E36-Š.Lamberte

Sodien, braucot parrakstit savejo, maniju pie csdd. Tiesi nodomaju, ka uz nr mainu. :)

Šodien vismaz 3. stundas biju CSDD, diemžēl nemanīju nevienu no Jums...
Btw, nummurzīme uz urrā!
Btw, nummurzīme uz urrā!

Pēdējais labojis ZzevsS - 22 Jūn 2016, 17:02, kopā labots 1 reizi.

Pareiz arī darīji,ka nepārdevi,skaists auto! 

Es ar tevi uz brīdi pamanīju, no sākuma neatpazinu, tik patinot filmu atpakaļ iedomājos par driftu un sapratu, ka tas tu.Pacha rakstīja:Sodien, braucot parrakstit savejo, maniju pie csdd. Tiesi nodomaju, ka uz nr mainu. :)

Paldies, pati arī tomēr nenožēloju, ka mainīju savus plānus un auto atstāju.Da1ris rakstīja:Pareiz arī darīji,ka nepārdevi,skaists auto!

Cepuri nost dāmai!
izskatās jau forša kariete :)

Tātad ziemai esmu iegādājusies vēl vienu e36
1.8tds, zinu, jocīga izvēle, bet tas tāpēc, ka dīzelis pilna garāža.
Elektro logi priekšā, lūka, klimata kontrole, mpaka, kura uz ziemu tāpāt gan jau jānomaina.
Nekas special, bet priekš winterbeater a der
Baltais dodas ziemas miegā, drīzumā vedīšu uz garāžu, lai atpūšas nākošai vasarai.

1.8tds, zinu, jocīga izvēle, bet tas tāpēc, ka dīzelis pilna garāža.

Elektro logi priekšā, lūka, klimata kontrole, mpaka, kura uz ziemu tāpāt gan jau jānomaina.

Nekas special, bet priekš winterbeater a der

Baltais dodas ziemas miegā, drīzumā vedīšu uz garāžu, lai atpūšas nākošai vasarai.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Kas winterbiteram ar eļļas patēriņu notiekas? Veljoprojam 4l uz 200km?sharlotii rakstīja:Tātad ziemai esmu iegādājusies vēl vienu e36![]()
1.8tds, zinu, jocīga izvēle, bet tas tāpēc, ka dīzelis pilna garāža.![]()
Elektro logi priekšā, lūka, klimata kontrole, mpaka, kura uz ziemu tāpāt gan jau jānomaina.![]()
Nekas special, bet priekš winterbeater a der![]()

Pagaidām vēl nezinu, tad jau redzēszurkae36 rakstīja:Kas winterbiteram ar eļļas patēriņu notiekas? Veljoprojam 4l uz 200km?sharlotii rakstīja:Tātad ziemai esmu iegādājusies vēl vienu e36![]()
1.8tds, zinu, jocīga izvēle, bet tas tāpēc, ka dīzelis pilna garāža.![]()
Elektro logi priekšā, lūka, klimata kontrole, mpaka, kura uz ziemu tāpāt gan jau jānomaina.![]()
Nekas special, bet priekš winterbeater a der![]()

wtf? nopietni?-zzhurka- rakstīja:normāls winterbeaters.
pārāk labi izskatās priekš ziemas kapļa.

Ir cilvēki, kam E36 ir Dieva vietā, kā arī svarīgi atzīmēties topikā ķeksīša pēcProdigy rakstīja:wtf? nopietni?-zzhurka- rakstīja:normāls winterbeaters.

Tu jocīgi izrunā vārdu "bērni".Kurlis rakstīja:Ir cilvēki, kam E36 ir Dieva vietā, kā arī svarīgi atzīmēties topikā ķeksīša pēcProdigy rakstīja:wtf? nopietni?-zzhurka- rakstīja:normāls winterbeaters.

BMW Motorsport International