KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 24
- chevron_right
spārns ta paliks,bet būs viens labs ar krāsu rezervē!
uz ziemu jau prasītos krāsotais spārns, citādāk jocīgi izskatās, ka spārns ir, bet disku un lowz nav.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
wowo vardi vietā izskatās pēc nekā ar to spārnu uz stok auto
tiem,kas nesaprotu ABS lampa man nedega,BET tagad spid
ja droshinataji visi veseli, paskaties vai kads vads no abs devejiem nav pushu, man prieksha no amortizatora bija noluzis plastmasas stiprinajums un ABS deveja vads ar diska palidzibu bija pushu
nekontakts kādam devejam,braucot ne pa bedrēm nedeg,kā iebrauc kadā lielāka bedrē iedegās un ABS atsakās Atkal lieki izdevumi japer devejs pa 5ls
Ceram,ka tas nebūs labais priekšejais,jo tas jau ir atrestaurēts,un velk savu pēdējo dzivibu! citus vēl varēs mēgināt saremontēt,ja tas būs manos spēkos
Ceram,ka tas nebūs labais priekšejais,jo tas jau ir atrestaurēts,un velk savu pēdējo dzivibu! citus vēl varēs mēgināt saremontēt,ja tas būs manos spēkos
+318Vitalx325 rakstīja: ABS deveja vads ar diska palidzibu bija pushu
Someone who knows fuck all about he's BMW.
pieduuriiga kupeja
Vienozīmīgi interesantākais autiņš forumā, šitāds pat uz ceļa liek atskatīties ar interesi
BMW-Big Money Waste
visām navrews rakstīja:Hmmm a šitām uzlīmem no e-bay visām laka jāklāj pari?
ja Tu domā salonā tad jā,jo lobās nost!rews rakstīja:Hmmm a šitām uzlīmem no e-bay visām laka jāklāj pari?
Bet tās,kas ara ir tam paredzetas
skaidrs :), vel nezinu kur es viņas varētu līmet, bet tas prikols ar tām uzlīmēm man cepī
ja pietiks naudas,tad pa vasaru pārkrāsos un būs kā jauns
vajag izpūteju jaunu principā visā garaumā ar labu bunduli galā(nejau kartupeļu šaujamo)! + kolektors
jāparlas ta priekšejā hadene!
jādabon sedana aizmugurejo rokturu plastmasiņus!
jānomaina ģeneretors!
varstu vaka skūves pāris(nolūza tās micītes)!
jāsalime grida lidz galam
aizmugurē jānobeidz un janomain blakussedetaja lanžeroan bukse un šofera puses peldoša bukse!
* nemaz negribas kerties klat tai peldošajai pedejo reizi visu nakti nopi.os!
vajag izpūteju jaunu principā visā garaumā ar labu bunduli galā(nejau kartupeļu šaujamo)! + kolektors
jāparlas ta priekšejā hadene!
jādabon sedana aizmugurejo rokturu plastmasiņus!
jānomaina ģeneretors!
varstu vaka skūves pāris(nolūza tās micītes)!
jāsalime grida lidz galam
aizmugurē jānobeidz un janomain blakussedetaja lanžeroan bukse un šofera puses peldoša bukse!
* nemaz negribas kerties klat tai peldošajai pedejo reizi visu nakti nopi.os!
Ja ir,rūsainos caurumus aizlime uz apskati viņas visur var līmetrews rakstīja:skaidrs :), vel nezinu kur es viņas varētu līmet, bet tas prikols ar tām uzlīmēm man cepī
ar laku,ar laku
izputeju ar var aizlimet
Man jau patīk personificēti auto. Tā tik turēt un īstenot crazy idejas!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 24