Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 30
- chevron_right
vnk tajā zilajā krāsā būtu ideāli bijis.... šobrīd vnk rokas nolaižos ko rakstīt vēl. neko darīt, citiem topikiem sāc dēļ kā forša sekot līdzi, citiem pārstāj dēļ kaut kā to darīt.
njaa ... krievijaa saki redzeeji taadu kraasojumu ? vareetu buut tur arii tepikji pie sienaam modee un taa
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Varbūt tas cilvēks vienkārši bija muļķis?EgilZ rakstīja:jo pa to ciparu ko viņu pārdevu, viņs mierīgi varēja slaveno 2.8 ar pačku paņem, bet redz nopirka manu "hlamu"
labāk nekaitini..kādam vāji nervi..Nixon rakstīja:Varbūt tas cilvēks vienkārši bija muļķis?EgilZ rakstīja:jo pa to ciparu ko viņu pārdevu, viņs mierīgi varēja slaveno 2.8 ar pačku paņem, bet redz nopirka manu "hlamu"
bet nu ir aizgājis nedaudz offtopic, labāk iesakat kā saimniekam uzlabot vizuālo, manuprāt jāsāk ar lukturu maiņu
Joku Pēteri būs NOS... i vēl sazin kas, kas bija tajā NFS
Bet ja nopietni, tad no vizuālā tik krāsojums no NFS. Ko darīt ja patīk. Būs kas atšķirīgs no pārējiem. Citiem patīk visiem kā vienam gandrīz vai vienādus autiņus taisīt. Citam patīk stock i viss.. utt.
Ar saviem komentāriem tikai omu pacēlāt i viss. Pārējais ir štrunts.. man patīk tas ko daru
P.S. cik zinu auto krāsojums nav pierakstāms pie lauku šķūninga. Varbūt es maldos? vai arī daži labi cilvēki neizprot kas ir lauku šķūnings. Palabojiet mani :)
Bet ja nopietni, tad no vizuālā tik krāsojums no NFS. Ko darīt ja patīk. Būs kas atšķirīgs no pārējiem. Citiem patīk visiem kā vienam gandrīz vai vienādus autiņus taisīt. Citam patīk stock i viss.. utt.
Ar saviem komentāriem tikai omu pacēlāt i viss. Pārējais ir štrunts.. man patīk tas ko daru
P.S. cik zinu auto krāsojums nav pierakstāms pie lauku šķūninga. Varbūt es maldos? vai arī daži labi cilvēki neizprot kas ir lauku šķūnings. Palabojiet mani :)
Es atvainojos, bet vai viņš taisa jums to mašīnu?
Katrs taisa kā viņam patīk, vai vnk visi krāj kkādus street credits te?
Katrs taisa kā viņam patīk, vai vnk visi krāj kkādus street credits te?
- ikey07
Nu es piemēram īsti ne no ļauna prāta te rakstu :) Vnk ja cilvēks te kko postē, laikam jau grib dzirdēt kkādas atsauksmes.. Te nu viņas arī ir, kādas nu tās nebūtu!
d[-_-]b
Tak Ludza/Rēzekne, cilvēku no laukiem izdzīsi, bet laukus no cilvēka nē
Man jau nekas nav pretim citu domām. Vienmēr interesanti dzirdēt citu viedokli un mēģināt to apstrīdēt :)
Nē, žilete nebūs. Ja palasīsi manu topiku tad uzzināsi kāds spoileris būs
Kādā sakarā ir lauki - Ludza - Rēzekne? Tas tev ir kāds rādījums pēc kā tu orientējies starp e36? Vispār ne par tēmu.
Nē, žilete nebūs. Ja palasīsi manu topiku tad uzzināsi kāds spoileris būs
Kādā sakarā ir lauki - Ludza - Rēzekne? Tas tev ir kāds rādījums pēc kā tu orientējies starp e36? Vispār ne par tēmu.
Zvanīja 2004. gads, prasīja savu tūningu atpakaļ. (c) Ch.
