Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 30
- chevron_right
NOS jau ir? drošvien nav. ja būtu NOS, tad police nebūtu tevi noķēruši
cik bounty punktus zaudēji?
cik bounty punktus zaudēji?
Joku plēsēji
Var jau būt ka dēļ krāsojuma. Varbūt domāja tūlīt būs protokols, bet nekā, dokumenti, viss ir kārtībā, nebij pie kā piekasīties. Nu i pabrīdināja par agresīvu braukšanu. Foto būs vēlāk... pagaidām slinkums fočēt, jo tas vēl nav gala rezultāts + vēl janovasko. Lai jau kopskats būtu glaunāks - jāieķer citi diski, spoileris un jānolaiž zemāk purns. Viss tas tiks darīts, bet ne uzreiz.
Neesmu no tiem, kuri fano par pilnīgu stock, kur vai katra skrūvīte stock.
Neesmu no tiem, kuri skatās kas ir modē.
Neesmu no tiem, kuri tik zin style 5, M paku, i sēdinātu līdz zemei.
Sorry ja kādu aizķēru aiz jūtām Nesaku, ka viss tas man nepatīk, bet nu nevelk mani pie tiem, kur viss ir vai vienāds. Piemēram, patīk Hapo, kura auto tik tiešām izdalās no "pelēkās masas" Tāpat Lomax un pārējie e36.
Gribētu stock.. krāmētu visu stock. Gribētu style 5, krāmētu. Tāpēc čaļi esat mierīgi NFS tēmu turpiniet, ir par ko parēkt
P.S. Par tiem kaimiņiem, visiem patīk. Saka ka smuks auto Tāpēc pagaidām sūdzības nesaņēmu.
Var jau būt ka dēļ krāsojuma. Varbūt domāja tūlīt būs protokols, bet nekā, dokumenti, viss ir kārtībā, nebij pie kā piekasīties. Nu i pabrīdināja par agresīvu braukšanu. Foto būs vēlāk... pagaidām slinkums fočēt, jo tas vēl nav gala rezultāts + vēl janovasko. Lai jau kopskats būtu glaunāks - jāieķer citi diski, spoileris un jānolaiž zemāk purns. Viss tas tiks darīts, bet ne uzreiz.
Neesmu no tiem, kuri fano par pilnīgu stock, kur vai katra skrūvīte stock.
Neesmu no tiem, kuri skatās kas ir modē.
Neesmu no tiem, kuri tik zin style 5, M paku, i sēdinātu līdz zemei.
Sorry ja kādu aizķēru aiz jūtām Nesaku, ka viss tas man nepatīk, bet nu nevelk mani pie tiem, kur viss ir vai vienāds. Piemēram, patīk Hapo, kura auto tik tiešām izdalās no "pelēkās masas" Tāpat Lomax un pārējie e36.
Gribētu stock.. krāmētu visu stock. Gribētu style 5, krāmētu. Tāpēc čaļi esat mierīgi NFS tēmu turpiniet, ir par ko parēkt
P.S. Par tiem kaimiņiem, visiem patīk. Saka ka smuks auto Tāpēc pagaidām sūdzības nesaņēmu.
Piedod, bet nu....
Meklē vēl atbilstošu parka soliņu, ko uzskrūvēt uz bagažnieka, normālus diskus (kaut kas no rota vai bbs), nevis tos style 128 (toč neies kopā), saliec normālas lampas priekšā nevis šīs maxima čigānpakas edition un nu tad VARBŪT šis auto izskatīsies pēc kaut kāda wannabe sportinieka un būs paciešams. Piedod, bet pagaidām viņš izskatās pēc s**a
Meklē vēl atbilstošu parka soliņu, ko uzskrūvēt uz bagažnieka, normālus diskus (kaut kas no rota vai bbs), nevis tos style 128 (toč neies kopā), saliec normālas lampas priekšā nevis šīs maxima čigānpakas edition un nu tad VARBŪT šis auto izskatīsies pēc kaut kāda wannabe sportinieka un būs paciešams. Piedod, bet pagaidām viņš izskatās pēc s**a
Tie style 128 zem jautājuma zīmes. Tiek skatīti citi varianti, pagaidām neko labu neesmu atradis. Kāds lampas tu domā? Ķīna man nepatīk. Pagadām, jau nav gala rezultāts
Diži lieli darbi nav darīti, tik tā, visvisādi sīkumi:
- logu mazgātāji salikti
- miglas saslēgtas
- spārnu pagriezieni saslēgti
- priekšējie paspārni salikti
Kroč nothing special. Šādas tādas bildītes.
