Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 81
- chevron_right
šijā topikā viss kārtībā
St23 diski virsu, un 215/45 riepas kopa ar 5mm flanciem pa apli..koili gandriz uz maksimumu, bet vienalga dzips del riepam :)
Kāds džips wtf? pa manam gandrīz perfekts fitments
Fitmenta nau, jo vajag 2-3cm flancus un kadas 195/40 lai butu disks pie arkas, vnk es piesidinaju ta lai riepa butu bisku arka, pat uz gulusiem neskrapeju tik divaini!kars rakstīja:Kāds džips wtf? pa manam gandrīz perfekts fitments
Pa flančiem piekrītu, bet 195/40...
itka jau tev ir taisniba visaa taja riepu sakarā, par ko jau kādu gadu te cepies. bet tev nav apnicis? tapat sitos stancerus visus neizmainisi, neliks vini nekad normalas riepas un braukas ar izoleni ne riepu.kars rakstīja:Pa flančiem piekrītu, bet 195/40...
Esmu tevi manijis mezciema,dzive izskatas vel labak.
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Taas //M edishen svitras no resteem gan labaak nonjem nost...atsit leetumu
BMW_The Ultimate Repair Bill
teica cilvēks, kas uz bardačoka uzlika bmw motorsports limited edition..
Uzliku testa, jo draugi limeja ar to plevi visu auto :)Ramyrez rakstīja:Taas //M edishen svitras no resteem gan labaak nonjem nost...atsit leetumu
Mezciema dzivojuthejudge rakstīja:Esmu tevi manijis mezciema,dzive izskatas vel labak.
Motorsport international man ari tadakkk_24 rakstīja:teica cilvēks, kas uz bardačoka uzlika bmw motorsports limited edition..
Sprauslas zalas??
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Sprauslas pagaidam oem m50, laikam zalasAndrejCR rakstīja:Motorsport international man ari tadakkk_24 rakstīja:teica cilvēks, kas uz bardačoka uzlika bmw motorsports limited edition..
Sprauslas zalas??
oiiiiiiiiiiiikkk_24 rakstīja:teica cilvēks, kas uz bardačoka uzlika bmw motorsports limited edition..
A Ramyrez paskaties savā profila bildē!Ramyrez rakstīja:Taas //M edishen svitras no resteem gan labaak nonjem nost...atsit leetumu
Ta msport uzliime vismaz orginaali tur atradaas limiteetiem modeljiem atskiriba no tris svitru kombinacijas...))kkk_24 rakstīja:teica cilvēks, kas uz bardačoka uzlika bmw motorsports limited edition..
Ja gibi varubtev uzdaavinaat sviitrinjaS-vareesi sev uz stuures uzlliimeet-buus koina
BMW_The Ultimate Repair Bill
Nez , caur kurieni liec bildes , bet pratiski dazu dienu vecas bildes vairs nav iespejams apskatit :(
Fotki.lv un no fb lapas..LAKIKS rakstīja:Nez , caur kurieni liec bildes , bet pratiski dazu dienu vecas bildes vairs nav iespejams apskatit :(
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 81