E36 330ci by Sancix
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 28
- chevron_right
principā izskatās ļoti labi
Perfekti
Man pašam nepatīk tas sarkanais + vads kas tur rēgojās, bet cita man nebija, labāk izskatītos ar melnu.
Jānomaina muftas difuzors jo salauzts.
Jānomaina muftas difuzors jo salauzts.
Pa smuko!
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Kaut ko jāsadomā ar tiem vadiem pa motora aizmuguri + salaist vienā "lentā" pārējos vadus labajā pusē.. Kastē ielaist nevar? Pārējais gan ļoti glauni!
Tajā plasmasas kastē pie uguns sienas nav vienkārši vietas lai varētu ielikt resno + vadu, startera vadu, pie vadības kastes tie tiks salikti tad kad salikšu obd kā nākas. (Kaut ko gan jau sadomāšu arī ar resnajiem vadiem )
Velc caur salonu aiz pečkas
Nē...man tie vadi ir tā piegriezušies, lai pašreiz paliek turpat, piekārtot tik vajadzēs.
Pabraukti 10m uz priekšu un atpakaļ, beidzot trīsdesmitsestais ir izbraucis pats no garažas.
Bij man kādu laiku atpakaļ doma, varbūt pārdot ?
Pēc šodienas varu teikt par visiem 100%, pārdots netiks un nekāds e46 iegādāts netiks.
Pabraukti 10m uz priekšu un atpakaļ, beidzot trīsdesmitsestais ir izbraucis pats no garažas.
Bij man kādu laiku atpakaļ doma, varbūt pārdot ?
Pēc šodienas varu teikt par visiem 100%, pārdots netiks un nekāds e46 iegādāts netiks.
Te viss ir galīgi zolīdi, izskatās, it kā tur jau no rūpnīcas ir bijis trīslitrs
Neslēju beigt priecāties, cik viss zolīdi
Kādas sajūtas pēc izjādes?
Kādas sajūtas pēc izjādes?
Pabraucu tikai 10m, rīt ja saliksim izplūdi tad varēšu normāli iztestēt. Prieks ir liels, pats arī stāvēju pie atvērta dzinēja pārsega un priecājos
Cerams jau ka ies labāk par m52b28
Cerams jau ka ies labāk par m52b28
skaisti , gaidam video
Ā! Es pārlasījos, likās 10km
Baigi smuki, izskatās ka būtu no konveijera noripojis ar šito dzinēju, viss tīri un zolīdi.
tiesam pa smuko!!!
jabrauc bus apskatiit
jabrauc bus apskatiit
Pa zolīdo viss izskatās.
Pa smuko!
Prasās tikai tikai lielāku loga apmazgāšanas bačoku
Prasās tikai tikai lielāku loga apmazgāšanas bačoku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …