E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 161
- chevron_right
Uzliku->sapratu ka DAUDZ jasedina->nonjeemuRidlihs rakstīja:Tev bilde nav ar diskiem uz auto , jeb neesi vēl nemaz.uzlicis?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Un snapu neuzņēmi vnk dikti redzēt gribas
Uznjeemu bet kauns raadiit-dikti pretiigi izskataas-no riepas lidz arkai kaadi 20cm labaak lai tas kaa vinja izskatiijaas paliek nosleepums
laikam jaavalcee
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
laikam gan, vai atstāj tāpat, ar laiku pati izvalcēsies!
pašam arī trinās riepa pret arku, viens labums tajā bomēr bija, visu laiku slīpēja arku!
vairāk bilžu nav, kā tie diski kopskatā izskatās uz mašīnas?
pašam arī trinās riepa pret arku, viens labums tajā bomēr bija, visu laiku slīpēja arku!
vairāk bilžu nav, kā tie diski kopskatā izskatās uz mašīnas?
nelikshu vairs bildes-kad saseedinaashu tad arii sabildeeshu:)
Nezinu kur veel lai ieliek sludekli bet fakts ir taads ka naakamnedeelj auto tiek nodots krasoshanai un reaali liidz tam vajag izvalceet arkas(bet lai to izadriitu vajag uzlikt labu spaarnu...
Luudzu-ja kaads zin viety kur es vareetu nopirkt labo sparnu kupejai ar lielo pagriezienu bez ruusas luudz sakat;)
Luudzu-ja kaads zin viety kur es vareetu nopirkt labo sparnu kupejai ar lielo pagriezienu bez ruusas luudz sakat;)
Karrlo, Marihuans...varbut val kadam ir.
paskaties pirkt/pardot rezerves dalas sadalas
paskaties pirkt/pardot rezerves dalas sadalas
ss.lv netrūkst e36 detaļu
Jums taa liekas ka netruuks-es ko bez rokaam izskatos?-es visu ss.lv esmu apzcaniijis-labaakais ko piedaavaa ir bez pavarotnjuka vai ar norusejushu slieksnja dalju...sorry man taadu nevajag
cik šāds komplekts izmaksāja?KLAVINS rakstīja:Lūdzuramyrez rakstīja:Jaa gan-tagad varees seedinaat liidz vemshanai;)
P.s-paldies par štruntinjiem
nu voot...neliels update
>iegādāts lietots bet ideālā stāvoklī oem spārns(no angļa)-kaa saka kas meklē tas atrod-Check
>mašīna adota uz pilnu pārkrāsošanu....jaagaida rezultāts(buus svaigaaka)
atliek steidziigi atrast prieksejo brilli vai arii buus jaanjem itaalju jauna...
>iegādāts lietots bet ideālā stāvoklī oem spārns(no angļa)-kaa saka kas meklē tas atrod-Check
>mašīna adota uz pilnu pārkrāsošanu....jaagaida rezultāts(buus svaigaaka)
atliek steidziigi atrast prieksejo brilli vai arii buus jaanjem itaalju jauna...
Kaads nav meeginaajis FL spaarnam paartaisiit pavarotu caurumus uz Pre FL?
Ja roka netrīc, var izdarīt. Tik kārtīgi samēri.
fleksis dara briinumus
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ka jau visu sho topica eksistesanas laiku-nekas uz vietas sheit nestaav
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …