E36-ifa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
Nūū.. Diski, manuprāt, ir garām.. Derētu ko citu pameklēt.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Uz nesēdinātas mašīnas manuprāt visdabiskāk izskatās smuki 16nieki ar 55-60 profilu,
Jā un varēs vēl ātrāk dragātJorensHS rakstīja:Uz nesēdinātas mašīnas manuprāt visdabiskāk izskatās smuki 16nieki ar 55-60 profilu,
Tas nav gala variantsAduks rakstīja:Nūū.. Diski, manuprāt, ir garām.. Derētu ko citu pameklēt.
woldens rakstīja:kas ir ātri??? neticu ka visur lido uz 150 un uz aukšu, viss kas zemāk zem šī cipara nav ātri, bet normāli
un nevag jau visu laiku pieminēt Latvijas ceļus, nav nemaz tik slikti mums viņi, pabrauciet kaut ārpus LV ar savu auto un sapratīsiet, ka citur nemaz nav labāki tie ceļi...
Nu ir jau gan labaaki :)
Mums ir bedres, akmenji un vel visaadi suudi. Neieshu iespring um domat marshrutu lai nebojatu masinu, jo vnm visu kaveju, biezji sanak braukt un apmaleem tapec nafig bojat. Man ir labi ka ir
neizskatās labi bez sēdinājuma
Man pašam personīgi arī patīk braukt bez sēdinājuma, parkoties visur varu tik dziļi, līdz pret apmali atduras riepa, jo ar džipa klīrensu grūti bamperus pakāst
ir jāizvēlas vai auto ir ikdienas pārvietošanās līdzeklis, sava veida zīmēšanās līdzeklis vai drifta kaplis, bet šoreiz tas tā.
Pēc individuālā krāsojuma Tavs auto atgādina otro variantu, pašai jau arī gan jau patīk, ka auto ievēro utt.,tāpēc domāju, ka sēdināšana šeit ir visai svarīga. Ja Tavs auto būtu tikai pārvietošanas līdzeklis tas visdrīzākais būtu melns pusrūsējis e36 vai vispār kāds golfs.
Tāpēc skaistums prasa upurus
Pēc individuālā krāsojuma Tavs auto atgādina otro variantu, pašai jau arī gan jau patīk, ka auto ievēro utt.,tāpēc domāju, ka sēdināšana šeit ir visai svarīga. Ja Tavs auto būtu tikai pārvietošanas līdzeklis tas visdrīzākais būtu melns pusrūsējis e36 vai vispār kāds golfs.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Linda rakstīja:ir jāizvēlas vai auto ir ikdienas pārvietošanās līdzeklis, sava veida zīmēšanās līdzeklis vai drifta kaplis, bet šoreiz tas tā.
Tas tāds tipisks lauku tantas viedoklis, ka 8vārstīgs četrpodnieka četrdurnieks jāsēdina un jāvanckā pa LV bezceļu
Reku Parīzē neko nesēdina (un ar visu to sliekšņus sasit (a ceļi tur labi)) - ja neskaita bikses - par garderobi būtu interesējusies ne gaternieku idejas tautā sējusi
Pats vispar saproti ko uzraxtiji? Pilnigu beztemu..
poweredbygirts rakstīja:Pats vispar saproti ko uzraxtiji? Pilnigu beztemu..
Kāpēc beztēmu? Tikko biju, nobildēju - viss kā melns uz balta redzams. Tā, ka čāpo un sēdini bixas.
BadToro rakstīja:poweredbygirts rakstīja:Pats vispar saproti ko uzraxtiji? Pilnigu beztemu..
Kāpēc beztēmu? Tikko biju, nobildēju - viss kā melns uz balta redzams. Tā, ka čāpo un sēdini bixas.
Mums ir jauna zuze forumā ?poweredbygirts rakstīja:BadToro rakstīja:poweredbygirts rakstīja:Pats vispar saproti ko uzraxtiji? Pilnigu beztemu..
Tā izskatās..
Par jumtu, tā ir gaumes lieta(nesaku ka izskatas slikti, bet nu nav īsti priekś manis) bet pārējais virsbūves krāsojums un tas oranžsarkanais tonis cik bildē redzams izskatās super
sveiks gons'icam Izskatigs auto, man patik Biezi rezdu pa Rigu, zinot ka zem parsega novietots mazs poni , teiku tev ka nesliti iet . Vienreiz pa imantas pagalmiem gribeji sataisit man rita mazgasanu no pelkes , bet jau biju nomazgajies majas, tpc nolemu ka labak nevajag .
Vienmer kad braucu uz darbu, rezdu tavu auto. Kas ar diskiem? Tas un ir pedejais variants?
Vienmer kad braucu uz darbu, rezdu tavu auto. Kas ar diskiem? Tas un ir pedejais variants?
izskatās augstāks pat par to goļuiljaajli rakstīja:sveiks gons'icam Izskatigs auto, man patik Biezi rezdu pa Rigu, zinot ka zem parsega novietots mazs poni , teiku tev ka nesliti iet . Vienreiz pa imantas pagalmiem gribeji sataisit man rita mazgasanu no pelkes , bet jau biju nomazgajies majas, tpc nolemu ka labak nevajag .
tas ir VW POLObembis e36 rakstīja:izskatās augstāks pat par to goļuiljaajli rakstīja:sveiks gons'icam Izskatigs auto, man patik Biezi rezdu pa Rigu, zinot ka zem parsega novietots mazs poni , teiku tev ka nesliti iet . Vienreiz pa imantas pagalmiem gribeji sataisit man rita mazgasanu no pelkes , bet jau biju nomazgajies majas, tpc nolemu ka labak nevajag .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right