BMW 318i Touring - ikey07

Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4218
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

15 Mar 2015, 22:58

Šitais bija pirmais un vienīgais auto, šobrīd par vietā ņemšanu nemāku teikt, atkarīgs cik ātri nauda savāksies, bet nākamais noteikti būs e36 :hahaha:
- ikey07
Profila bilde
Burbul1s
Ziņojumi: 649
Pievienojies: 14 Sep 2013, 00:43
Braucu ar: Sasistām durvīm
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

15 Mar 2015, 23:02

Nu ja jau pārdod, tad intereses pēc tavā vietā noskaidrotu kur un kpc tā ēļļa nāk, varbūt tur tik tiesam tik kkas jāuzčinī vai tik ar 10 eur var tikt cauri, kmr nenoskaidrosi nezināsi :bmw:
Profila bilde
ikey07

15 Mar 2015, 23:12

Man tā mašīna jau sēž, you know, un lai es pats viņu sataisītu vajag daudz ko darīt, bet nav nedz zināšanu, nedz velmes vairs, rītā ja viens kas bija šodien skatīties nepaņems, ta kko, bet nahh, vesalais saprāts saka nē

Jo no kurienes reāli eļļa var tecēt no motora aizmugures, virs kārbas, bez maz itkā nebūtu galvas blīve..
- ikey07
Profila bilde
Jānis.P
Ziņojumi: 1745
Pievienojies: 04 Mai 2012, 15:49
Braucu ar: 2.3 turbo
Atrašanās vieta: Dyno
Reputācija: 8

15 Mar 2015, 23:37

galvas blīve 10e :lol:
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Profila bilde
Burbul1s

15 Mar 2015, 23:48

Jānis.P rakstīja:galvas blīve 10e :lol:
+ teorētiski vajadzētu jaunas skrūves, + noteikti turpat vēlkāda blīve pizģec (vienmēr atrodās sākot tik dziļi jaukties) + galvas slīpēšana un noteikti vēl kkas salasītos
Profila bilde
hawk_lv
Ziņojumi: 221
Pievienojies: 04 Jūn 2013, 10:39
Braucu ar: Frankenšteina sievu
Atrašanās vieta: Mārupes

15 Mar 2015, 23:53

Tas ko Tu dari liekas nedaudz smieklīgi..
Žurkai vienīgais sliktais kas ir tā ir rūsa visur.. jo ja to aizliaž tad var mužigi graizit un ņemties... parejais viss ir štrunts.. visu var samainīt .. taka tev bunža izskatas daudzmaz sakarigi.. labak ieteiktu to kas sež tevi iekšā (riebumu)... nosaklot ar kautko.. nolikt auto uz paris dienām malā un padarit ko citu un kad velme atgriežas paķimerēties.. un atrisinat problemu un pectam ar smaidu lidz ausim braukt un apzinaties ka salaboji un nepadevies.. nevis ieraugot eļļu mukt un uzmest visam..
Pie tam tas ir sīkums.. motori mēdz puņķoties un kur nu vēl šādi.. taka viss ok. iesaku apdomat un nepardot auto..
jo iespejams ka pectam noželosi.. perkot jaunu iegrabsies vel kādā mēslā kuram iespejams visa piekare bus sa*ata vai bus cita 101 problema pec kuras tapat noklasies.. izmanto izdevibu.. iedomajies ka tas ir konstruktors.. ņem un sataisi..nevis Padodies.. jo atceries ka apejot (uzmetot) problemu Tu no tās neizvairies pa visam, pēc kāda laika tā atgriežas tāpat. Takā ir jāpgaž visi šķēršļi un aidā.
kanekā te ir forums.. varam palīdzēt ja nepieciešams.
Protams izvēle tavās rokās.
Profila bilde
driftaelks
Ziņojumi: 621
Pievienojies: 27 Jan 2014, 22:34
Braucu ar: 2.8i

15 Mar 2015, 23:54

ikey07 rakstīja:Man tā mašīna jau sēž, you know, un lai es pats viņu sataisītu vajag daudz ko darīt, bet nav nedz zināšanu, nedz velmes vairs, rītā ja viens kas bija šodien skatīties nepaņems, ta kko, bet nahh, vesalais saprāts saka nē

Jo no kuriene. reāli eļļa var tecēt no motora aizmugures, virs kārbas, bez maz itkā nebūtu galvas blīve..
Ja galvas blīve, tad baltiem dūmiem jānāk no izpūtēja, vai tosols burbuļo, kad attaisi radiatora vāciņu, vai caur pečku pūš salonā tādu kā saldanu gaisu, var zust tosols, eļļa var sākt putoties, dzinējs var slāpt nost, atskrūvē sveces un paskaties vai kādā no cilindriem nav tosols. Tas var liecināt par galvas blīvi. :hahaha:
Profila bilde
ikey07

