330 Balcers
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 23
- chevron_right
Baigi augstu vina nesanak ? Kapota nebus caurums jataisa?
ta jau kruta
Sent from my LG-P710 using Tapatalk

Da labi, jūs nopietni
Un visi rēca par seeingmana yolo kolektoru, es atvainojos, bet šitas dzelzis nav labāks
Tās šuves nav tā projekta cienīgas, lai dievs stāv klāt turbīnas lāpstiņām, kad tā iekšējā šļaka ies pa gaisu un tikai nesakat, ka tur tāda nav, jo ir 100% un lielā daudzumā
Nav mana darīšana, bet es apsvērtu noteikti iespēju to kolektoru uzbūvēt nopietni un lai arī cik viņš maksās, tam uz šī projekta nav nozīmes
Nu šis tiešām nav nopietni...

Un visi rēca par seeingmana yolo kolektoru, es atvainojos, bet šitas dzelzis nav labāks

Tās šuves nav tā projekta cienīgas, lai dievs stāv klāt turbīnas lāpstiņām, kad tā iekšējā šļaka ies pa gaisu un tikai nesakat, ka tur tāda nav, jo ir 100% un lielā daudzumā

Nav mana darīšana, bet es apsvērtu noteikti iespēju to kolektoru uzbūvēt nopietni un lai arī cik viņš maksās, tam uz šī projekta nav nozīmes

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tad jau redzēs, bet domāju, ka pat ja varēs aiztaisīt haubi, vajadzētu uztaisīt kkādu caurumu haubeinuugjis rakstīja:Baigi augstu vina nesanak ? Kapota nebus caurums jataisa?ta jau kruta

Neuztraucies, viss būs zaibisskaliks rakstīja:Da labi, jūs nopietni![]()
Un visi rēca par seeingmana yolo kolektoru, es atvainojos, bet šitas dzelzis nav labāks![]()
Tās šuves nav tā projekta cienīgas, lai dievs stāv klāt turbīnas lāpstiņām, kad tā iekšējā šļaka ies pa gaisu un tikai nesakat, ka tur tāda nav, jo ir 100% un lielā daudzumā![]()

Pēdējais labojis Balcers - 26 Jan 2016, 21:16, kopā labots 1 reizi.

motors ar kolektoru jau bija motortelpa? turbina 100% bus ara 

ieliks, paskatīs kas kā, tad tālāk domāsvlAdlik rakstīja:motors ar kolektoru jau bija motortelpa? turbina 100% bus ara

kolektors iskatas vienkarsi drausmigi.nevaru saprast par ko tur visi ir tada sajusma.es skatos un gribas raudat
turbo kolektorus jau nu noteikti nemetina no melna metala ar pusautomatu.un lai iekspuse nebutu mesli un suves butu izturigas ir japludina ieksa argons.ja gribi ko labaku tad vari pm.uzbuvesu tev ko daudz labaku.tiesi vienu driz pabeiksu.vienigais vins ir uz gt28 turbinas.tev bus pa mazu.bet varu uzbuvet kadu tu velies 

ikey07 rakstīja:tas turbo ir vnk milzīgs![]()
cik lielu boostu domā iegūt ?

kaliks rakstīja:Da labi, jūs nopietni![]()
Un visi rēca par seeingmana yolo kolektoru, es atvainojos, bet šitas dzelzis nav labāks![]()
Tās šuves nav tā projekta cienīgas, lai dievs stāv klāt turbīnas lāpstiņām, kad tā iekšējā šļaka ies pa gaisu un tikai nesakat, ka tur tāda nav, jo ir 100% un lielā daudzumā![]()
Bļāāāāā.... MĀRTIŅ!?
Tu, pats, nopietni??? Tu, PATS, kādreiz esi ko tādu darījis???? Metinājis turbo kolektoru???

Cik man zināms - NĒ

Paņem no 0 uztaisi, tad saki kaut ko.. Pļūtīt visi gudri, bet ne katrs var.

Neņem ļaunā, bet kas par daudz, tas par daudz!

