Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 30
- chevron_right
Nu lūk, vienam jau patiktu.. bet atkal atrastos tādi, kuri nodirstu arī army style. Tas ir neizbēgami Gaume ir dažāda.
tie diski nebūs labi labāk būtu style 22 manuprāt parfekti kkas no m style
Vienreiz izšķirstīju visus tos style, nu nevieni acīs tā arī neiekrita. Iepējams viņi tehniski ir kkā pārāki par citiem smukiem diskiem (cita izskaidrojuma man nav), nu bet vizuāli 99% gadījumu viņi ir nekādi...
d[-_-]b
Tas pats... vienīgie, kuri cik vēl iekrita acīs style 128. Bet tā vairāk velk uz diskiem ar zvaizgni(tas ir 5 staru). Varbūt kāds var ko ieteikt
Ja zvaigznes tipa, tad platie Azev type A no 5er vai 7er būtu tieši laikāDuNc1x rakstīja:Tas pats... vienīgie, kuri cik vēl iekrita acīs style 128. Bet tā vairāk velk uz diskiem ar zvaizgni(tas ir 5 staru). Varbūt kāds var ko ieteikt
iisteniibaa jau saak palikt zheel duncix'u nu bik noshaava greizi nu labi vairaak kaa bishku bet latgalee mosh pirmais pacans miestaa buus poh labaak paliidzam nesadirst veel vairaak
Nu mēs jau tākā arī parādām, ka nošāvis greizi, jo iedomājies, kas te varetu notikt ja uzreiz sāktu slavēt un teikt, ka ir baigi labais! :)
d[-_-]b
Kuram te gribējās NFS ? Polismenu kristības.. pirmais stops. Nekā traka, tikai agresīva braukšana
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ar krāsojumu toč neesi trāpijis
Kaimiņi nevēlas Tev riepas sadurt?
Droši vien policija dēļ krāsojuma apturēja
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Ja man būtu daudz naudas, es noteikti tev atstātu paciņu ar naudu un novēlējumu aiz logu tīrītājiem, gan pie gaumes dakter, gan jaunam krāsojumam! Sorry par ko tik uzbraucošu, bet man sirds plīst vai pušu no šī ārprāta :(
uztaisi vairakas bildes no visadiem rakursiem,lai var saprast to jauno krasojumu,un taa zilaa kraasa man patiik!
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …