Nixon lowdaily
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 32
- chevron_right
Leņķis nebūt nebūtu glābējs šajā situācijā, drīzāk būtu sasista visa priekša.
Bremžu pedālim, imho, gan krietni par agru pieskāries.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nu tu to nabagu nežēlo.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Padomaju tiesi to pashu..he9600 rakstīja:Leņķis nebūt nebūtu glābējs šajā situācijā, drīzāk būtu sasista visa priekša.
B*e tie plaukti... Safe as f**k
Ja plaukti ir normāli sametināti, tad nav ne vainas does the job. Cik viņi ir garāki? manējam bez priekšā kambera palielināšanas bija izteiktāks understeer. Tādēļ īsti nesaprotu, kādēļ negribi priekšā kamberi mazliet
Ma patīk tava attieksme ka pist un braukt uz 100%
Bet nu ne lenkī vaina bet gan sakerē , tev auto kā pa ledu gāja jo atmetoties pat necik necentās taisnoties.
Ar tik strečotām un sagāztām riepām arī esmu braucis , lietū sajūta kā 1000hp kad gan 4 gan piektais robs noraujās, bet auto pēc tam nokert un atgūt kontroli ir vnk neiespējami, tik sēdi un gaidi, kas parādīsies pirmais sakere vai apmale
Plaukti bez komentāriem
Bet nu ne lenkī vaina bet gan sakerē , tev auto kā pa ledu gāja jo atmetoties pat necik necentās taisnoties.
Ar tik strečotām un sagāztām riepām arī esmu braucis , lietū sajūta kā 1000hp kad gan 4 gan piektais robs noraujās, bet auto pēc tam nokert un atgūt kontroli ir vnk neiespējami, tik sēdi un gaidi, kas parādīsies pirmais sakere vai apmale
Plaukti bez komentāriem
Bremzīte bija kļūda, tur Tev taisnība.he9600 rakstīja:Leņķis nebūt nebūtu glābējs šajā situācijā, drīzāk būtu sasista visa priekša.
Ja vien tur būtu baigi ko žēlot.ikey07 rakstīja:Nu tu to nabagu nežēlo.
Neesmu mērījis, bet kādi 3cm varētu būt garāki.kerza rakstīja:Ja plaukti ir normāli sametināti, tad nav ne vainas does the job. Cik viņi ir garāki? manējam bez priekšā kambera palielināšanas bija izteiktāks understeer. Tādēļ īsti nesaprotu, kādēļ negribi priekšā kamberi mazliet
Var jau būt, ka Tev taisnība un varbūt camberu vajag atstāt mazliet, jo uz auto, no kā tie plaukti nākuši, arī bija sagāzti rati.
Jau topika pirmajā postā minēju, ka te nebūs izstādes auto.-AF- rakstīja:Ma patīk tava attieksme ka pist un braukt uz 100%
Plaukti bez komentāriem
Nuu, katrā ziņā, ''pis taisni racing team'' gluži nav. Aizmugurē gan riepa izmanto tikai kādus 60% no protektora.
Par plauktiem beidzat mīst, viss tur ir normāli sametināts un pārbaudīts.
Slēpts saturs: Parādīt
modris diskus māk labot, džekam tajā ziņā labs skills, pat pilnīgi iznīcinātus salabo tā, ka neko pateikt nevar
Camber noteikti vajag, lai full lock lielāka saķere, un nemaz tik ļoti liels viņš tur neiskatās ar tiem plauktiem.
Par aizmugurējo sagāzumu, lietū noteikti uz pilnu plakni, ja sausajā pietiek jaudas tad arī, ilgāk kalpos riepas un saķere noteikti palielināsies.
Topiks ļoti patīk , lai izdodas viss ar modifikācijām.
Par aizmugurējo sagāzumu, lietū noteikti uz pilnu plakni, ja sausajā pietiek jaudas tad arī, ilgāk kalpos riepas un saķere noteikti palielināsies.
Topiks ļoti patīk , lai izdodas viss ar modifikācijām.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Aizmugurē sagāzums ir tikai tapēc, lai riepas arkas negrauž. Kautgan, tāpat jau šad tad ieberžas.
Priekšai 1.5-2.5deg cambers (atkarībā no konkrētā auto un paša sajūtām) ir vēlams. Gluži taisni riteņi palielinās pistaisni tāpat kā vājprātā sagāzti
Vēl gan nav savirze saregulēta, bet pēc pirmā testdraiva pis taisni nav konstatēts.
Plakaniski likt tagad gan ir ahujenna. Protams ar atbalstiem kautkas ir jādomā, šitik traki sagāzti man liekas pa traku.
Ar max izgrieztiem ratiem bildes būs pēc savirzes. Pirmais iespaids tāds, ka leņķis, protams, pietiek, bet laikam gaidīju ko vairāk dēļ tā gemara ar plauktiem utt Liekas, ka leņķis ir līdzīgs kā ar prosta pārmetinātām stupicām vai tiem adapteriem. Bet nu tur jāsalīdzina abi blakus, lai spriestu.
Plakaniski likt tagad gan ir ahujenna. Protams ar atbalstiem kautkas ir jādomā, šitik traki sagāzti man liekas pa traku.
Ar max izgrieztiem ratiem bildes būs pēc savirzes. Pirmais iespaids tāds, ka leņķis, protams, pietiek, bet laikam gaidīju ko vairāk dēļ tā gemara ar plauktiem utt Liekas, ka leņķis ir līdzīgs kā ar prosta pārmetinātām stupicām vai tiem adapteriem. Bet nu tur jāsalīdzina abi blakus, lai spriestu.
man ar shaibam bija ldiziigs lenkjis
Tu šaiba tekstu izlasi. Te nevienā bildē nav rati pie full locka. Vai arī Tu par camberu?
Kad būs nākamais video?
Pagaidām gan esmu aizņemts ar citām lietām, tāpēc nav jaunu video. Kā arī, kompis pa švaku, lai samontētu kautko sakarīgu.
Kamēr te nekas īsti nav ko ierakstīt, palūgšu nobalsot! Palikušas vēl tikai 8 dienas un esmu tikai trešajā vietā.
http://www.maksimalisti.lv/lv/details/283/
Līdz pirmajai vietai pietrūkst ~1500 balsis.
http://www.maksimalisti.lv/lv/list/?bou ... ity=-votes
Laimēt var 1000eur un tos dabū tikai pirmā vieta. Tapēc būšu ļoti pateicīgs tiem, kas balsos.
Kas vēlas t-kreklu, share šeit: https://www.facebook.com/nxgarage2014/v ... 298940895/
Kamēr te nekas īsti nav ko ierakstīt, palūgšu nobalsot! Palikušas vēl tikai 8 dienas un esmu tikai trešajā vietā.
http://www.maksimalisti.lv/lv/details/283/
Līdz pirmajai vietai pietrūkst ~1500 balsis.
http://www.maksimalisti.lv/lv/list/?bou ... ity=-votes
Laimēt var 1000eur un tos dabū tikai pirmā vieta. Tapēc būšu ļoti pateicīgs tiem, kas balsos.
Kas vēlas t-kreklu, share šeit: https://www.facebook.com/nxgarage2014/v ... 298940895/
No manis balss.
Un tā turpmākās 7 dienas. Paldies!
Viena persona var balsot no visiem 3 soc. tīkliem. Tās jau ir vien trīs balsis dienā no viena cilvēka.
Bet nu pagaidām liekas bezcerīgi.
Viena persona var balsot no visiem 3 soc. tīkliem. Tās jau ir vien trīs balsis dienā no viena cilvēka.
Bet nu pagaidām liekas bezcerīgi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …