marihuana e36 330 dīzeļkabris :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- chevron_right
baigi šaubos,ka tas 3.0i m54 mani apmierinās jaudas ziņā
Ja laiks būs ar sestdien pieskriešu.
Kā sakot melnais pēc tāda donora vien izskatās
Kā sakot melnais pēc tāda donora vien izskatās
Turbo virsuu un jauda pietiksmarihuans rakstīja:baigi šaubos,ka tas 3.0i m54 mani apmierinās jaudas ziņā
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nemaz tik slikti tas m54b30 neiet, 200 metros domāju lidosi vel ātrāk, bet cerams ka paliks dizelis, tādu eksluzīvu piesitienu dod.
e36
Cik noprotu, tad tomēr maini dzinēju? Kas tad īsti nobeidzās?
cik noprotu šim jau bija lielāka turbīna par stock turbīnu!Orkaans rakstīja:Turbo virsuu un jauda pietiksmarihuans rakstīja:baigi šaubos,ka tas 3.0i m54 mani apmierinās jaudas ziņā
dari ko darīdams, bet pacenties šoreiz vairāk bildes no procesa sataisīt tiešām būtu interesanti paskatīt
auto ir iespējams iegādāties,var bez motora,var ar motoru,var ar tādu motoru kādu vēlaties..
par cenu-gribu jau daudz,bet varat piedāvāt savu cenu,ja apmierinās,tad atdošu. Vairs to auto negribu,pagaidām vispār BMW nebūs kādu brīdi
par cenu-gribu jau daudz,bet varat piedāvāt savu cenu,ja apmierinās,tad atdošu. Vairs to auto negribu,pagaidām vispār BMW nebūs kādu brīdi
pagaidām projekti pietiks,pateicoties mūsu burvīgajam metalurgam izskatās,ka norausies viens liels dīls,tāpēc viss autoparks tiks iztirgots attīstības vārdā diemžēl
kas tam motoram tad beigu galā notika?
motors griež,bet ķēde negriežas divos cilindros kompresija arī aizgājusi pastaigāties..
pag a kā tu vari kompresiju izmērīt ja ķēde negriežas un vārsti stāv uz vietas. jeb es kko nesaprotu?
sākumā bija aizdomas uz augstspiediena sūkni,to nopirku un apmainījām,nekādas izmaiņas. Izdomājām atskrūvēt vāku un apskatīties ķēdi-ķēde stāv uz vietas un griežās tikai kloķene,tātad pārlūzusi nav.
Par kompresiju teica čoms,pats tur neesmu iedziļinājies un motoru jaukt ārā pat negribu. Vecais sūknis tā interesanti ķīlēja nedaudz,moška viņš braucot noķīlēja un tālāk vēl kaut kas aizgāja pa pieskari.
Par kompresiju teica čoms,pats tur neesmu iedziļinājies un motoru jaukt ārā pat negribu. Vecais sūknis tā interesanti ķīlēja nedaudz,moška viņš braucot noķīlēja un tālāk vēl kaut kas aizgāja pa pieskari.
nu tad jau sanaak, ka vienkaarsi zobrats neturaas pie klokenes gala. vai arii kaads spriegotaajs nedara savu darbu un kjeede neturas pie zobrata. karoch nedomaaju ka auto vajadeetu tik vienkaarsi norakstiit
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- chevron_right