Ja Tava metināšana ir tik pat ''LABA" kā Tava gramatika, tad vairāk jautājumu nav!neto rakstīja:kolektors iskatas vienkarsi drausmigi.nevaru saprast par ko tur visi ir tada sajusma.es skatos un gribas raudatturbo kolektorus jau nu noteikti nemetina no melna metala ar pusautomatu.un lai iekspuse nebutu mesli un suves butu izturigas ir japludina ieksa argons.ja gribi ko labaku tad vari pm.uzbuvesu tev ko daudz labaku.tiesi vienu driz pabeiksu.vienigais vins ir uz gt28 turbinas.tev bus pa mazu.bet varu uzbuvet kadu tu velies

Pa lielam, pēc visa, vajadzētu būt zem pārsega!vlAdlik rakstīja:motors ar kolektoru jau bija motortelpa? turbina 100% bus ara
Bet, ja būs ārā, tad ko darīt, taisīs "mājiņu/nojumīti"

Pacha rakstīja:kaliks rakstīja:Da labi, jūs nopietni![]()
Bļāāāāā.... MĀRTIŅ!?
Tu, pats, nopietni??? Tu, PATS, kādreiz esi ko tādu darījis???? Metinājis turbo kolektoru???![]()
Cik man zināms - NĒ![]()
Paņem no 0 uztaisi, tad saki kaut ko.. Pļūtīt visi gudri, bet ne katrs var.![]()
![]()
Neņem ļaunā, bet kas par daudz, tas par daudz!![]()
Ja Tava metināšana ir tik pat ''LABA" kā Tava gramatika, tad vairāk jautājumu nav!neto rakstīja:kolektors iskatas vienkarsi drausmigi.nevaru saprast par ko tur visi ir tada sajusma.es skatos un gribas raudatturbo kolektorus jau nu noteikti nemetina no melna metala ar pusautomatu.un lai iekspuse nebutu mesli un suves butu izturigas ir japludina ieksa argons.ja gribi ko labaku tad vari pm.uzbuvesu tev ko daudz labaku.tiesi vienu driz pabeiksu.vienigais vins ir uz gt28 turbinas.tev bus pa mazu.bet varu uzbuvet kadu tu velies
![]()
![]()
![]()
Pa lielam, pēc visa, vajadzētu būt zem pārsega!vlAdlik rakstīja:motors ar kolektoru jau bija motortelpa? turbina 100% bus ara
Nē neesmu, vienu piedāvāja metināt un atteicu, un zini kāpēc atteicu? Pateikšu priekšā - jo nav ar ko to izdarīt!
Dirst arī var ar biksēm kājās un uz galvas stāvot, visiem stāstīt, ka tas ir ahujenna un pirms kritizē pamēģini pats

Šito nevajag pasniegt kā varoņdarbu un ar putām uz lūpām aizstāvēt, jo tavs čoms to ir uzmetinājis, tas nemaina un nemainīs faktu, ka tas kolektors ir noraujams podā...

Es saku ka pietiks lidz 1bar . Turbo kads t35?Balcers rakstīja:ikey07 rakstīja:tas turbo ir vnk milzīgs![]()
cik lielu boostu domā iegūt ?Vēl nez, bet 1.2 bar vajadzētu

Rekur Patrik piemērs, kā vajadzētu sākt izskatīties kolektoram, neteikšu ka šis ir sarežģīts, varējāt nokopēt, katru trubu, savienojumu un līkumu safāzēt, uz diviem punktiem saķert ar pusautomātu un secīgi ejot uz priekšu iztīrīt iekšpusi no visa, kas saķeršanās brīdī tur nokļuvis un aizvest džekiem, kas ar TIG'u metina, lai viņu smuki savāra, bet nu protams pa grūtu, var tak ar drāti savārīt...
Salīdzini bildes un pasaki vēlreiz, ka kritika nevietā
Salīdzini bildes un pasaki vēlreiz, ka kritika nevietā

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Vēl nezinu. Vai nu t30 vai t35. Gribu, lai ātri iegriežas-AF- rakstīja:Es saku ka pietiks lidz 1bar . Turbo kads t35?Balcers rakstīja:ikey07 rakstīja:tas turbo ir vnk milzīgs![]()
cik lielu boostu domā iegūt ?Vēl nez, bet 1.2 bar vajadzētu

