KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 24
- chevron_right

Man tāā patīk Hooodija un Kobretu e36 stiliņš .. vnk cepuri nost 

Vells, mana vajag atpakaļ melnos pagriezienus
Super auto, kā reiz manā gaumē 

otrā bilde laba
Pirmajā pec džipa izskatās 

+daaaaaudzSTUDENTS rakstīja:Man tāā patīk Hooodija un Kobretu e36 stiliņš .. vnk cepuri nost

Atceros vēl otrajā kursā domāju kā gan Tev izdodās tik ilgi nobraukt ar stock paskata kupeju. Un še ku reku gada laikā diezgan radikālas pārmaiņas.
Ir super, dzīvē ikreiz gribas atskatīties.

Ir super, dzīvē ikreiz gribas atskatīties.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Aaaa! 

Ļoti labi izskatās, bez visām m-pakām un mega dārgiem diskiem! 

Re Kobreti.. pat meitenēm Tavs mobīlis pavelk..
Parasti jau meičām šādi stiliņi nevisai
Manējā joprojām dziļi iekšās neizprot kpc tā ir "jācūko" e36

Parasti jau meičām šādi stiliņi nevisai

manēja arī spļaudāsSTUDENTS rakstīja:Re Kobreti.. pat meitenēm Tavs mobīlis pavelk..![]()
Parasti jau meičām šādi stiliņi nevisaiManējā joprojām dziļi iekšās neizprot kpc tā ir "jācūko" e36
![]()

Jā uz ielas arī cilvekiem patik..brauc blakam pa šosesju taurē,rada super,fotogrāfē,pie krustojumiem skrieties gribās,no sākuma bija wtf? Tagad jau esmu apradis + ja būs policija tad 120% apturēsMr. Lemon rakstīja:Jaa, kruts auto, riktigi patiik

Kobreti rakstīja:manēja arī spļaudāsSTUDENTS rakstīja:Re Kobreti.. pat meitenēm Tavs mobīlis pavelk..![]()
Parasti jau meičām šādi stiliņi nevisaiManējā joprojām dziļi iekšās neizprot kpc tā ir "jācūko" e36
![]()
kāpec tik zems,ka nekur pabraukt nevar,kāpēc šifters tik stingrs..,BET kad pašai nav ar ko braukt,tad pirmais teksts ir: "iedosi man BMW"

Tie diski nav uz tirgošanu ? 

ss.lv var viņus atrast ja meklēArmīns rakstīja:Tie diski nav uz tirgošanu ?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 24