KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 24
- chevron_right
Kartons pati labākā lieta, vismaz ar smaidu sejā var braukt
hei hei sarosās,ielās atkal parādijies asvalta gludinātājs atkal varēšu kavēt satiksmi
Sen neko nebiju darījis,bet sezonai sakoties esmu šo to salobijis,pielabojis!
-saminīts ģeneratora nenormāli gaudojošais gultnis
-salabots abs,jēga uz vasaru,visu ziemu varēju bez viņa iztikt
-savakta rūsa +/- izslipēt visur kur redzeju un ar melnu mat pret kor grunti sagruntets
-sliekšņi nopūsti ar stone chip
-saķūnēts aizmugurējās lampas,braucat man droši dir*ā es uzsaucu
-sametināti priekšējie grabošie bremžu disku bleķi
-satīrīts motors ar ūdeni un švami
-izpūtejs nedaudz partaisīt,BET svilpo vienalga blins
-uzlikti vasaras diski un pielīmēt zemei
-ieliktas jaunas xenon spuldzes + paceltas lampas nedaudz augstāk(dēļ sēdinājumu spīd 1m no mašinas)
-izlaizīts salons pirmo reizi pēc daudziem mēnesiem
-pielieta eļļa
te arī pāris bildes,jo aparāts izladējās pie pirmā knipša un lādētājs nebija pa rokai,cik nu varēju tik izspiedu no ta aparāta
GŪLTNIS man pieejamais nebija pēc izmēriem precīzi tapēc nācās modfivicēt,no vecā gūltņa nolobiju ietvaru un jauno ar veca ietvaru ieliku sēžā. salabots ABS devejs un salondēts pārīvetais kalotku nodiluma sensora vads Ieliku arī salonā baltas spūldzītes un nummuram,BET izņēmu no salona arā,JO gaisams nekāds + vēl pazuda mans tik mīļais efektiņs,kad gaismas notumšojās nevis uzreiz izdziest vecais xenons salīdzinājumā ar jauno spīdēja zaļš,tagad cita gaisma beidzot! Un te arī skāņa no svilpojošā izpūteja
http://youtu.be/56h4ptFqJMw
Sen neko nebiju darījis,bet sezonai sakoties esmu šo to salobijis,pielabojis!
-saminīts ģeneratora nenormāli gaudojošais gultnis
-salabots abs,jēga uz vasaru,visu ziemu varēju bez viņa iztikt
-savakta rūsa +/- izslipēt visur kur redzeju un ar melnu mat pret kor grunti sagruntets
-sliekšņi nopūsti ar stone chip
-saķūnēts aizmugurējās lampas,braucat man droši dir*ā es uzsaucu
-sametināti priekšējie grabošie bremžu disku bleķi
-satīrīts motors ar ūdeni un švami
-izpūtejs nedaudz partaisīt,BET svilpo vienalga blins
-uzlikti vasaras diski un pielīmēt zemei
-ieliktas jaunas xenon spuldzes + paceltas lampas nedaudz augstāk(dēļ sēdinājumu spīd 1m no mašinas)
-izlaizīts salons pirmo reizi pēc daudziem mēnesiem
-pielieta eļļa
te arī pāris bildes,jo aparāts izladējās pie pirmā knipša un lādētājs nebija pa rokai,cik nu varēju tik izspiedu no ta aparāta
GŪLTNIS man pieejamais nebija pēc izmēriem precīzi tapēc nācās modfivicēt,no vecā gūltņa nolobiju ietvaru un jauno ar veca ietvaru ieliku sēžā. salabots ABS devejs un salondēts pārīvetais kalotku nodiluma sensora vads Ieliku arī salonā baltas spūldzītes un nummuram,BET izņēmu no salona arā,JO gaisams nekāds + vēl pazuda mans tik mīļais efektiņs,kad gaismas notumšojās nevis uzreiz izdziest vecais xenons salīdzinājumā ar jauno spīdēja zaļš,tagad cita gaisma beidzot! Un te arī skāņa no svilpojošā izpūteja
http://youtu.be/56h4ptFqJMw
Viss ir , bet vienkāršāk un pareizāk būtu bijis ģeneratoram ielikt pareizo gultni, nevis kko ķīmiķot ar nepareiziem izmēriem.
Zinu Bet es biju pilnībā pārliecināts,ka tam gūltnim bija jāder,bet nu redz kā! Es domāju,ka nekas slikts nenotiks,turas tur viss stingri,un pie tam ja nemaldos tad tas jaunais gultnis ir no žiguļa tilta Kad braukšu garām kādam gūltņu veikalam iebraukšu nopirkšu standarta gultni. (tik nezinu,kad atkal būs luste pārtaisīt tur visu)
Tev patīk notumsēties?
nevis notumsēties,bet tas,ka gaismiņas notumšojās
Vaj kāds skaists pagrieziens
šitādi pagriezieni tiešām nav no lietām kas šim auto piestāv
ko piesienaties viņus vajag nopūstu es nokasiju nost,jo bija pa traku,cauri vispār nespīdēja
Man liekas smoked labak piestavetu.
Pagriezienus viennozīmīgi baltos vai smoked
nē,nē šitie ir labie tik vajag sašķūnēt.. nacās tonējumu nokasīt,jo salaidu visu dēlī! 1 mēģinājums,bija ok,bet cauri nekas nespīdēja,2 mēginājumu pūtu arā uz mašinas un protams,ka dabūju kārtīgus paķokus no vēja,tāpēc nokasiju nost Kad sakrāso viņu izskatās daudz labāk par smoked
Izskatās līdzīgi,kā šim,ļoti tumši
Izskatās līdzīgi,kā šim,ļoti tumši
parastakaa limpleve ar ko tonee logus(~3ls rullis, paliks paari veel kadam reizem 5) un lieta darita+nebus jacakarejas kasot nost laku..pats nekadigi nevaru izlemt riziki vai melnie, otrais variants it kaa gateris, bet izskatas ok
Es nu tur neko labu neredzu.
Rižiki tavam, būtu ok.
ps. bet eksperimentēšana ir laba lieta! Labprāt redzētu vairāk bilžu no tava spēkrata.
Rižiki tavam, būtu ok.
ps. bet eksperimentēšana ir laba lieta! Labprāt redzētu vairāk bilžu no tava spēkrata.
par priekšu nepiesienās,haubis šķibs ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …