byrbyr 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 21
- chevron_right
Ķip gold "čigan style"?GatisB. rakstīja:Ar dzelteno arī var.byrbyr rakstīja:Pēc idejas jau arī var, tikai nezinu vai gribu gaiši pelēkus.GatisB. rakstīja:Apsver varbūt kaut ko saistībā ar cinkošanas iespējām
izskatās ka kāds ir bijis starta ielā
Jap
i think noting special kka tomēr trūkst!
ir smuki, un pat ļoti
tik vai barabani vēlaizvien aizmugurē vai bremžu diski?
Viss safe, tilts drīz svaposies.Lācis rakstīja:ir smuki, un pat ļoti
Jā, Lawrr, man ar kaut kas trūkst, tikai nezinu, kas..
smukas spīdīgas trubas pie difuzora un uzlimes aizmugurējā stiklā.byrbyr rakstīja:Viss safe, tilts drīz svaposies.Lācis rakstīja:ir smuki, un pat ļoti
Būs spīdigi uzgaļi no e60, uzlīmes nebūs, ciest nevaru uzlīmesLācis rakstīja:smukas spīdīgas trubas pie difuzora un uzlimes aizmugurējā stiklā.byrbyr rakstīja:Viss safe, tilts drīz svaposies.Lācis rakstīja:ir smuki, un pat ļoti
būs tev uzlīmes un kā vēl, patīk tev tas vai nepatīk
Ej dīītkaliks rakstīja:būs tev uzlīmes un kā vēl, patīk tev tas vai nepatīk
Gribi lai būtu kā citiem? gribi būt pelēkā masa?
Davai līmē uzlīmes fiksi
Davai līmē uzlīmes fiksi
Disku vacini bus? Janosedina pakalu, bus bomba :)
Ja kādam interesē (diez vai), tad pateikšu (tomēr), kas pēc manām domām tur nav labi.
1. Sedanam mazā astīte nepiestāv. Pazūd. Vajag paskatīties ko citu no OEM aizmugurē. Lai gan, nu nez. Vajag piemērīt
2. Nevar saprast kas ir ar logu tonējumu. Ir? Nav? Man šķiet ka vajag
3. Sēdinājumu pavisam noteikti vajag sakārtot
4. par diskiem - stils, tas ir gaumes jautājums. Es šos neizvēlētos, bet par vidu krāsu gribas papukstēt. Ja mēs pieņemam ka diski ir 50% no auto izskata, bet Tu uzliec tumšam auto, diskus ar tumšu centru, kas ne ar ko neizceļas - Tu zaudē to 50% effektu.
5. Numurā par daudz ciparu
Tas ir mans viedoklis. Auto ir smuks, es tikai iesaistijos diskusijā par to kas trūkst
1. Sedanam mazā astīte nepiestāv. Pazūd. Vajag paskatīties ko citu no OEM aizmugurē. Lai gan, nu nez. Vajag piemērīt
4. par diskiem - stils, tas ir gaumes jautājums. Es šos neizvēlētos, bet par vidu krāsu gribas papukstēt. Ja mēs pieņemam ka diski ir 50% no auto izskata, bet Tu uzliec tumšam auto, diskus ar tumšu centru, kas ne ar ko neizceļas - Tu zaudē to 50% effektu.
Tas ir mans viedoklis. Auto ir smuks, es tikai iesaistijos diskusijā par to kas trūkst
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
p.s. visticamāk ka 90% auto izskatu bojā tas, ka uz numura paliktnīša nav Latvijas karodziņa
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Cik % tonējums? Man prasās tumšàku...
Jā, būs, stāv mājās, drīz uzlikšu!Vladlen rakstīja:Disku vacini bus? Janosedina pakalu, bus bomba :)
1. Astīte stāv, lai kaut kas būtu, nez, man patīk viņa, bet nākotnē gribu laikam CSL uzliku likt, sašpaktelēt, lai ir vienā gabalā ar bagūzi, gribēju gt spoileri, augsto, bet sedaniem viņš nepiestāv.Dzhejs rakstīja:Ja kādam interesē (diez vai), tad pateikšu (tomēr), kas pēc manām domām tur nav labi.
2. Logu tonējums ir
3. Sēdinājums būs, to darīs, kad swapos tiltu.
4. Bija bail nošaut greizi ar gaišo toni, tāpēc uzmaucu 50/50 variantu, nav tumšs un nav arī gaišs.
5. Par to arī biju domājis, bet man šis numurs pārāk patīk, hz kpc..
P.S paldies par viedokli!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …