Time36Machine
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- chevron_right
Patīk salīdzinājuma bildes ar 205/40 blakām kaut kādas mazriepiņas no kāda mazauto.
Kada ir riepa?
Es paņēmu uz testu jaunas federal 595rs-rr, manuprāt labākais price/performance.
Pamēriju ar mērlenti, tā riepa reāli ir 245mm plata
Ļoti laba cena tagad https://jaunasriepas.lv/lv/federal-595-rsr-r/2065827/
Rekur var redzēt ka ir vēl vietas augšā pie spārna.
Pamēriju ar mērlenti, tā riepa reāli ir 245mm plata
Ļoti laba cena tagad https://jaunasriepas.lv/lv/federal-595-rsr-r/2065827/
Slēpts saturs: Parādīt
Zestino Gredge 07 lētāk. Vai labāk par 595 - nezinu.
https://www.facebook.com/zestinotyremal ... 107323787/
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tikai jautājums kur viņas var nopirkt pie mums? Tās zestino ir kopijas bridgestone re71r, tajā cenu kategorijā tā pat nekas mega nebūs..
Federal vienīgie +
Platākas kā norādīts
Ļoti cieti borti
Ļoti skaļas
Cena
Kalpo ilgi
Mīnusi
Ātri pārkarst pie ilgstošas slodzes
Saķere nav tik laba kā top 200tw riepām
Pa lietu ļoti sūdīgas
Smagas
Federal vienīgie +
Platākas kā norādīts
Ļoti cieti borti
Ļoti skaļas
Cena
Kalpo ilgi
Mīnusi
Ātri pārkarst pie ilgstošas slodzes
Saķere nav tik laba kā top 200tw riepām
Pa lietu ļoti sūdīgas
Smagas
Pēdējais labojis kars - 13 Apr 2020, 17:26, kopā labots 1 reizi.
Šos cik es jautaju šovasar nebus, to vietā piedavaja Accelera 651.TomSkarsts rakstīja: ↑13 Apr 2020, 17:15Zestino Gredge 07 lētāk. Vai labāk par 595 - nezinu.
https://www.facebook.com/zestinotyremal ... 107323787/
Uzmerišu savu arī platumā ))
IC ar atlaidi ja nemaldos ap 70e nostājas gabalā un pirms kāda laika vismaz bija pieejamas. Citi riepu vīri iespējams ap 80 piedāvāja.
Viņas ir dažādas ar dažādiem treadwear. FB linku pačeko.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis denn - 06 Aug 2020, 15:41, kopā labots 1 reizi.
Pirmā bilde
Jau kadu laiku ari Supersprint M3 pilna garuma izplude uzlikta. Kolektors noklats ar keramiku.
++++++!!!
Kādas izmaksas keramikai?
Kādas izmaksas keramikai?
Baigi gribētos dzirdēt kā skan
Kur taisa to keramiku?
Wow tik kruta tā izplūde izskatās
veco izpūtēju netirgo?
veco izpūtēju netirgo?
Veca aizgāja vel pirms bija noņemta
Šoreiz nevisai tehnisks apdeits, nedaudzu PC geeky, bet varbūt kādam bus interesanti vai pat aktuali.
Sēn jau biju gribējis pieslegt auto pie pc, palasīt kļudas, ieslegt atpakaļ rupnīca signalizaciju, iekodet pareizas vertības OBC degvielas pateriņa izskaitļošanai utt.
Visi lielakoties tiek ar to gala ar lētu ebay usb interfeisu, bet tas nav mans gadijums.
Mans auto ir 95. gada ražojuma, kas bija parejas gads starp diviem interfeisiem. Un man ir palaimejies, ka ar lēto ebay usb adapteri es varu nolasīt tikai airbag moduli, kas nav diez ko noderīgi , un motoru, kas ir ok, bet nav tas, kas man ir vajadzīgs.
Tāpēc, lai tiktu klāt pilnigi visiem blokiem, es izdomāju izurbties cauri un salikt ADS old-school-com-port diagnostikas setupu , kas ir quite a challenge 2020. gadā un nav par sviestmaizi .
Long story short, nopirku +\- modernu lapsi, sapirku n-tos vadus un parejas, izšķirstiju n-tas foruma lapas, savilku n-tos INPA buildus.
Vienvardsakot covida laika bija ko darīt
Soli-pa-solim un beidzot kaut kas sanaca.
Talak manos planos ir izurbties dzīneja vadibā. , te gan, tik izī nebus
Spoilerī var nelasīt
Sēn jau biju gribējis pieslegt auto pie pc, palasīt kļudas, ieslegt atpakaļ rupnīca signalizaciju, iekodet pareizas vertības OBC degvielas pateriņa izskaitļošanai utt.
Visi lielakoties tiek ar to gala ar lētu ebay usb interfeisu, bet tas nav mans gadijums.
Mans auto ir 95. gada ražojuma, kas bija parejas gads starp diviem interfeisiem. Un man ir palaimejies, ka ar lēto ebay usb adapteri es varu nolasīt tikai airbag moduli, kas nav diez ko noderīgi , un motoru, kas ir ok, bet nav tas, kas man ir vajadzīgs.
Tāpēc, lai tiktu klāt pilnigi visiem blokiem, es izdomāju izurbties cauri un salikt ADS old-school-com-port diagnostikas setupu , kas ir quite a challenge 2020. gadā un nav par sviestmaizi .
Long story short, nopirku +\- modernu lapsi, sapirku n-tos vadus un parejas, izšķirstiju n-tas foruma lapas, savilku n-tos INPA buildus.
Vienvardsakot covida laika bija ko darīt
Soli-pa-solim un beidzot kaut kas sanaca.
- - Iešuvu pareizo pateriņa koeficentu OBC18 kompī, lai atbilst noswapotam motoram;
- Iešuvu pareizos VIN un komplektacijas datus visos blokos (pēc visiem swapiem, kopumā mana auto bija 3 citi auto, ja skaitit pēc sastopamiem VIN numuriem blokos.);
- Iešuvu pareizo pateriņa un atruma koeficientu Speedometrā (jo M3 speedo standartā lasa datus no typ210 difa, kuram ir nedaudz atšķirigi impulsu/km radijumi)
- Paspelejos ar speedo udens temperaturas bufera radijumiem, lai bultiņa laicigi rada ja nu dzīnejs karst. (M3 speedo jau no rupnicas mazak buferize, tapec atmetu uz stock. Šīs vairak noder parastajam priborkam.)
- Iesledzu atpakaļ rupnīcas DWA signalizaciju (jo ta bija atslegta vel pirms manis, laikam kaut kad liekot iekša aftermarket singalizaciju) un lai mirgo pagreizieni, katru reizi atsledzot/aizsledzot auto. (BTW šo var uztaisīt jebkuram e36)
- beidzot izdzesu speedo airbag kļudas lampiņu, uz kuru nacas skatities vairakus gadus
Talak manos planos ir izurbties dzīneja vadibā. , te gan, tik izī nebus
Spoilerī var nelasīt
Slēpts saturs: Parādīt
Pēdējais labojis denn - 05 Okt 2020, 19:48, kopā labots 2 reizes.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- chevron_right