Nekas netiek ar "putam uz lupam" aizstavets.. Tikai ta kritika un viss parejais no Tavas puses ir parak lieki.kaliks rakstīja:Pacha rakstīja:kaliks rakstīja:Da labi, jūs nopietni![]()
Bļāāāāā.... MĀRTIŅ!?
Tu, pats, nopietni??? Tu, PATS, kādreiz esi ko tādu darījis???? Metinājis turbo kolektoru???![]()
Cik man zināms - NĒ![]()
Paņem no 0 uztaisi, tad saki kaut ko.. Pļūtīt visi gudri, bet ne katrs var.![]()
![]()
Neņem ļaunā, bet kas par daudz, tas par daudz!![]()
![]()
![]()
![]()
Nē neesmu, vienu piedāvāja metināt un atteicu, un zini kāpēc atteicu? Pateikšu priekšā - jo nav ar ko to izdarīt!
Dirst arī var ar biksēm kājās un uz galvas stāvot, visiem stāstīt, ka tas ir ahujenna un pirms kritizē pamēģini pats
![]()
Šito nevajag pasniegt kā varoņdarbu un ar putām uz lūpām aizstāvēt, jo tavs čoms to ir uzmetinājis, tas nemaina un nemainīs faktu, ka tas kolektors ir noraujams podā...

Noperc TIG'u un metini, neviens Tev to neliedz.

Kas tiesi no visa ir noraujams poda?

Cik zinams, kolektora funkcija nemainas, vai ari es kludos?!?

Saja gadijuma tiek domats par kolektora funkcionalitati, kas ir primarakais.

Bļāāāāā.... MĀRTIŅ!?
Tu, pats, nopietni??? Tu, PATS, kādreiz esi ko tādu darījis???? Metinājis turbo kolektoru???
Cik man zināms - NĒ

[/quote]
Šito nevajag pasniegt kā varoņdarbu un ar putām uz lūpām aizstāvēt, jo tavs čoms to ir uzmetinājis, tas nemaina un nemainīs faktu, ka tas kolektors ir noraujams podā...[/quote]
Nekas netiek ar "putam uz lupam" aizstavets.. Tikai ta kritika un viss parejais no Tavas puses ir parak lieki.

[/quote
Labi, bezjēdzīgi kko stāstīt, tāpat viss gudrākie esat, viss ahujenna, kolektors super un ar TIG'u mīzeļi tikai metina

Cik man zināms - NĒ

Šito nevajag pasniegt kā varoņdarbu un ar putām uz lūpām aizstāvēt, jo tavs čoms to ir uzmetinājis, tas nemaina un nemainīs faktu, ka tas kolektors ir noraujams podā...[/quote]
Nekas netiek ar "putam uz lupam" aizstavets.. Tikai ta kritika un viss parejais no Tavas puses ir parak lieki.

Labi, bezjēdzīgi kko stāstīt, tāpat viss gudrākie esat, viss ahujenna, kolektors super un ar TIG'u mīzeļi tikai metina

Hmm... ja suves kvalitate ir atkariga no izskata esu kludijies savos un gudru cilveku uzskatos. Protams iekspuse tiks izsmilsota ar smilsustruklu un no visiem sudiem atbrivota.
Un sis komkretais kolektors ir domats lietai nevis pie Justa mazo kolisanai.
Ka ari tiks ietits karstuma lenta, ta ka tam vajadzetu but.
PALDIES.
Un sis komkretais kolektors ir domats lietai nevis pie Justa mazo kolisanai.
Ka ari tiks ietits karstuma lenta, ta ka tam vajadzetu but.
PALDIES.

ja neder priekš Justa - neder arī driftam!!!! 

Artūr zināmā mērā taisnība jau tur ir-AF- rakstīja:ja neder priekš Justa - neder arī driftam!!!!

Pārējiem, kuriem kkas nepatīk, varu teikt: "Suņi rej, bet karavāna iet tālāk!"

Veiksmi mūsu un Jūsu projektos!

lūk te viens pluss twinscrollam, tas ka 3 cilindri griež vienu kambari un 3 otru, līdz ar to turba ātrāk iegriežas, bet pisiens ir uzmetināt to kolektoruBalcers rakstīja:-AF- rakstīja:Balcers rakstīja:Vēl nez, bet 1.2 bar vajadzētu
Vēl nezinu. Vai nu t30 vai t35. Gribu, lai ātri iegriežas

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …