psih-arno Black E36
Gan jau vēl ir 101 lieta ko uzlabot, tik $$
Neskaitot sīkumus nākamā lielā lieta, ko gribas izdarīt ir pilna pārkrāsošana.
Biju domājis to šoziem darīt, bet tad čoms, kas strādāja krāsotavā nomainīja darbavietu uz dīlercentru.
Gribas to izdarīt kvalitatīvi un vietā, kur tiešām varu uzticēties darbu veicējiem. Tā ka pagaidām vēl domāju, kur to darīt un vai to darīt tuvākajā laikā.
Biju domājis to šoziem darīt, bet tad čoms, kas strādāja krāsotavā nomainīja darbavietu uz dīlercentru.
Gribas to izdarīt kvalitatīvi un vietā, kur tiešām varu uzticēties darbu veicējiem. Tā ka pagaidām vēl domāju, kur to darīt un vai to darīt tuvākajā laikā.
Kvalitativi nokrasot tiesam bus gruti atrast
Ar jauno disku krāsojumu
Ļoti skaists auto, gan tehniski, gan vizuāli
Ļoti skaists auto, gan tehniski, gan vizuāli
Nezinu, liekas jau, ka emsu to teicis, bet šī mašīna ir kā apburta acij! Uz viņu vienkārši ir pries skatīties, arī tad ja nekas nav mainījies, tikai fons bildei!!!
prieks redzet updeitus. jau likaas, kur esi palicis.
teiksu godigi, sis ir viens no tiesam retajiem topikiem sijaa forumaa kuru atveru ar loti lielu intresi un gaidu kad tiks ierakstits kas jauns, un tadi sijaa forumaa tiesam nau vairak par kadiem 9 topikiem
cilvekiem ir verts nemt priekzimi no sii topika un eari es esmu to skaitaa
ceru ka man kadu dienu izdosies satikt so auto dzivee un ari tikt izvizinatam
teiksu godigi, sis ir viens no tiesam retajiem topikiem sijaa forumaa kuru atveru ar loti lielu intresi un gaidu kad tiks ierakstits kas jauns, un tadi sijaa forumaa tiesam nau vairak par kadiem 9 topikiem
...
ar gaišiem diskiem arī labi izskatās!
Tu jau zini, ka to pašu varu teikt par tavu topiku.Armando rakstīja:prieks redzet updeitus. jau likaas, kur esi palicis.
Dod ziņu, kad būsi LV
Nekas daudz nav noticis.
Uztaisīta apkopīte. Viena bilde: Bija noņemts ieplūdes kolektors, lai izmazgātu tukšgaitas regulatoru un pasūtītu pāris jaunas vakuuma trubiņas sirdsmieram. Šobrīd viss salikts tā, ka plānoju sestdien piebraukt uz pasākumu.
Uztaisīta apkopīte. Viena bilde: Bija noņemts ieplūdes kolektors, lai izmazgātu tukšgaitas regulatoru un pasūtītu pāris jaunas vakuuma trubiņas sirdsmieram. Šobrīd viss salikts tā, ka plānoju sestdien piebraukt uz pasākumu.