E36-Š.Lamberte
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- chevron_right

sharlotii rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=fRbQU6a ... e=youtu.be

Video labs, tik manuprāt dziesma visu smagi sabojā, pie labas dziesmas būtu sanācis kaut kas tiešām labs

Nu es video nemontēju. Bet nav jau tik traki. 

Smuka mašīna, skaista meitene un prasmīgs videogrāfs, nekas slikts tur nevar nesanākt

- ikey07

Lampas super, mašīna super, tik numura apgaismojums izdedzis 
Nekad gan nesapratīšu kā ar tādiem papēžiem pabraukt

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Jes, jes. Nebiju pat pamanījusi pirms filmēšanas.TomSkarsts rakstīja:Lampas super, mašīna super, tik numura apgaismojums izdedzis

Tas nummura apgaismojums sačakarē nedaudz ,bet tā -

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

iedod savu numuru

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Video labs! Bet pirmais, kas acīs krīt acīs ir pasažieru puses aizm spārna m moldings, kas ir šķībi pielikts, pielīmēts! 

Ar savu numuru bez kāda iemesla nedalos70cc rakstīja:iedod savu numuru

Jā, man ar video patika, agresīvs ar savu noslēpumainìbu, bet moldingsmarkskise rakstīja:Video labs! Bet pirmais, kas acīs krīt acīs ir pasažieru puses aizm spārna m moldings, kas ir šķībi pielikts, pielīmēts!

Ps jebogu kā tādās špiļkās var pabraukt? ?

Oi, beidz, tak tur vēl 100 vietas, kur ķerties klāt, tā tak tomēr žurka, bet gan jau pienāks arī diena, kad nevienam nebūs par ko "piekasīties".markskise rakstīja:Video labs! Bet pirmais, kas acīs krīt acīs ir pasažieru puses aizm spārna m moldings, kas ir šķībi pielikts, pielīmēts!

Es pati tur arī ievēroju pāris mazus kasjakus, kurus nebiju pamanījusi, ikdienā braukājot.

Atklāšu noslēpumu, ka tajās kurpēs es nemaz nebraucu un, manuprāt, fiziski tas nemaz nav iespējams, tā kā neesmu nekāds superhīroElvijsR rakstīja:Jā, man ar video patika, agresīvs ar savu noslēpumainìbu, bet moldingsmarkskise rakstīja:Video labs! Bet pirmais, kas acīs krīt acīs ir pasažieru puses aizm spārna m moldings, kas ir šķībi pielikts, pielīmēts!tas nr.apgaismojums nav tik traki. Mby viņa ar to mēģina panākt , lai neredz v/n burtus
bet tas lai viņas ziņā.
Ps jebogu kā tādās špiļkās var pabraukt? ?![]()
![]()
![]()

Man video nedaudz atsita kkādu NFS pre game video, gan montāžas gan mūzikas ziņā.
Bet tā ir labs :)
Sent from my iPhone using Tapatalk

Nu man tā mūzika pašai arī ne īsti patīk, bet nu tas ir gaumes jautājums, un tāpat cepuri nost montētājam.VAZeliins rakstīja:Man video nedaudz atsita kkādu NFS pre game video, gan montāžas gan mūzikas ziņā.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17