E36 330ci by Sancix
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 28
- chevron_right
Nevis nevar, bet nedod! Ja mašinai ir paredzēta ABS sistēma bet tev viņa nedarbojās apskati tev neredzēt kā savas ausis un ja nevari sataisīt, tad brauci tik pa trasi vai ārdi detaļās. Tāpatās mašīnas no kaut kāda 1995 vai kura tur gada ir obligāti jābūt katalizātoriem tehniski tip top stāvoklī, savādāk apskati neizies dēļ atgāzēm.
Irija vispar nevar dabuut skati ja kada sarkana vai dzeltena lampinja deg paneli
Te ari neliek 1,2,3
Te ir vai nu pass vai fail :)
Te ari neliek 1,2,3
Te ir vai nu pass vai fail :)
Instagram INDIGAIS
vienigais topiks e36 kuram jaseko
Kapēc vienīgais ?
Nu esmu līdz tam, virpotājs taisa divas detaļas lai varu salikt temperatūras devējus.
Dzinējs rūc...līdzko saņemu detaļas, tiek likta priekša kopā, jāsaliek kulise, kardāns, ASC un obd. Pa lielam, tas arī viss
Nu esmu līdz tam, virpotājs taisa divas detaļas lai varu salikt temperatūras devējus.
Dzinējs rūc...līdzko saņemu detaļas, tiek likta priekša kopā, jāsaliek kulise, kardāns, ASC un obd. Pa lielam, tas arī viss
Majors rakstīja:vienigais topiks e36 kuram jaseko
Nu tev ir pacietība!!! Toreiz redzēju to vadu jūkli....būsi izbūries visam cauri???....
Viss OK, 70% vadi izmesti atkritumos...(nolikti plauktā citām izvirtulībām)
3.0 labi rušinās...Būss Labs
taa ari neuzskrejaamies, kamer abiem bij 2.8
Tagad Tev būs jāliek 3.0
Svētdiena protams pavadīta garažā
Apakša pa lielam kārtībā, salikts kardāns, kulise, sajūga cilindrs utml., liels prieks par jaunuzstādīto sajūgu, izspiežas tik patīkami kā nekad.
Pāris sīkumi pie dzinēja sadarīti, mazliet modificēta filtra kaste, droši varu teikt ka būs e46 filtra kaste, nez kapēc ārzenieki liek to pašu m52 filtra kasti.
Saliktas līdz galam stūres pastiprinātāja maģistrāles.
Un liels prieks par uzstādīto el. gāzes pedāli.
Ārzemju forumos raksta ka uzliekot el. pedāli tas stāv sasvēries uz bremžu pedāļa pusi, hvz...es drusku modificēju stiprinājuma vietu apakšā, augšā drusku ar vīli un viss gerai. Tiesa vajadzēja urbt vienu caurumu grīdā lai apakšu varētu korekti nostiprināt, mļe...urbjot neaizdomājos kurā vietā izies urbis Tieši blakus bendzīna filtram (35 Ls), un blakus bremžu trubai....kā man noveicās
P.s smiltis ir no stiprinājuma vietas izpūstas ar kompresoru, pašreiz nav jēga neko tīrīt.
Nu kaut kā tā.
Palikušie darbi lai varētu izmest līkumu.
Sagaidīt no virpotāja detaļas dzesēšanas sistēmai, salikt to, salikt priekšu, salikt izplūdi, salikt ASC.
Apakša pa lielam kārtībā, salikts kardāns, kulise, sajūga cilindrs utml., liels prieks par jaunuzstādīto sajūgu, izspiežas tik patīkami kā nekad.
Pāris sīkumi pie dzinēja sadarīti, mazliet modificēta filtra kaste, droši varu teikt ka būs e46 filtra kaste, nez kapēc ārzenieki liek to pašu m52 filtra kasti.
Saliktas līdz galam stūres pastiprinātāja maģistrāles.
Un liels prieks par uzstādīto el. gāzes pedāli.
Ārzemju forumos raksta ka uzliekot el. pedāli tas stāv sasvēries uz bremžu pedāļa pusi, hvz...es drusku modificēju stiprinājuma vietu apakšā, augšā drusku ar vīli un viss gerai. Tiesa vajadzēja urbt vienu caurumu grīdā lai apakšu varētu korekti nostiprināt, mļe...urbjot neaizdomājos kurā vietā izies urbis Tieši blakus bendzīna filtram (35 Ls), un blakus bremžu trubai....kā man noveicās
P.s smiltis ir no stiprinājuma vietas izpūstas ar kompresoru, pašreiz nav jēga neko tīrīt.
Nu kaut kā tā.
Palikušie darbi lai varētu izmest līkumu.
Sagaidīt no virpotāja detaļas dzesēšanas sistēmai, salikt to, salikt priekšu, salikt izplūdi, salikt ASC.
gaidu ar nepacietibu video protams cerot ka tads bus
yes. bez video neies cauri
Neskatoties uz darbiem ap dzinēju ir šis tas sagādāts priekš ausīm
Paldies dogMa ka savāci šo detaļu un vēlāk nodevi MAN
Kaut kāds CAR AUDIO DESIGN veidotais plaukts priekš e36.
Paldies dogMa ka savāci šo detaļu un vēlāk nodevi MAN
Kaut kāds CAR AUDIO DESIGN veidotais plaukts priekš e36.
Pēdējais labojis Sancix - 15 Okt 2013, 20:51, kopā labots 1 reizi.
Arī metu aci uz šo skaņas plauktu, bet sapratu ka no sākuma lkm jānopērk maģitis..
Drausmīgi gribās zināt kā šis aparāts beigās lidos!...
Drausmīgi gribās zināt kā šis aparāts beigās lidos!...
e36
Kāds spečuks varētu nokomentēt kādu pastiprinātāju pirkt.
2x150w
2x80w
2x60w
2x150w
2x80w
2x60w
neesmu liels "specuks" bet ja jau tev ir raksits 2x150w tad jau zemak nevajadzetu list! pac pirktu 2x200 un pectam atiecigi noreguletu (lai pastiprinatajam paliktu rezerve un lai kad griez skaljak nepalielinatos skanjas kropljojumi)
gaidam video. katraa zinjaa iegulditais darbs ir tiesam veeraa njemams un nenoliedzams. gribetos redzet vairak sadus projektus.
sis ir ists piemers ka visu var izdarit tik vajag gribet
sis ir ists piemers ka visu var izdarit tik vajag gribet
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17