E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- …
- 161
- chevron_right
Tehniskā inspekcija izieta))
Rit v8 izvarošana trasē
Rit v8 izvarošana trasē
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Kā tā varošana izpaužas? Tas notiek Biķerniekos, viņi pa tiem 500e noīrē trasi un velk uz laiku?
Vinji neko neiiree-trase pieder vispaar csdd;))
Varoshana izpauzhas taa kad 12reizes mashina tiek iedziita lidz 150km/h un tiek bremzeets lidz 0...pec tam liidziigi troksnju tunelii tikai otraadi-dod ribaas un brauc cauri mikrafoniem-troksnis tajaa briidi nedrikst parsniegt 10db virs vides trosnja...pashi saprotat cik tas ir nereaali:D
Varoshana izpauzhas taa kad 12reizes mashina tiek iedziita lidz 150km/h un tiek bremzeets lidz 0...pec tam liidziigi troksnju tunelii tikai otraadi-dod ribaas un brauc cauri mikrafoniem-troksnis tajaa briidi nedrikst parsniegt 10db virs vides trosnja...pashi saprotat cik tas ir nereaali:D
M. Runģis, Max un kas tur vēl arī gāja visam šitam cauri? Tāda sajūta ka tiek darīts vis no csdd puses lai tikai tu nedabūtu to skati.
12x no 150km/h, tas ir kaut kāds eiropas normatīvs? vai viņi paši to izdomāja?
Nē, tas ir Banānijas Republikas normatīvs, dauņu valstī dauņu testi.kars rakstīja:M. Runģis, Max un kas tur vēl arī gāja visam šitam cauri? Tāda sajūta ka tiek darīts vis no csdd puses lai tikai tu nedabūtu to skati.
Pa tiem mikrafoniem, es vispār ahujel
Par to skaņu runājot, es vispār nesaprotu, nafig vispār kaut kas tāds ir jādara, kad kaut kāds jobans čopers, ka iepis ručķu līdz kliņķim un viss rajons skan, ka pisec..
Anyway, veiksmi dabūt skati
Pēdējais labojis byrbyr - 03 Jūl 2017, 19:23, kopā labots 1 reizi.
Un kads sakars tunelim un skanjas testeshanai ar mikrafonu?
Kas tas par absurdu?
Kas tas par absurdu?
ar kompatu pa brugji
Atbildot visiem reizee...
Nee..ne maarim ne ixtam ne tukuma kabrim nebija sho testu jo uz to laiku nebija grozijumu shajaa jomaa....
Jaa shie kungi uzvalkos un veel paariitis testees auto trasee...
Mikrafoni tiek izlikti 20m garumaa abaas pusees trasei tadaa veidaa izveidojot maksliigu tuneli caur kuru tik braukts pedal to metal ar dazhadiem shiftiem...
Un jaa es par to dabonu noskaitiit nesliktu ciparu veel...
Nee..ne maarim ne ixtam ne tukuma kabrim nebija sho testu jo uz to laiku nebija grozijumu shajaa jomaa....
Jaa shie kungi uzvalkos un veel paariitis testees auto trasee...
Mikrafoni tiek izlikti 20m garumaa abaas pusees trasei tadaa veidaa izveidojot maksliigu tuneli caur kuru tik braukts pedal to metal ar dazhadiem shiftiem...
Un jaa es par to dabonu noskaitiit nesliktu ciparu veel...
Interesanti kamdēļ tika pieņemti grozijumi likumā? Uz kāda pamata?
Nez kāpēc neder parastā Db pārbaude ko veic iekš TA?
Nez kāpēc neder parastā Db pārbaude ko veic iekš TA?
Labāk varēja būt tāka aizved uz dīlera centru un tur ražotājs paskatās vai tā var vai nevar.
- ikey07
Razhotajs un diller centrs tas ir divas dazhadas iestades;))ikey07 rakstīja:Labāk varēja būt tāka aizved uz dīlera centru un tur ražotājs paskatās vai tā var vai nevar.
Nu vot domaaju laist skruuvees vai tomer iziet testus;)Emteks rakstīja:Ir tā vērts ?
Tas bija tā lai saprot domuRamyrez rakstīja:Razhotajs un diller centrs tas ir divas dazhadas iestades;))ikey07 rakstīja:Labāk varēja būt tāka aizved uz dīlera centru un tur ražotājs paskatās vai tā var vai nevar.
- ikey07
Tēvam kkad Moskvich'am speciāli priekš TA bija vispār atsevišķs izpūtējs!
Bet man arī interesanti, kāpēc neder standartā dB pārbaude, kā to dara iekš TA...
Bet man arī interesanti, kāpēc neder standartā dB pārbaude, kā to dara iekš TA...
d[-_-]b
Nerunājot par decibeliem. Atmesties no 150 12x, tur pat trases bremžu setup dabūs iekšās. Kas tas par absurdu?
funkyasshit rakstīja:Nerunājot par decibeliem. Atmesties no 150 12x, tur pat trases bremžu setup dabūs iekšās. Kas tas par absurdu?
Vaine. Gribās redzēt kaut vai jaunu M5 to izdaram bez bremžu 'pazušanas'
Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 138