-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 52
- chevron_right
Opel Kadett (lāsītes) atsperes + koilu regulācijas skrūves līdz galam uz augstāko. Un tad bija zems.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
+ e30 aizm. amīši, citādāk bundža apsēžas uz amīšu atsitējiem.
Tas tiesa.
Hapo, ieteiktu Tev Ruu variantu!
vel var meginat iznemt tas gumijas kuras ir virs uz zem atsperes, -1cm garantets!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Iznjem taas gumijas, patieshaam..
labak iznem atsperi ,lai paliek tikai ta gumija buss mega zems
Tagad šāds :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Oho, normals slipejamais, sirsnina ari attieciga agresivajam izskatam?
Sent from my HUAWEI P6-U06
Hapo Tavs kaplis jau kļuvis ir pa klasiku un kulta auto
Bļa, solīdi
Mļin, lai cik tev tas aparāts nebūtu brutāls, man no šāda stila foruma eksemplāriem šis ir reāli mīļākais! Malacis, HAPO
Šim auto jau ir vēsture, īpašnieks nenolaiž rokas!!! Tas ir tas, kādēļ šis auto ir un BŪS!!! Hapo, cepure noņemta Tavā priekšā... Malacis!!mikelsons rakstīja:tāds iespaids rodas, jo šeit jau auto kopīgi noformēts tādā hardcora gatera stilā un ir ar piedūrienu, tavā gadījumā tikai ar norūsinātu haubi ir stipri pa mazBurbul1s rakstīja:e36.lv klasika - Kkāds čalis ieliek sarkanu enģēļus un viņu nodiršs, es norūsinu haubu un lēnām cenšos panākt kkāds effektu un mani nodiršs. Bet ja kluba biedrs ar rust haubi un izteikti koši ziliem enģeļiem min tad viss ok Es tak jau biju pārliecināts ka neviena cita krāsa kā dzeltene un balta nav aprūvotamikelsons rakstīja:nu ir nedaudz par traku...bez nāsīm un pagrieziena, bet kopumā man patīk, ka eksperimentē , bet tulīt tevi tā nodirsīs
By the way - izskatās zajebuha
Nesen Hapo bija pie krasta Sky.
Kā nav, tā diemžēl nav :(....pagaidāmWildutch rakstīja:Oho, normals slipejamais, sirsnina ari attieciga agresivajam izskatam?
Bija ganvienkāršais rakstīja:Nesen Hapo bija pie krasta Sky.
Redzets sodien, nav vardu hapo kupeja ir e36.lv labaka hard core kupeja viss ir tiesi ta ka jabut
Sava veida individuālisms, kautkas krasi atšķirīgs no pelēkās M pakas masas, patīk šāds rat style. Gan jau drīz aicinās filmēties mūzikas video klipos vai reklāmās
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 52