E36-Rika kūtiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- chevron_right

Mazliet jāpaceļ sakarā ar disku maiņu.
Ar vienu foruma biedru samainījāmies ar diskiem, tiku pie ACS r17 7.5j ET18. Pašam baigi patīk, izskatās solīdāk.
Protams prasās pārkrāsot, to jāatliek uz vēlāku.
Pagaidām tikai viens foto.
Ar vienu foruma biedru samainījāmies ar diskiem, tiku pie ACS r17 7.5j ET18. Pašam baigi patīk, izskatās solīdāk.
Protams prasās pārkrāsot, to jāatliek uz vēlāku.
Pagaidām tikai viens foto.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
"Vecie diski bij labāki" incoming 

Izskatās labāk
Iepriekšējie konkrētajā izpildījumā bija briesmīgi

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Šiem ET ir perfekts. Domāju ja nokrāsot kādā gunmetālā būs labāk

Smuki! 

Tā kā man riebjas visi šniceļveidīgie, tad tiešām jāsaka, ka vecie bij superEdža rakstīja:"Vecie diski bij labāki" incoming

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Tu zajebal, TomTomSkarsts rakstīja:Tā kā man riebjas visi šniceļveidīgie, tad tiešām jāsaka, ka vecie bij superEdža rakstīja:"Vecie diski bij labāki" incoming

+1, es par vecajiem 
da nē, ir labs.

da nē, ir labs.

Nu nēeeeez, vecie bija cmukāki! 
Just kidding! ACS izskatās nice. Galvenais izdomāt piemērotu krāsu, un tad jau viss būs tip-top!
Vienīgi varēja būt biki, biki platāki. Kaut vai 8J

Just kidding! ACS izskatās nice. Galvenais izdomāt piemērotu krāsu, un tad jau viss būs tip-top!

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Par krāsu nav daudz ko domāt. Skaidrs, ka būs pelēks tonis ar kādu graudiņu. Patīk kā izskatās ja skatās uz auto no diagonāles, stari uz iekšu!jaaniskal rakstīja:Nu nēeeeez, vecie bija cmukāki!

Neliels updeits.
Pagājušajā gadā ievēroju, kad strādājošam dzinējam atskrūvē eļļas korķi parādās tāda smalka un sīkstoša skaņa.
Tas nozīmē, ka kartera ventilācija ir ciet. Biju mazliet par to piemirsis, nesen atgāzes lika par sevi manīt, mazliet pa daudz dūmoja. Kamēr biju aizkrauts ar darbiem tikmēr K&E motors operatīvi pārlasīja kartera ventilāciju, uzlika jaunu kartera ventilācijas vārstu un jaunas sveces
. Vecais vārsts bija pilns ar visādiem mēsliem, izskatījās ka no Bavārijas vēl nebija mainīts. Skaņa ar dūmainību pazuda, kā arī drīz būs jāaizved sprauslas uz ultraskaņu.
Pagājušajā gadā ievēroju, kad strādājošam dzinējam atskrūvē eļļas korķi parādās tāda smalka un sīkstoša skaņa.
Tas nozīmē, ka kartera ventilācija ir ciet. Biju mazliet par to piemirsis, nesen atgāzes lika par sevi manīt, mazliet pa daudz dūmoja. Kamēr biju aizkrauts ar darbiem tikmēr K&E motors operatīvi pārlasīja kartera ventilāciju, uzlika jaunu kartera ventilācijas vārstu un jaunas sveces

Esmu dzirdejis tantes runajam,ka nesot veseligi poe darbojosha dzineja elljas korkji skruvet valjaa-iemeslu nezinu 

ar kompatu pa brugji

Man viens filozofs teica, ka dzīvot ir kaitīgicipruss18 rakstīja:Esmu dzirdejis tantes runajam,ka nesot veseligi poe darbojosha dzineja elljas korkji skruvet valjaa-iemeslu nezinu

Man personīgi ar šiem diskiem patīk labāk

Man arī, ir solīdāk!Ziemelis23 rakstīja:Man personīgi ar šiem diskiem patīk labāk

Auto pa ziemu nebraucTomSkarsts rakstīja:Šitie diski ziemai ja?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- chevron_right