Citi diski tiks pirkti nākamai sezonai.. varbūt pa ilgāku laika atradīšu sev tīkamus. Priekša vēl nav sēdināta, tas vēlāk.
- logu mazgātāji salikti
- miglas saslēgtas
- spārnu pagriezieni saslēgti
- priekšējie paspārni salikti
Kroč nothing special. Šādas tādas bildītes.
Citi diski tiks pirkti nākamai sezonai.. varbūt pa ilgāku laika atradīšu sev tīkamus. Priekša vēl nav sēdināta, tas vēlāk.
smuks bmw, bet rezekne vel neesmu redzejis. Kas ar salonu bus/jau darits? Ceru ja tie "smuki " sedekli nomainiti Ka tagad brauksi pa bezceliem ?
Skidons bija ja krāso sporta divās krāsās?
Salons uz pašām beigām paliek. Kamēr netiks savests vizuālais un hadene, tikmēr braukāšu ar saplēstiem beņķiem. Pa bezceļem reti braukāju. Zilā krāsa aptrūkās, tādēļ nācās piekrāsot balto
Šodien nosēdināta viena puse priekšā.. tā teikt eksperimenatam. Nācās noslīpēt aporu no abiem galiem, lai koilu var pieskrūvēt. Varbūt vēlķ tiks ieķertas normālas aporas koilām... laiks rādīs. Ko lai saka par eksperimentu... Steidzīgi jāmeklē flanči, gumija ķer koilas... kā arī gārāža tagad tikšu tikai ar dupsi pa riekšu Kā arī nācās likt dēli zem priekšas lai var donkratu dabūt ārā Mani pirmie soļi "koilu dzīvē" Vēlāk redzēs kā būs pa pilsētu
Uzliekot koilas, radās jauni plāni:
-kā jau teicu jāiepērk flanču
-jāpērk zemāks donkrats
-jāpārtaisa garāžai iebraucamais celiņš
Bīldes būs vēlāk, kad otru pusi sasēdināšu.
P.S. Tagad ar bembi netiek braukts, tik tā 10 m uz priekšu, 10 atpakaļ.. ja nu kāds padomā ka braukāju ar vienu sēdinātu pusi
Uzliekot koilas, radās jauni plāni:
-kā jau teicu jāiepērk flanču
-jāpērk zemāks donkrats
-jāpārtaisa garāžai iebraucamais celiņš
Bīldes būs vēlāk, kad otru pusi sasēdināšu.
P.S. Tagad ar bembi netiek braukts, tik tā 10 m uz priekšu, 10 atpakaļ.. ja nu kāds padomā ka braukāju ar vienu sēdinātu pusi
tev noteikti bij šitā man novirpoja no apakšas kkur 1,5 cm un no augšas 1cm, viss darbojās kamēr nopirku parastos ne cipa ''M''
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jep.. tieši tā i bijakasiks rakstīja:tev noteikti bij šitā man novirpoja no apakšas kkur 1,5 cm un no augšas 1cm, viss darbojās kamēr nopirku parastos ne cipa ''M''
nopērc parastos atbalstus un viss būs ok
Nezinu kā tur ir, bet 98. gada 318i touring viss bija plug'n'play.
nē tie atbalsti nāk pirmo gadu 6cyl
kasiks rakstīja:nē tie atbalsti nāk pirmo gadu 6cyl
Internetā cik ne skatījos, visi stāstīja i rādīja plug&play variantu. Nevarēju saprast kāpēc man nav plug&play Tagad zināšuFinks rakstīja:Nezinu kā tur ir, bet 98. gada 318i touring viss bija plug'n'play.
ja tas auto butu viss taja zilaja krasa, ar melniem moldingiem utt, butu super
Ieguldita darba un nervus ir daudz!
Par to krasosanu,ta ir tik gaumes lieta,vsmz ar kautko atskiras no visiem e36 kuri ir pilnigi nokrasoti 1 tona !
P.S. ja neactatu to balto kvadratinjo kapota vidus ,budu pavisam cits iskats !
Par to krasosanu,ta ir tik gaumes lieta,vsmz ar kautko atskiras no visiem e36 kuri ir pilnigi nokrasoti 1 tona !
Kad apniks, pārkrāsošu... varbūt kaut kad nākotnē ar kādu plasti dip, lai mazāk darba būtu tik jāatrod kur var nopirkt litros, nevis airosolosbaumanis rakstīja:ja tas auto butu viss taja zilaja krasa, ar melniem moldingiem utt, butu super
Par kapotu ilgu laiku galvu sāpināju, kas un kā.. galu galā nokrāsots tāsedilous rakstīja:Ieguldita darba un nervus ir daudz!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 30