byrbyr 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- chevron_right
70%, no iekšpuses 50%, teikšu kā ir, man ir vienalga par akvāriju, ir vai nav tonējums, pie vienas vietas, tika tonēts čista izskatam, bet 70% pilnībā apmierina.ZzevsS rakstīja:Cik % tonējums? Man prasās tumšàku...
Ikey07 - maijā būs bildes :)
man gan ahujenna patiik! laikam tapec ka izskatas ka mans vecais sedans
Man ar ahujena patīk.
Vienīgi vajag vai nu zemāk, vai augstāka profila mizas.
Tāds smuks, clean skats, bez kaut kādiem pusaudžu vijeboniem.
Vienīgi vajag vai nu zemāk, vai augstāka profila mizas.
Tāds smuks, clean skats, bez kaut kādiem pusaudžu vijeboniem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
preciizi. nekadus csl, uzlimes un citus meslus. tik cik uzturēt šadaa stavoklii
Kāpēc CSL uzliku un špaktelēt? Nav vienkāršāk nopirkt CSL bagažnieku priekš E36?
Stiklšķiedras ebay bija pa 250e bez sjipinga lkm.KasparsG rakstīja:Kāpēc CSL uzliku un špaktelēt? Nav vienkāršāk nopirkt CSL bagažnieku priekš E36?
Nez, tas bija ātrais domu gājiensKasparsG rakstīja:Kāpēc CSL uzliku un špaktelēt? Nav vienkāršāk nopirkt CSL bagažnieku priekš E36?
Visiem pārējiem paldies par atsauksmēm, kritiku un ieteikumiem
offtopic, bet TA nedrāž par stiklašķiedras spārniem utt vākiem ?Lācis rakstīja:Stiklšķiedras ebay bija pa 250e bez sjipinga lkm.KasparsG rakstīja:Kāpēc CSL uzliku un špaktelēt? Nav vienkāršāk nopirkt CSL bagažnieku priekš E36?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Protams, ka ar to CSL uzliku laidīs tehnisko, jo bagāžnieks tur zem viņas tāpat paliks
Man apskate pētīja csl uzliku,bet tā arī neko nepateica par viņu.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Te pat forumā tirgo CSL bagažniekus cenās līdz 200 eiro. Vismaz es atradu. Ja kādam izdodas atrast lētāk par 190 eiro, padodad man zinu
Personīgi šķiet, ka BMW neko vairāk, kā Mpaku, labu krāsojumu un skaistus diskus nevajag.
Ir super
Ir super
Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
+1KristapsA rakstīja:Personīgi šķiet, ka BMW neko vairāk, kā Mpaku, labu krāsojumu un skaistus diskus nevajag.
Ir super
Un manuprāt CSL bagūzis tik kantainam auto kā e36 nu galīgi neizskatās labi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Baigi daudziem ir tā, ka tas lenķis nesakrīt ar to, kas nāk daļā no lampām līdz bagāžniekam. Sanāk viļņveidā uztaisīt tad. Blakus RSU pie Statoila gan vairākas x redzēta stāvam smuka kupeja ar csl. Es gan personīgi dodu priekšroku normālam spoilerim.ch. rakstīja:+1KristapsA rakstīja:Personīgi šķiet, ka BMW neko vairāk, kā Mpaku, labu krāsojumu un skaistus diskus nevajag.
Ir super
Un manuprāt CSL bagūzis tik kantainam auto kā e36 nu galīgi neizskatās labi.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Stiklšķiedras bagāžnieks CSL izskatījās labi
Diski jau ir tavs darbs, paldiesKristapsA rakstīja:Personīgi šķiet, ka BMW neko vairāk, kā Mpaku, labu krāsojumu un skaistus diskus nevajag.
Ir super
Tieši dēļ šādiem komentāriem vairums auto tiek sajāti ar rat stail haubēm, uzlīmēm un ķēdēm pie bampera.Lawwr rakstīja:i think noting special kka tomēr trūkst!
Auto izskatās ļoti labi!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21