E36 328 Harijs Vorza-Dārgais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
pirms tā gumijas gabala uz spoilera bija labi bet tgt izskatās viņš tur lieks varbūt dzīvē ir savādāk bet bildēs izskatās galīgi lieks ....
Ir labs. Brutal bmw
Izskatās labi tas ugreidotais spoileris. Kopumā viss auto arī labi izskatās.
Manuprāt spoileris tieši iederās!
Un kā visi saka, tad izskats tiešām brutāls
Un kā visi saka, tad izskats tiešām brutāls
to asti vajag ielocit savadak izskatas taka kkas lieks un nedaudz sturus noapalot. tad bus ka vajagHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Viss sanaca kaa plaanots! Izskataas brutaali! :)
viss tur ir labi, tagad tik vajag izdomaat ko smiekliigu tur uzliimeet virsuu
Raceism stikeriHoodieBro rakstīja:viss tur ir labi, tagad tik vajag izdomaat ko smiekliigu tur uzliimeet virsuu
@instagram - anrijs.v
oemHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Pa lielam kaa oem atskirt gt?! Jo es tagad zinu kas vinjam ir iekshaa- starpcitu tur nebija stiklaskiedra!!! :)
vajag veel kkur iespraust sarkanus savilcejus JDM stila, piemeram bamperi....
Sapnus buvee, nevis noperk...
Briivdiena- pats neaizbraucu uz juuru bet izvedu pasauloties melno peerli! :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Spoilers ir OK, bet ja gribi vēl brutālāku to E36, tad tiec vaļā no tiem Style 5 diskiem... Tie nu galīgi nav tāda stila diski.
Es nezinu , bet man diski ļoti patīk. Mašīna arī protams. Redzot savu žurku sētā , šis auto vienkārši boomba. Kad savējo tādu sataisīšu nav ne jausmas.
Ja kas piesakos pie diskiem!Nixon rakstīja:Spoilers ir OK, bet ja gribi vēl brutālāku to E36, tad tiec vaļā no tiem Style 5 diskiem... Tie nu galīgi nav tāda stila diski.
cipruss18 rakstīja:Diski tak griezisies reversaa uz brutalaty
Kads brutalii tas auto cope garam gajeju skatus un izraisa intresi no benzintanka apmekletajiem kad lej degvielu
Ir labi, man patīk!
Bet, skatoties uz to lūpu gt spoilerim, zinot ka būs Brutality, tad noteikti vajag m bamperam papildus upgreidu, jo savādāk kkas trūkst pie tāda setupa!
Bet, skatoties uz to lūpu gt spoilerim, zinot ka būs Brutality, tad noteikti vajag m bamperam papildus upgreidu, jo savādāk kkas trūkst pie tāda setupa!
Beautiful Mechanical Wonder
Šitā gan ir laba lieta, biju cerējis ka paspēšu iegādāties un uzmontēt ko tādu pirmais.
@instagram - anrijs.v
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right