Profilu lieto vairāki cilvēki, tāpēc kritikas smagums var atšķirties, paldies par uzmanību!
tici man po kāds viņs bija, nauda galdā un viss čotka. Ka saka muļķu pilns forms.......tfu gribēju teikt pasaule Galu galā nopirka cilveks, kurš bija iegriezies šajā forumāNixon rakstīja:Varbūt tas cilvēks vienkārši bija muļķis?EgilZ rakstīja:jo pa to ciparu ko viņu pārdevu, viņs mierīgi varēja slaveno 2.8 ar pačku paņem, bet redz nopirka manu "hlamu"
pareizā attieksme, Suņi rej - karavāna soļo tālāk..DuNc1x rakstīja:Ar saviem komentāriem tikai omu pacēlāt i viss. Pārējais ir štrunts.. man patīk tas ko daru
piece.... nepārsvīstat karojot internetā
Pirmā reakcija:
Mazliet apdomājoties, radās šādas pārdomas:
Šis krāsojums varētu būt ok pieņemot, ka mašīnai viss pārējais būs smuki un gaumīgi. Nu tipa oem lampas, glīti diski, much low utt. Bet par cik pagaidām topika autors sliecas uz Style128 padjobkām, liekas, ka viss būs slikti.
Un doma par livery kā tāda nav slikta, bet es neesmu drošs, ka Nīīd for spīid bija labākā vieta kur iedvesmoties.. Lai arī cik nopietnu seju braucot taisītu tāda auto īpašnieks, liekas, ka viņš ir prātā iesprūdis savos saldajos četrpadsmit.
Lai vai kā, ja nenolaidīsi luni ar diskiem, lampām, klīrensu utt tad būs okei.
Šis krāsojums varētu būt ok pieņemot, ka mašīnai viss pārējais būs smuki un gaumīgi. Nu tipa oem lampas, glīti diski, much low utt. Bet par cik pagaidām topika autors sliecas uz Style128 padjobkām, liekas, ka viss būs slikti.
Un doma par livery kā tāda nav slikta, bet es neesmu drošs, ka Nīīd for spīid bija labākā vieta kur iedvesmoties.. Lai arī cik nopietnu seju braucot taisītu tāda auto īpašnieks, liekas, ka viņš ir prātā iesprūdis savos saldajos četrpadsmit.
Lai vai kā, ja nenolaidīsi luni ar diskiem, lampām, klīrensu utt tad būs okei.
Pēdējais labojis ch. - 04 Aug 2014, 16:52, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tagad redzi kā pats izskaties no malas.mikelsons rakstīja:šādi jau rodas to lauku šķūņi...utt, žēl ka pa zolīdo tiek sapists auto
bet nu katram sava gaume, gan jau izzslimosi to need for speed un būs normāli
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
- Lampas būs stock 100%
- Koilas jau iepirktas = auto laidīsies zemāk
- Iedvesma radās nevis no NFS, bet no cita cilvēka topika.. tik vēlāk uzzināju no kurienes radies šāds krāsojums
- Par diskiem neesmu pilnīgi pārliecināts, bet uz doto bŗīdi kandidātos style 128
Nekādu spīduļu, vai neonu, vai vēl sazin kā nebūs. Nepārspīlējiet ar to tūningu, nfs un vēl sazin ko
Ok. Jā nu būtu nokrāsots tas military style - balts auto ar melniem un pelēkiem pleķiem. Ko tad teiktu? Ka tas ir no 2. pasaules kara?
- Koilas jau iepirktas = auto laidīsies zemāk
- Iedvesma radās nevis no NFS, bet no cita cilvēka topika.. tik vēlāk uzzināju no kurienes radies šāds krāsojums
- Par diskiem neesmu pilnīgi pārliecināts, bet uz doto bŗīdi kandidātos style 128
Nekādu spīduļu, vai neonu, vai vēl sazin kā nebūs. Nepārspīlējiet ar to tūningu, nfs un vēl sazin ko
Ok. Jā nu būtu nokrāsots tas military style - balts auto ar melniem un pelēkiem pleķiem. Ko tad teiktu? Ka tas ir no 2. pasaules kara?
Nē, tad man patiktu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …