Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 30
- chevron_right
Iepirkti pārs nieciņi:
- rgb eņģeļi
- jauns sūknis ar 255 l ražīgumu, no driven2automotive
Pagaidām tiks lietots lietotais sūknis. Jaunais būs nākotnes plāniem... vai arī kad nosprāgs esošais. Rīt braucam uz pulēšānu(beidzot) Tad varēs sabildēt jēdzigākas bildes, kaut gan, vizuālais gana tālu no plānotā Kad būs brīvāka diena, varēs iestutēt rgb un bišķi pablēņoties
- rgb eņģeļi
- jauns sūknis ar 255 l ražīgumu, no driven2automotive
Pagaidām tiks lietots lietotais sūknis. Jaunais būs nākotnes plāniem... vai arī kad nosprāgs esošais. Rīt braucam uz pulēšānu(beidzot) Tad varēs sabildēt jēdzigākas bildes, kaut gan, vizuālais gana tālu no plānotā Kad būs brīvāka diena, varēs iestutēt rgb un bišķi pablēņoties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sūknis
enģeļi
enģeļi
nu... tāda jau visiem reakcija uz šiem eņģeļiem pablēņoties jau var tikai žēl, ka ar sarkano nevar braukāt - pati smukākā krāsa Bet kopumā, ja ieslēdz baltos vai dzeltenīgos, tīri normāli izskatās... gandrīz vai kā parastie eņģeļi
Jaunas cackas
Priekša vēl cietāka Pa asvaltu, braukšana pa pirmu Pa grunti, kā kur.. teiksim tā, kā "mīksti rati" Vadāmība vēl stabilāka. Domāju piekari sataisīt vēl cietāku, gan priekšu, gan aizmuguri Man jau patīk kad ciets, kad var sajust katru riteni uz vismazākā bubuča - man komforta līmenis
Priekša vēl cietāka Pa asvaltu, braukšana pa pirmu Pa grunti, kā kur.. teiksim tā, kā "mīksti rati" Vadāmība vēl stabilāka. Domāju piekari sataisīt vēl cietāku, gan priekšu, gan aizmuguri Man jau patīk kad ciets, kad var sajust katru riteni uz vismazākā bubuča - man komforta līmenis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja godīgi, tad krāsojuma ziņā izskatās pat diezgan labi, tikai galīgi un pavisam neiet kopā ar tiem ziemas diskiem, tos vajadzētu aizvietot ar e46 m3 diskiem, un spoileri arī, bet kaut kādu gaumīgu, tāpat kā kaut kur uz durvīm visādu firmu uzlīmes, sparco hks kn grredy u.t.t, visu smuki sapucēt un izskatītos pat ļoti labi... cepums par mēģināšanu veidot kaut ko individuālu, nevis skriet pakaļ baram
Thanks Vizuālais nav novests līdz galam. Daudz plānu vēl. Gribas līdz galam savest vizuālo un gribas piekari uzlabot... par salonu i nerunāšu, tas pats pēdējais. Diskus joprojām meklēju.. nekas labs nav iekritis acīs
Ir tev kāds kods tai zilai krasai???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Mazs update
-iepirlti LED numura apgaismojums
-iepirkta štelle amīšiem
- nu un piekrāsoti ziemas diski
-iepirlti LED numura apgaismojums
-iepirkta štelle amīšiem
- nu un piekrāsoti ziemas diski
P.S. es veljoprojām nesaprotu kādēļ auto ir divās krāsās.....
būtu viena vai otra un būtu perfekti!
būtu viena vai otra un būtu perfekti!
a es joprojām nevaru saprast kāpēc jāliek tādi plakāti
EEE tas ir NFS most wanted GTR krāsojums Braļuka
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
Kad agrak lasīju šito topiku, tā vien prasījās iesmirdēt ar komentāru, ka ir pilnigs lauku šķūnis. bet tagad skatototies uz pēdējam bildēm, izskatās labi, pats ar tāda nebrauktu, bet man patīk! Malacis, liels darbs ieguldīts
Cik tu naudu tajā mašīnā esi ieguldījis? Nesanāktu jau kaut cik jēdzīgs M3?
es huje*u!nelegalais rakstīja:Cik tu naudu tajā mašīnā esi ieguldījis? Nesanāktu jau kaut cik jēdzīgs M3?
Nenojāts, neiestādīs kokā 3 reizes m3 nāk sākot no 8000Eur -
nē nu kas kam skaitās jēdzīgs - ir jau tādi, kas var par 3000 eur nopirkt m3 - ar beigtu dzinēju - 3 kg špakteles uz jumta, betona grīdu un mļje jā! karoč man facinē jēdzīgo M3 pircēju izpratnes.
Spriežot pēc duncix auto stāvokļa un izskata sākumā, nebrīnos ka šeit arī būtu ielikti kādas 6 pakas toč. Un kapēc tik agresīvi uzreiz?Rottus rakstīja:es huje*u!nelegalais rakstīja:Cik tu naudu tajā mašīnā esi ieguldījis? Nesanāktu jau kaut cik jēdzīgs M3?
Nenojāts, neiestādīs kokā 3 reizes m3 nāk sākot no 8000Eur -
nē nu kas kam skaitās jēdzīgs - ir jau tādi, kas var par 3000 eur nopirkt m3 - ar beigtu dzinēju - 3 kg špakteles uz jumta, betona grīdu un mļje jā! karoč man facinē jēdzīgo M3 pircēju izpratnes.
Blja a ka lai es tagad saveejo kraasoju, ka te jau viens nfs ir, vieniigi nfs baaze ir zila un pareejais ir hroma pleeve.
Kr4 man abloms
Kr4 man abloms
Autoserviss tavam E36
Autocentrs Rīga
Autocentrs Rīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20