E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- …
- 161
- chevron_right
Cita mantu nedrīkst skauzt.Edža rakstīja:Ļoti nice projekts skauž
P.S īkšķis par padarīto. ir arī plānā vēl kkas, ko darīsi? (liekas jau, ka viss ir izdarīts, bet varbūt ko pamainīsi?)
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
'projekta' E36 nevar būt tādā stadijā kad vis ir izdarīts
Nu ja paskirt lapales uz apakalju tad jau redz ka darbi turpinaas,taa vien liekas ka tas tikai saakums:D
Bet nu jaaa...var iemaukt 100k tajaa autoo un taapat buus kir vel ielikt-taa or ar to klasiku;))
Bet nu jaaa...var iemaukt 100k tajaa autoo un taapat buus kir vel ielikt-taa or ar to klasiku;))
BMW_The Ultimate Repair Bill
Cik ilgi tu jau viņu cel augšā?Ramyrez rakstīja:Nu ja paskirt lapales uz apakalju tad jau redz ka darbi turpinaas,taa vien liekas ka tas tikai saakums:D
taa no sirds kaadi 1.5gadi....lidz tam bija taads shuri muri-nekas vairaak
Sezona atverta
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Konsoles glancētā apdare tāda jau dabūta oem vai uz pasūtījuma kaut kur izgatavota?
Kad krasoju mashinu tad uztaisijam piano black apdari kā jaunajiem bmw
Ļoti smuki. Ja cilvēks vēl ar to nodarbojas,iemet PM ar cenu un kontaktu.Ramyrez rakstīja:Kad krasoju mashinu tad uztaisijam piano black apdari kā jaunajiem bmw
vitjazz rakstīja:Ļoti smuki. Ja cilvēks vēl ar to nodarbojas,iemet PM ar cenu un kontaktu.Ramyrez rakstīja:Kad krasoju mashinu tad uztaisijam piano black apdari kā jaunajiem bmw
Man ari interesee.gribu e38 koki shadi smuki sakrasotu
ar kompatu pa brugji
Es taisiju un ar to nenodarbojos:Dvitjazz rakstīja:Ļoti smuki. Ja cilvēks vēl ar to nodarbojas,iemet PM ar cenu un kontaktu.Ramyrez rakstīja:Kad krasoju mashinu tad uztaisijam piano black apdari kā jaunajiem bmw
Lai buutu chotka ir ko pajaaties...tagad sievas x5 taisishu piano black
Ja 150e, es tad pats papisīšos
Tu jau taa saals ka ir ko papisties lai uztaisitu kvalitatiivi-ja ar ti nodarbotos ikdienaa tad protams shi darba cena ir kadi 60eur mosh-bet takaa esmu noslogots un delj shada darbinja man naakas atmest ar roku citam lietaam tad taoec arii cena dubultaa-un nav fakts ka parakstitos to darit vispār:D
Cipruss a tu burzhujs-daargos pelmenjus ar jera galju laikam mauc iekšā
Brālis nelamajas ka pie majas skalji uzvedos? :p
Cipruss a tu burzhujs-daargos pelmenjus ar jera galju laikam mauc iekšā
Brālis nelamajas ka pie majas skalji uzvedos? :p
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 130
- 131