Ch.: 328i e36 [daily wagon]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
Nu laikam buss japaskatas mana ari ir tads problema a so varstu var jaunu dabut ?
E36
E36
Sajūgs neslīd, vnk viņu nākas slidināt, lai pārslēgšanās būtu gluda un bez rāvieniem.Klavz rakstīja:Pedālis bija smags visu laiku? Manam pedālis arī smags, iegūglēju, ka 323 arī nāk šāds vārsts, bet man nav tādu problēmu ka slīdētu. Vārsta nahranizācija varētu atvieglot pedāli?
Pedālis bija smags, tagad ir daudz vieglāks, tāpat kā manai kupejai un citiem normāliem auto. :)
Var dabūt jaunu, bet vienkāršāk ir viņu izmest miskastē. Reāli viņi nāca tikai pēdējo gadu 6cyl e36. Nu un protams vēl citiem auto bet ne par to ir stāsts. Tagad ir vienkārši pilnīgi parasts sajūgs, kā jebkurai citai mašīnai. Neredzu pilnīgi nevienu trūkumu kas būtu radies dēļ nahrenizācijas.kristapsk94 rakstīja:Nu laikam buss japaskatas mana ari ir tads problema a so varstu var jaunu dabut ?
Un tas pat īsti nav vārsts. Vienkārša figņa kas samazina hidrauliskās sistēmas diametru, attiecīgi ierobežojot caurplūdes iespējas. Ja negribas mest ārā var vnk paurbt viņu lielāku.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Novākti splitteri, kā arī uzstādīti coili un noregulēti uz ikdienā lietojamu setupu. Pavisam cita braukšana, kad auto vairs nav galerts. Par coiliem, kā vienmēr, paldies psih-arno!
Kā arī auto joprojām var iegādāties pa 4000eur. Ir jau noskatīts cits daily auto.
Kā arī auto joprojām var iegādāties pa 4000eur. Ir jau noskatīts cits daily auto.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Bez reliņiem neizskatas smuks , bet E46 kūtiņas man labāk patīk par sedan un kupeju.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Ja nav ko rakstīt, labāk nerakstīt neko! ; ))))))))raudzha rakstīja:Bez reliņiem neizskatas smuks , bet E46 kūtiņas man labāk patīk par sedan un kupeju.
heh, būs jāliek jumta reliņi kupejām un sedaniem, būs smukāk!raudzha rakstīja:Bez reliņiem neizskatas smuks , bet E46 kūtiņas man labāk patīk par sedan un kupeju.
Ok , ok.hancels rakstīja:Ja nav ko rakstīt, labāk nerakstīt neko! ; ))))))))raudzha rakstīja:Bez reliņiem neizskatas smuks , bet E46 kūtiņas man labāk patīk par sedan un kupeju.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Viņš ss.lv neparādījās. :) Atbrauca no fāterlandes un pa taisno nonāca manās rokās.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Piedod, tad jaucu. Vienkārši VNZ ļoti līdzīgs bija.ch. rakstīja:Viņš ss.lv neparādījās. :) Atbrauca no fāterlandes un pa taisno nonāca manās rokās.
Iespējams. :) šī vnz rotāja manu ex kupeju.
Pēdējais labojis ch. - 25 Okt 2014, 12:11, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
paskatoties to Tavu e46 tauringa bildi, vispār pāriet interese par e36 katafalku kā tādu
Jā,jaunais auto liekas bish kā no cita gadsimta. :shura: Starp e46 un e90 starpība nav tik liela kā starp e46 un e36.
Bēēēeeet, ar žurku var foršak visādas muļķības darīt. zinkā, bloķis n shit.
Bēēēeeet, ar žurku var foršak visādas muļķības darīt. zinkā, bloķis n shit.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tu to saki mierinādams sevi, jo drusku $$$ par īsu bija e90? sorry, nevarēju noturēties
nu neviens jau neliedz e46 vai kādreiz nākotnē ieķertajam e90 uzlikt visas tās n' shit štellītes
nu neviens jau neliedz e46 vai kādreiz nākotnē ieķertajam e90 uzlikt visas tās n' shit štellītes
Tikai probleema taada ka e46tajam blokji nedabuut
Palabojiet ja kļūdos, bet e46 bloķi var dabūt, tikai tad jāpērk no M3.guzlis rakstīja:Tikai probleema taada ka e46tajam blokji nedabuut
Var arī no e36 vai e30 uzlikt, tikai jāpārtaisa aizmugurējā balka un kardāns, itkā
Yep taisnība, bet tas ir dārgi,armis rakstīja:Palabojiet ja kļūdos, bet e46 bloķi var dabūt, tikai tad jāpērk no M3.guzlis rakstīja:Tikai probleema taada ka e46tajam blokji nedabuut
tas ko dara vairums e46.lv forumieši:
nopērk E36 bloķi-noņem savu reduktoru-izķidā iekšas un ieliek no e36 bloķa iekšas savējā korpusā-liek virsū un pagnal.
variants B - swarka.
Bet jāuztraucas par vareno mītu pirmā izlaiduma bundžām - izrauti aizmugurējie tilti.
Es personīgi sev mekēju E46 kupeju - apskatīju 3 gab, kuras izraisīja interesi - un visām bija izrauti pārmetināti
tilti. Kā rezultātā nejauši nopirku E36 (bļ-yes)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right