātri noplīsa.Dj Plosky rakstīja:Vairāk skaņu safist laikam nav iespējams...ZzevsS rakstīja:TomSkarsts rakstīja:Ko visi fano pa tiem aux'iem, vadi pa visu mašīnu Labāk usb flašiņu iespraust un viss super.
Hz, man ja godīgi kkā po* pa kkādu tur mūzikas kvalitāti un mega basiem un pastiprinātājiem. Jāsēž klubā, ja gribas muzonu. Mašīna braukšanai domāta.Dj Plosky rakstīja:Vairāk skaņu safist laikam nav iespējams...ZzevsS rakstīja:TomSkarsts rakstīja:Ko visi fano pa tiem aux'iem, vadi pa visu mašīnu Labāk usb flašiņu iespraust un viss super.
Savu alpine vairāk pa 16/17 volume nekad neesmu griezis, nedzird jau norm motoru, nahera tas vajadzigs es hz.
Galu galā liela daļa muzonu velk random netā vai no YT un neņem vērā pat bitrate un ar visām mega audio iekārtām klausās sūda kvalitāti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …