E36-vitjazz 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 50
- chevron_right
nu itka lecu spiid labaak - bija compacts ar bezlecu.... un kupeja ar leecu pasam vairak liekas ka lecinieki ir ar labaaku gaismas adevi... bet moska kludos:)
Viennozīmīgi labāka gaisma ir ar labiem bezlēcu, kā ar labiem lēcu lukturiem.
Pašam šobrīd lēcu lukturi, vēlme nomainīt pret bezlēcu.
Pašam šobrīd lēcu lukturi, vēlme nomainīt pret bezlēcu.
Nezinu,bija Depo lēcu lukturi,tuvās vsp nepatika,pārdevu un ILGI zkw labas meklēju,kamēr Aizkrauklē atradu. Stāvoklis teicams,vairāk pirku dēļ tuvajām,jo tālās tas tā,redze laba,pat,ja bišķi nebūs tās intensitātes. Galvenais bij teicams stāvoklis,gan iekšām,gan ārpusē,gan tuvo gaismu darbībai. Cerams,Lauri,tantiņas runāja patiesību
KA-91 - tāda pati pieredze, bija perfekti bezlēcu lukturi, samainīju pret lēcu lukturiem, atšķirība bija ĻOTI jūtama, bezlēcu lukturos vienīgas + ir tas ka viņi izskatās bik modernāk, tas arī viss
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
What? Kā var bezlēcu lukturi izskatīties labāk? Viennozīmīgi lēcenieki izskatās 10 reizes labāk un nav tur nekādas sliktākas redzamības, vienīgais ja tie lukturi ir galīgi piz*ā. Pašam ir bijuši e36 ar lēcu un bezlēcu lukturiem un esmu tikai un vienīgi par lēceniekiem.
I bezlēcu i lēcu lukturi ir pilniigs suuds e36...ir jauni bijushi un lietoti-pilniigs suuds ne gaismas-sauksim lietas izstajos vaardos
BMW_The Ultimate Repair Bill
salīdzinot ar ko? ar mūsdienu šrotiem? ar xenoniem un lediem? protams ka e36 būs sūdīgākas gaismas.
kā tavam e34 gaismas? daudz labākas? iz pieredzes e34 tuvās gaismas ir zem jebkādas kritikas.
Nez, no manas pieredzes e34 gaismas ir labākas nekā e36, pieļauju, ka tas ļoti atkarīgs gan no lukturu stāvokļa/spuldzēm. Ar ksenonu ne e36, ne e34 nav braukts tā kā par to nerunāju...
Tas, ka e36 lampas, salīdzinot ar citiem tā gada auto, nav tās labākās ceļu izgaismošanas ziņā ir jau 100x atrunāta tēma.
Tas, ka e36 lampas, salīdzinot ar citiem tā gada auto, nav tās labākās ceļu izgaismošanas ziņā ir jau 100x atrunāta tēma.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Pirmkārt,teikšu,cik cilvēku,tik viedokļu!
Otrkārt,jā, e36 nekad nav pozicionējis lukturs kā teicamu auto sastāvdaļu,BET no visa sortimenta,kas nāk uz e36 (BOSCH,ZKW,DEPO un HELL) ir jāizvēlās daudz maz sakarīgs variants. Šoreiz izvēlējos ZKW,jo no savas pieredzes DEPO neatbalstu,BOSCH bij piedāvajumi,bet visi piedāvajumi prasīja papildus ieguldījumus ( arī tas,ka BOSCH izmanto plastmasu ieksējā bezlēcu stiklā). Ja zkw nepatiks,vienīgais gribētu pamēgināt BOSCH lēcu lukturus,tas arī viss!
Otrkārt,jā, e36 nekad nav pozicionējis lukturs kā teicamu auto sastāvdaļu,BET no visa sortimenta,kas nāk uz e36 (BOSCH,ZKW,DEPO un HELL) ir jāizvēlās daudz maz sakarīgs variants. Šoreiz izvēlējos ZKW,jo no savas pieredzes DEPO neatbalstu,BOSCH bij piedāvajumi,bet visi piedāvajumi prasīja papildus ieguldījumus ( arī tas,ka BOSCH izmanto plastmasu ieksējā bezlēcu stiklā). Ja zkw nepatiks,vienīgais gribētu pamēgināt BOSCH lēcu lukturus,tas arī viss!
e34 arii gaismas suuds...nez mosh tapeec ka viena deg:DLawwr rakstīja:
salīdzinot ar ko? ar mūsdienu šrotiem? ar xenoniem un lediem? protams ka e36 būs sūdīgākas gaismas.
kā tavam e34 gaismas? daudz labākas? iz pieredzes e34 tuvās gaismas ir zem jebkādas kritikas.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Čomam kompaktam pēcpēc kasko gadījuma uzlika jaunas abas oem bezlēcu lampas un viss ok, gaisma tiešām neatpaliek no mūsdienu bez xenona auto lukturiem.
