KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 24
- chevron_right
Vot, zini ko tev vel vajag tavam auto? Šitādu izpūtēju sānā:
Tad būs vnk awesome IMO. Pats gribu sev uz vasaru tādu uzveidot
Tad būs vnk awesome IMO. Pats gribu sev uz vasaru tādu uzveidot
labs Tik tadu uzbūvēt man nepietiks nervi
Dari, kā OsJa Ar aizmuguri iebrauc sienā - nekas nebūs jātūnē
Nu tad jācer ka man pietiks - varēšu izceltiesKobreti rakstīja:labs Tik tadu uzbūvēt man nepietiks nervi
man nevelk atpakaļgaitā tik ātri,lai varētu uz 90 iepirzt sienādogMa rakstīja:Dari, kā OsJa Ar aizmuguri iebrauc sienā - nekas nebūs jātūnē
Nu tur jau vajag speciālu gala bunduli,vai arī vienkārsi saliekt trubas gar sānuKon4a rakstīja:Nu tad jācer ka man pietiks - varēšu izceltiesKobreti rakstīja:labs Tik tadu uzbūvēt man nepietiks nervi
Nedaudz jāpametina un viss.
izmetini katru trubu uz savu pusi un lai nāk ārā aiz pakaļējiem ratiem vai pirms ratiem,sliekšņos!Kon4a rakstīja:Nu tad jācer ka man pietiks - varēšu izceltiesKobreti rakstīja:labs Tik tadu uzbūvēt man nepietiks nervi
coupe 2.8
Un lai nāk liesmas arī, tad būtu vispār ūber.
nu jau aizgaj undergrounda fantazijas...
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Nē, būtu man tiešām k.kāds V8 iekšā, tad moš tā arī uztaisītu - piedūriens jau baigaisega rakstīja:nu jau aizgaj undergrounda fantazijas...
Bet tās slīpās trubas man k.kā baigi cepī
Nu nezinu kas tur tik kruts. No sliekšņiem ir tiešām pačotna sporta auto. Izskatās labi, izklausās vēl labāk, bet ne jau tad ja nav pat 300 poniju Turklāt ko par tādu teiks TA? A tas galā aizlocītais... Tāds manuprāt izskatās pēc salocīta dīzeļa izpūteja Turklāt ar sēdinātjumu ar tad būs kā būs.
rokas vēlaizvien stīvas un nebija jau ta,ka visas 2h mainiju,nomainīt bija kādas 15min,bet atsalu vienalga
šitajā aukstumā jau pietiek ārā 15 minūtes pastāvēt un jau ir atsalisKobreti rakstīja:rokas vēlaizvien stīvas un nebija jau ta,ka visas 2h mainiju,nomainīt bija kādas 15min,bet atsalu vienalga
atceros mazdai generatoru mainiju pie -30, 5 min darbs, 15 min kafijas dzershana, un ta 5 reizes
es atkal pagājušo ziemu sitam pašam supurtou jaucu arā(ķīleja)noņemu viņu,un tad gaju mājas sēdeju vanā un mainiju manžeti un vadīklas
Lab.. off topiks jau
uzliku jaunu trubu + vakar ieliku kartonu šodien no rīta braucu un cepos smaidīdam,lidz truba pa gaisu neaizgaja
Lab.. off topiks jau
uzliku jaunu trubu + vakar ieliku kartonu šodien no rīta braucu un cepos smaidīdam,lidz truba pa gaisu neaizgaja
kartons rulle
nu man švaks ūdenssūknis,vai ari pečka aizaugusi! Jo no -15 grādiem jau salonu nevarēja piesildīt,pūta remdeni siltu! Tagad ar kartonu varu šortos braukt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 24