E36-boris737 ceļā uz v8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 23
- chevron_right
boris737 rakstīja:ka tas ir domats es neiebrauktikey07 rakstīja:Cik plug n play viņš ir ?
Nav tur baigi motortelpa jāpārtaisa, vai kkāda vadu ķīmija.
- ikey07
edzis rakstīja:skaņas dēļ liec, vai ir kāds cits iemesls?boris737 rakstīja:tev nederigs, man derigs un tas kas man vajadzigs.
visa del, ko no ta var iegut ( skanju, jaudu, izskatu.)
ikey07 rakstīja:boris737 rakstīja:ka tas ir domats es neiebrauktikey07 rakstīja:Cik plug n play viņš ir ?
Nav tur baigi motortelpa jāpārtaisa, vai kkāda vadu ķīmija.
ne ieksa iet vis ok, kronsteini jabuve un karteris japartaisa nedaudz tikai.vairak tadu butisku izmainju nav. nu protams zirnekla uzbuvesana
Būs street legal?
Nu V8 būtu jādzīvo visos bmw vienīgi žēl, ka viņi visi ir sadiluši, tas mani pagaidām attur no šāda swapa
Nu V8 būtu jādzīvo visos bmw vienīgi žēl, ka viņi visi ir sadiluši, tas mani pagaidām attur no šāda swapa
nu bez restauresanas es nemaz neteisos likt ieksa tape jau kidaju lauka lai parlasitu visu un salabotu bojajumus . ta ka sim motoram nobraukums bija mazs tad cilindru izdilumam jabut niecigam. (cerams) ja ne janjem atkalcits
Žēl ka amerikā nedzīvojam , kur LS motori uz katra stūra mētājās, mazāki, vieglāki, vienkāršāki un jaudīgāki par m60bxx
ideāli priekš swapošanas
ideāli priekš swapošanas
ar tadu taktiju jau var kluut par m60 kolekcionaaruboris737 rakstīja:nu bez restauresanas es nemaz neteisos likt ieksa tape jau kidaju lauka lai parlasitu visu un salabotu bojajumus . ta ka sim motoram nobraukums bija mazs tad cilindru izdilumam jabut niecigam. (cerams) ja ne janjem atkalcits
...
Ja kas man uz tirdziņu ir m62b44
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tā arī neatbildēji, būs street legal?
Paskatāties kā iet Karossam no burnout.lv jau piektais vai kurš V8 visiem cilindri "čau" pēdējo jaucis uz vietas pie pārdevēja, cilindri beidzot bez švīkām, bet izjaucot un samērot izdilums
Paskatāties kā iet Karossam no burnout.lv jau piektais vai kurš V8 visiem cilindri "čau" pēdējo jaucis uz vietas pie pārdevēja, cilindri beidzot bez švīkām, bet izjaucot un samērot izdilums
pirms tam biju stastijis, ja ka bus legals.
Par ~cik sadārdzinās swaps legal vs nelegal?boris737 rakstīja:pirms tam biju stastijis, ja ka bus legals.
Tik cik projekta izmaksas? vai vēl kaut kas?
man to vel nezinat kamer nebusu pabeidzis.
sodien pajaucos ap motoru un likas vis tiri labi . tik abam iepludes sadalenem, tadi jancigi nosedumi biju un otrajiem cilindriem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
patikami redzet pedejaa laikaa vairaki topiki partop par tehniski intresantiem topikiem
...
Honējums izskatās ļoti ļoti labs.
nja par honejumu biju stara un par to ka sadegumi ari loti minimali degkameras un parejas vietas. vienigi satrauc tas sadalenes ceru ka sanaks to sapulet .
vares to nopulet taka nekjer, tadi parasti rodas ja galiem ir nedaudz nodilusi virskarta, kas ir normali un kondesata iespaidaa, nedaudz apsubee. laikam dzinejs ilgi stavejis nekustinatsboris737 rakstīja:nja par honejumu biju stara un par to ka sadegumi ari loti minimali degkameras un parejas vietas. vienigi satrauc tas sadalenes ceru ka sanaks to sapulet .
tev tur cilindraa gadijaumaa nau svikas sanos, vai ta tik izskataas.
...
ne cilindri ir perfekti. rit pamerisu ar pulksteni cilindris cik ir mers palicis. un cik cirzulim ir.
a ko labak ieteiktu meklet citas sadalenes vai maukt ar sitam?
pec bildes jau gruti spriest sadalenju stavokli, es sito pashu noteikti ka sapuletu, ar vienkarsu metala puletaju un pastuboris737 rakstīja:ne cilindri ir perfekti. rit pamerisu ar pulksteni cilindris cik ir mers palicis. un cik cirzulim ir.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …