RVS - e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right
Kā ir ar redzamību tumšajā laikā ziemā?
Savam ex sedanam uz ziemu noplēsu nost plēvi no lukturiem kad nāca tuvāk tumšais laiks. Atceros kad vienreiz braucu tumsā caur mežam, viss likās pārāk zaļš Zaļie uguņi uzreiz atsita atmiņā
Savam ex sedanam uz ziemu noplēsu nost plēvi no lukturiem kad nāca tuvāk tumšais laiks. Atceros kad vienreiz braucu tumsā caur mežam, viss likās pārāk zaļš Zaļie uguņi uzreiz atsita atmiņā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nav ne vainas, xenons diezgan labi sit cauri.armis rakstīja:Kā ir ar redzamību tumšajā laikā ziemā?
caur tām visām plēvēm kaut kāda gaisma arī tiek cauri?
Tiko tak atbildēju, tiek un kā vēl, vienīgais nezinu kā ir bez xenona.Lawwr rakstīja:caur tām visām plēvēm kaut kāda gaisma arī tiek cauri?
Bez ksenona un ar plēvi ir kā braucoš kurmis
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
kompots rakstīja:Bez ksenona un ar plēvi ir kā braucoš kurmis
Varētu tā būt
Pagaidām nekas jauns nenotiek, kā tik tiek šķūrēts un slīpēts
Bet briest šis tas nopietnāks, ja viss ies kā iecerēts, tad drīz vien atrādīšu.
Bet briest šis tas nopietnāks, ja viss ies kā iecerēts, tad drīz vien atrādīšu.
Tad nu beidzot varu drusku palielīties.
Esmu žurkulēnam uzdāvinājis jaunu dvēselīti, m52tub28.
Process bij diezgan jautrs, negulētas naktis un brīvās dienas garāžā, bet ar rezultātu esmu ļoti apmierināts
Te būs dažas bildes no procesa.
Vecais m50b20tu aizdevās garāžas stūrī Tad tika atsvaidzināt motortelpa. Jaunā dvēselīte gatava iecelšanai. Un nu jau savā vietā, takā esmu izlēmis, ka TA vairs ar šo žurkulēnu neiešu, tapēc nesāku pārāk iespringt ar radiatora ielikšanu, pāris iegriezumi landžiņos un oriģinālais e39.tā radiators stāv savā vietā. Tad sakās cīņa ar vadiem, bet pateicoties bbparts.lv čomiem viss tika veiksmīgi savienots. Vienīgais ir jāizpīpē un jāsavieno šo , to lai stradātu tahometrs un rādītu dzin. temperatūru. Pēdējais kas tika uzmeistarots ir taisnā izplūde, bet tai vēl ir jāpieliek roka, jo ir biš par traku.
Priekšā vēl daudz darāmā, jo pamazām tiks taisīts trasei.
Esmu žurkulēnam uzdāvinājis jaunu dvēselīti, m52tub28.
Process bij diezgan jautrs, negulētas naktis un brīvās dienas garāžā, bet ar rezultātu esmu ļoti apmierināts
Te būs dažas bildes no procesa.
Vecais m50b20tu aizdevās garāžas stūrī Tad tika atsvaidzināt motortelpa. Jaunā dvēselīte gatava iecelšanai. Un nu jau savā vietā, takā esmu izlēmis, ka TA vairs ar šo žurkulēnu neiešu, tapēc nesāku pārāk iespringt ar radiatora ielikšanu, pāris iegriezumi landžiņos un oriģinālais e39.tā radiators stāv savā vietā. Tad sakās cīņa ar vadiem, bet pateicoties bbparts.lv čomiem viss tika veiksmīgi savienots. Vienīgais ir jāizpīpē un jāsavieno šo , to lai stradātu tahometrs un rādītu dzin. temperatūru. Pēdējais kas tika uzmeistarots ir taisnā izplūde, bet tai vēl ir jāpieliek roka, jo ir biš par traku.
Priekšā vēl daudz darāmā, jo pamazām tiks taisīts trasei.
taisies pa trasi slipi gazt ar šito ?
Jap!andrjuha37 rakstīja:taisies pa trasi slipi gazt ar šito ?
ar ko iktdiena brauksi ?
Vasaru ar šito, tālāk jau redzēs, ir šis tas padomā!andrjuha37 rakstīja:ar ko iktdiena brauksi ?
Bet nu vispār vai nav vienalga ar ko!
kur ir prāts zāģēt lanžeronus?
A kāds ir aizliedzis? Bet par pastiprināšanu ir jau padomāts!GTis rakstīja:kur ir prāts zāģēt lanžeronus?
ak dievs, ne ? tak uzrakstija ka auto taisa trasei , tak pohuj , kas tur sagriezts un kas neeGTis rakstīja:kur ir prāts zāģēt lanžeronus?
apsveicu ka vismaz bus kartigs slipejamais aparats
Tieši tā paldies!baumanis rakstīja:ak dievs, ne ? tak uzrakstija ka auto taisa trasei , tak pohuj , kas tur sagriezts un kas neeGTis rakstīja:kur ir prāts zāģēt lanžeronus?
apsveicu ka vismaz bus kartigs slipejamais aparats
Tātad kā jau minēju par izplūdi, nācās piemetināt bunduli un rezonātoru, lai skaņa būtu patīkamāka, jo ar taisnām trubām, bija parāk traki. Un pie viena uzmeistaroju nopietnu pannu zem kartera.
Vēl pēc maiņas nestrādāja tahometrs, temperatūras rādītājs un dēļ ASC nevar izgriezt pilnu pulksteni līdz redlainam.
Tad nu šobrīd esmu pievienojis tahometru un dzin. temperatūru, bet ar temperatūru vel nav pilnīga skaidrība, jo rāda, ka dzin. pilnībā neuzsilst. Takā to vel ir jāizpīpē. Un ar ASC ar drīz došos pie čoma, lai pacenšās kautko darīt lietas labā.
Vēl pēc maiņas nestrādāja tahometrs, temperatūras rādītājs un dēļ ASC nevar izgriezt pilnu pulksteni līdz redlainam.
Tad nu šobrīd esmu pievienojis tahometru un dzin. temperatūru, bet ar temperatūru vel nav pilnīga skaidrība, jo rāda, ka dzin. pilnībā neuzsilst. Takā to vel ir jāizpīpē. Un ar ASC ar drīz došos pie čoma, lai pacenšās kautko darīt lietas labā.
Ar temperatūru nav ko pīpēt. Pieslēdz kompi un salīdzini rādījumus.
Laiks skrien un sezona tuvojas, šobrīd ar temperatūru beidzot tiku galā, pieslēdzot mērītāju atsevišķi. Tika nomainīta motoreļļa, filtri un sakopta motor telpa. Tagad pamazām jāpāriet uz ritošo daļu, kā arī drīz vien tiks likti atpakaļ vasaras bamperi, diski un novērstas ziemas skādes.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right