E36-ramyrez
Un bmw sver 1.9tonnas...
1865kg
Astons 1800kg un uz augšu
Un nesalīdzini autiņus, bnw ir 80s gadus
Astons 90s beigas 00
Astons v12 1670kg
V8 vel mazak..
V8 vel mazak..
Kur tādu info dabūji?
“1,825 kg (4,023 lb) (coupe)
1,800 kg (3,968 lb) (Vantage)
1,900 kg (4,200 lb) (Volante)”
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aston_Martin_DB7
“1,825 kg (4,023 lb) (coupe)
1,800 kg (3,968 lb) (Vantage)
1,900 kg (4,200 lb) (Volante)”
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aston_Martin_DB7
Velreiz atkārtošos
M73 negāja ar manuālo kārbu no rupnicas-Tikai automāti vai arī visādi ieswapoti brīnumi!! Ar manualo kārbu gāja tikai M70 kas tika saražoti 1200 vienības un S70...tautā dēvētais Csi! Par v8 šeit runa vispār nejiet...tie bija daudz ar manuāłiem un v8 6gang nav nekas īpašs pats pa sevi,savukārt 6gang uz v12 tas ir kas kas łoti rets!
Plika kārba maksā “baraholkā” ap 3k+...tikai problēma tajā kad vińas ir praktiski neiespējami atrast/nopirkt jo vińu nav!
M73 negāja ar manuālo kārbu no rupnicas-Tikai automāti vai arī visādi ieswapoti brīnumi!! Ar manualo kārbu gāja tikai M70 kas tika saražoti 1200 vienības un S70...tautā dēvētais Csi! Par v8 šeit runa vispār nejiet...tie bija daudz ar manuāłiem un v8 6gang nav nekas īpašs pats pa sevi,savukārt 6gang uz v12 tas ir kas kas łoti rets!
Plika kārba maksā “baraholkā” ap 3k+...tikai problēma tajā kad vińas ir praktiski neiespējami atrast/nopirkt jo vińu nav!
BMW_The Ultimate Repair Bill
Tad ar ko ir unikāls m73 man jajautā?:D
Tu vnk tiko salidzināji m50 ar m52 tiešā vārda nozīmē!
Raimi man liekas ka tu jauc kaut ko.Ramyrez rakstīja: ↑23 Jan 2019, 15:34 Velreiz atkārtošos
Tie retie (1218 gab.) ir tieši ar M73 motoru.
Par to ir info gan iekš Wiki gan e31.net Par to cik tieši ir saražoti 850i ar manuāli, nav info.
Powerā Edžuļa, ex Tune-L tirgotais ir tas retais ar M73, ko viņu vienmēr uzsvēra, arī sludinājumā pieminēts
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=9278
Labi izteikšos vel skaidrāk....m70 ar manualu kārbu ir saražoti 1285 vienības-pārējie tukstoši ir ar automatisku atrumkarbu...timer m73 ar automātu-jā ar automātu jo M73b54 motors negāja rúpnieciski ar manualo kārbu!!!!
Tie 22k eksemplaru kurus tu minēji ir kopskaits 8er ar m70 motoru-bet nejau ar manualu kārbu-vai tiešām tas ir tik grūti saprotams?
Ai viss-nav man nevienam nekas japierāda,pietiek ar to kad viena LV tāda atskirībā no retā m73
Tie 22k eksemplaru kurus tu minēji ir kopskaits 8er ar m70 motoru-bet nejau ar manualu kārbu-vai tiešām tas ir tik grūti saprotams?
Ai viss-nav man nevienam nekas japierāda,pietiek ar to kad viena LV tāda atskirībā no retā m73
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir kaut kur info netā par tiem 1285 m70 ar manuālajām kārbām?
Neticās ka no 20k saržotām mašīnām tik maz ir manuāļi
Neticās ka no 20k saržotām mašīnām tik maz ir manuāļi
850 registreti Lv ir pieci... hvz manuali vai tomati...
Es zinu 3 no tiem+ viens mans un viens kontagad te no bmw power ielika;))
Pa lielam -tak Po*uj
Pa lielam -tak Po*uj
Es atvainojos, bet ko pie***ās cik un kādi, ar dajebkādu motoru un kārbu ir pietiekami reta un ekskluzīva mašīna.
- ikey07
Raimis pats iesāka kad pieminēja to 1200 ciparu
Mēs tikai mēģinam precizēt faktus
Mēs tikai mēģinam precizēt faktus
Cipariem te nav vispar nekada nozime!
Pateicu ciparu un viss-vnk naksies sadzivot kadam
Pateicu ciparu un viss-vnk naksies sadzivot kadam
Kkaada misene, nav vienigais LV
Ar ko šeit 3 lpp garumā mēramies?
Kuram ir taisnība un kuram nav?
Tak lai cilvēks ņemās, ja tik ļoti gribās.
Kuram ir taisnība un kuram nav?
Tak lai cilvēks ņemās, ja tik ļoti gribās.
ar kompatu pa brugji
Vārdu sakot nebus man tomēr šeit neko likt...nebija laba doma jau pirmsākumos-ja kādam intresē kas ko un kā tad drive2.ru
BmwclubLatvia.lv
varat pasekot
Visu gaišu
BmwclubLatvia.lv
varat pasekot
Visu gaišu
Tur ir vienkārši bmwclub.lv