KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 24
- chevron_right
Man tāā patīk Hooodija un Kobretu e36 stiliņš .. vnk cepuri nost
Vells, mana vajag atpakaļ melnos pagriezienus Super auto, kā reiz manā gaumē
Man ar patīk viņu auto
otrā bilde laba Pirmajā pec džipa izskatās
+daaaaaudz Interesantākās kupejas forumāSTUDENTS rakstīja:Man tāā patīk Hooodija un Kobretu e36 stiliņš .. vnk cepuri nost
Atceros vēl otrajā kursā domāju kā gan Tev izdodās tik ilgi nobraukt ar stock paskata kupeju. Un še ku reku gada laikā diezgan radikālas pārmaiņas.
Ir super, dzīvē ikreiz gribas atskatīties.
Ir super, dzīvē ikreiz gribas atskatīties.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Aaaa!
Ļoti labi izskatās, bez visām m-pakām un mega dārgiem diskiem!
Re Kobreti.. pat meitenēm Tavs mobīlis pavelk..
Parasti jau meičām šādi stiliņi nevisai Manējā joprojām dziļi iekšās neizprot kpc tā ir "jācūko" e36
Parasti jau meičām šādi stiliņi nevisai Manējā joprojām dziļi iekšās neizprot kpc tā ir "jācūko" e36
manēja arī spļaudās kāpec tik zems,ka nekur pabraukt nevar,kāpēc šifters tik stingrs..,BET kad pašai nav ar ko braukt,tad pirmais teksts ir: "iedosi man BMW"STUDENTS rakstīja:Re Kobreti.. pat meitenēm Tavs mobīlis pavelk..
Jā uz ielas arī cilvekiem patik..brauc blakam pa šosesju taurē,rada super,fotogrāfē,pie krustojumiem skrieties gribās,no sākuma bija wtf? Tagad jau esmu apradis + ja būs policija tad 120% apturēsMr. Lemon rakstīja:Jaa, kruts auto, riktigi patiik
Kobreti rakstīja:manēja arī spļaudās kāpec tik zems,ka nekur pabraukt nevar,kāpēc šifters tik stingrs..,BET kad pašai nav ar ko braukt,tad pirmais teksts ir: "iedosi man BMW"STUDENTS rakstīja:Re Kobreti.. pat meitenēm Tavs mobīlis pavelk..
Tie diski nav uz tirgošanu ?
ss.lv var viņus atrast ja meklēArmīns rakstīja:Tie diski nav uz tirgošanu ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 24