16 Mar 2015, 00:18

Es līdz motora darba temperatūrai nemaz netiku, eļļa all over izpūtēja, neēsmu pat vēl ticis līdz kārtīgai atgaisošanai, domāju ka kkas aizdegās, a tur eļļa kup kas tikusi uz izpūtēja, un nē nav nedz zili, nedz melni dūmi, viss ir ok, vnk pil vienā pilēšanā. bet rūc veselīgi, ka redzams otrajā video, dažas lapas atpakaļ.

Castroll tiecās ka motoram viss bija ok,
- ikey07
Profila bilde
Burbul1s

16 Mar 2015, 00:21

hawk_lv rakstīja:Tas ko Tu dari liekas nedaudz smieklīgi..
Žurkai vienīgais sliktais kas ir tā ir rūsa visur.. jo ja to aizliaž tad var mužigi graizit un ņemties... parejais viss ir štrunts.. visu var samainīt .. taka tev bunža izskatas daudzmaz sakarigi.. labak ieteiktu to kas sež tevi iekšā (riebumu)... nosaklot ar kautko.. nolikt auto uz paris dienām malā un padarit ko citu un kad velme atgriežas paķimerēties.. un atrisinat problemu un pectam ar smaidu lidz ausim braukt un apzinaties ka salaboji un nepadevies.. nevis ieraugot eļļu mukt un uzmest visam..
Pie tam tas ir sīkums.. motori mēdz puņķoties un kur nu vēl šādi.. taka viss ok. iesaku apdomat un nepardot auto..
jo iespejams ka pectam noželosi.. perkot jaunu iegrabsies vel kādā mēslā kuram iespejams visa piekare bus sa*ata vai bus cita 101 problema pec kuras tapat noklasies.. izmanto izdevibu.. iedomajies ka tas ir konstruktors.. ņem un sataisi..nevis Padodies.. jo atceries ka apejot (uzmetot) problemu Tu no tās neizvairies pa visam, pēc kāda laika tā atgriežas tāpat. Takā ir jāpgaž visi šķēršļi un aidā.
kanekā te ir forums.. varam palīdzēt ja nepieciešams.
Protams izvēle tavās rokās.
Attēls
Profila bilde
driftaelks
Ziņojumi: 621
Pievienojies: 27 Jan 2014, 22:34
Braucu ar: 2.8i

16 Mar 2015, 00:24

ikey07 rakstīja:Es līdz motora darba temperatūrai nemaz netiku, eļļa all over izpūtēja, neēsmu pat vēl ticis līdz kārtīgai atgaisošanai, domāju ka kkas aizdegās, a tur eļļa kup kas tikusi uz izpūtēja, un nē nav nedz zili, nedz melni dūmi, viss ir ok, vnk pil vienā pilēšanā. bet rūc veselīgi, ka redzams otrajā video, dažas lapas atpakaļ.

Man eļļa tā kūpēja, kad varsta blīve bija pagalam un dzinējā bija spiedien un caur vārstu blīvi eļļa tecēja uz izplūdes kolektora, kur tā sakarsa un kūpēja. Eļļa pat bija ieplūdes kolektora tikusi, bet spiediens bija, jo galvas blīve bija pagalam. Būtībā abas blīves bija pagalam. :D
Profila bilde
Burbul1s

16 Mar 2015, 00:26

driftaelks rakstīja:
ikey07 rakstīja:Es līdz motora darba temperatūrai nemaz netiku, eļļa all over izpūtēja, neēsmu pat vēl ticis līdz kārtīgai atgaisošanai, domāju ka kkas aizdegās, a tur eļļa kup kas tikusi uz izpūtēja, un nē nav nedz zili, nedz melni dūmi, viss ir ok, vnk pil vienā pilēšanā. bet rūc veselīgi, ka redzams otrajā video, dažas lapas atpakaļ.

Man eļļa tā kūpēja, kad varsta blīve bija pagalam un dzinējā bija spiedien un caur vārstu blīvi eļļa tecēja uz izplūdes kolektora, kur tā sakarsa un kūpēja. Eļļa pat bija ieplūdes kolektora tikusi, bet spiediens bija, jo galvas blīve bija pagalam. Būtībā abas blīves bija pagalam. :D
Tak negruzī cilvēku :twisted:
Still labak nekā man kad nopirku kupeju (iemainīju pret kompaktu) - 2 ned un šāles nograbēja :doh:
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25
Reputācija: 3

16 Mar 2015, 00:27

Teikšu godīgi, es to autiņu protams rīt arī nopirkšu, ja tas otrs čalis nepazvanīs, bet!