No aizputējušiem, samatētiem lukturiem tiešām nav ko gaidīt fantastisku redzamību
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
No aizputējušiem, samatētiem lukturiem tiešām nav ko gaidīt fantastisku redzamību
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Lēcu lukturiem lielākā bēda ir tāda, ka to lēcas ir izdegušas/nomatējušās/netīras, jo tiem lukturiem ir jau divdesmit gadi un diez vai kāds par tiem ir ļoti rūpējies.
Ir bijuši vairāki e36 gan ar lēcu, gan bezlēcu lukturiem. Vislabākā tuvā gaisma ir bijusi bezlēcu ZKW lukturiem. Lukturi vienmēr ir bijuši noregulēti pareizi un spuldzītes vienmēr tika izmantotas vienādas - nightbreaker unlimited. Tuvajai gaismai atšķirība starp lēcu un bezlēcu lukturiem bija iespaidīga!
Kāds augstāk ieminējās par to, ka e34 ir labākas gaismas kā e36? Absurds! e34 tuvās gaismas ir kā svecītes stikla burkā (no offence hazard u.c), tas pats stāsts, kas e30 gadījumā
Nesen nācās e39 mainīt lukturus un iegādājos jaunus Depo bezlēcu (Jā, es zinu, ka tas nav nekāds kvalitātes rādītājs). Spuldzes tie paši osram nightbreakeri un man par pārsteigumu, gaisma jauniem lukturiem nav diži labāka, kā mana e36 divdesmitgadīgajiem zkw bezlēcām. Jāatzīst gan, ka tālās gaismas ir krietni spēcīgākas
Domāju, ka ZKW bezlēcu bija pareizā izvēle, ja centies iegūt vairāk gaismas uz ceļa
Ir bijuši vairāki e36 gan ar lēcu, gan bezlēcu lukturiem. Vislabākā tuvā gaisma ir bijusi bezlēcu ZKW lukturiem. Lukturi vienmēr ir bijuši noregulēti pareizi un spuldzītes vienmēr tika izmantotas vienādas - nightbreaker unlimited. Tuvajai gaismai atšķirība starp lēcu un bezlēcu lukturiem bija iespaidīga!
Kāds augstāk ieminējās par to, ka e34 ir labākas gaismas kā e36? Absurds! e34 tuvās gaismas ir kā svecītes stikla burkā (no offence hazard u.c), tas pats stāsts, kas e30 gadījumā
Nesen nācās e39 mainīt lukturus un iegādājos jaunus Depo bezlēcu (Jā, es zinu, ka tas nav nekāds kvalitātes rādītājs). Spuldzes tie paši osram nightbreakeri un man par pārsteigumu, gaisma jauniem lukturiem nav diži labāka, kā mana e36 divdesmitgadīgajiem zkw bezlēcām. Jāatzīst gan, ka tālās gaismas ir krietni spēcīgākas
Domāju, ka ZKW bezlēcu bija pareizā izvēle, ja centies iegūt vairāk gaismas uz ceļa
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Special for YOU my friends!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis vitjazz - 15 Nov 2016, 14:28, kopā labots 1 reizi.
P.S Bildes izkārtojušās ne tā kā gribējās,bet ja saksiet pētīt,viss sākas no katra posta lejasgala!
Atradu iekš RUS to pašu alcantara paveidu,kāds pieejams LV iekš Abakhan Fabrics par 27,90e/m!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un kādi komentāri?
Iekš RUS VISS IR LĒTĀK!funkyasshit rakstīja:Un kādi komentāri?
Es vairāk domāju par kvalitāti, pielietojumu, noturību utml.
Tas, ka lētāk, tas ir skaidrs.
Pagaidām neesmu saņēmis paku ar šabloniem no RUS,BET jāsaka,ka LV šis audums ir DIEZGAN kvalitatīvs un patīkams kā uz tausti,kā uz nelīdzenumiem,gan izturību! Viļņa kupejai tikai izvēlēts šis audums. Kad atvedīšu savu auto,visdrīzāk savus melnos pārveidošu uz šo alcantara paveidu,jo izskatās ne cik ne sliktām par oem! Vienreiz nolīdzināt vienā virzienā un super! Tik pat labi nolīdzināt uz citu pusi,un būs par toni tumšāks!funkyasshit rakstīja:Es vairāk domāju par kvalitāti, pielietojumu, noturību utml.
P.S Par noturību atbild tikai un vienīgi 88M līme,pret kuru pretenziju nav,vienīgais tas,ka smirdīga pēc velna
P.S Man darboties viennozīmīgi ar šo audumu patika,pagaidām plašāk komentēt pēc RUS partijas varēšu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 50