Tas motors, ko es ielicis maksā mazāk par 3 pakām jogurta, sliktākajā gadijumā to motoru var izmest misenē un nopirkt jaunu. Tu met plinti krūmos sūda 200 euro dēļ, tas ir tāpat kā es nopirktu jaunu M buferi un nokrāsotu viņu, tad ieskrietu apmalē un vsjo, mašīna jāpardod. Tavs auto izskatās sterils, salons labs un bundža tāpat. Protams, ja tiešām gribi vienārši pielikt punktu, es to mašīnu rīt nopirkšu un sataisīšu, bet padomā kārtīgi! Tad jau līdz rītam! :super:
Profila bilde
Burbul1s

16 Mar 2015, 00:34

Vārds vietā! :super:
Tiesi tpc arī no ciprusa pērkot kūtinu neiespringu ka motors drīz izbeigsies, jo tas tpt bija parastais 1.8 un pa 100 euro jau var 2.0 iegādāties, nerunajot par nemotoriem
Profila bilde
gleizds
Ziņojumi: 290
Pievienojies: 30 Jūn 2014, 23:08
Braucu ar: liegumu

16 Mar 2015, 01:08

beigās būtu diezgan smieklīgi,ja tikai vārstu vāka blīve būtu tādu melodrāmu uztaisījusi ... :gigigi:
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

16 Mar 2015, 01:31

ikey07 rakstīja:Man tā mašīna jau sēž, you know, un lai es pats viņu sataisītu vajag daudz ko darīt, bet nav nedz zināšanu, nedz velmes vairs, rītā ja viens kas bija šodien skatīties nepaņems, ta kko, bet nahh, vesalais saprāts saka nē

Jo no kurienes reāli eļļa var tecēt no motora aizmugures, virs kārbas, bez maz itkā nebūtu galvas blīve..
Un ko par šo visu saka Castroll?
Profila bilde
ikey07

16 Mar 2015, 01:40

ZzevsS rakstīja:
Un ko par šo visu saka Castroll?

Dievojas ka motoram viss bija ok, un arī bija, vismaz tam motoram ar kuru viņš bija atbraucis kad skatījos viņu, teica ka pats liek 2.5 un tapēc arī tirgo šito, bet tam motoram kuru skatījos ģenerators svilpoja, a šitam viss kluss, māc šaubas ka tas ir tas pats motors, bet mīļā miera labad negribas kādu vainot.

Tāpēc, ja kāds pazīst Castroll , pado ziņu vai tiešām viņam tagad ir 2.5 vai plānojas.

Speciāli skatījos kādu kas tirgo 1.6 dargāk cerībā ka labāk dabūt decent 1.6, nevis nokakātu 1.8/2.0, bet abloms.
- ikey07
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

16 Mar 2015, 07:37

gleizds rakstīja:beigās būtu diezgan smieklīgi,ja tikai vārstu vāka blīve būtu tādu melodrāmu uztaisījusi ... :gigigi:
+ļoti daudz... aizmugurē vispār ir tikai 2 vietas, kur reāli var tecēt - vārstu vāks un kloķenes blīvslēgs. Un 95% gadījumu tas ir vāks...
Profila bilde
WannaBee
Ziņojumi: 192
Pievienojies: 31 Aug 2014, 12:04
Reputācija: 2

16 Mar 2015, 10:15

Takš pacel augšā uz ķieģeļiem palien apakšā ar prožektoru un izpēti vai sulojas no augšas vai nē,ja tiešām blīves vaina tad jau būtu stūlbi darbu iegūldot tagad padoties. Man bija trakāk,kad nopirku pa 1.4k auto un otrajā nedēļā no nosulojušās kārbas aizdegās apakša un vissus vadus,salonu nācās jaukt arā un likt pa jaunam,man rokas nolaidās arī,bet saliku un esmu apmierināts kā tā izdariju,jo es esmu tas kas lika tam auto atgriezties no miroņiem un turpināt dzīvot.
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

16 Mar 2015, 14:39

Auto vēl pie tevis vai jau pārdots?
Profila bilde
ikey07

16 Mar 2015, 15:26

Vēl ir, vēlāk palūrēšu tieši no kurienes tek.
- ikey07