RVS - e36
Man ir tikai viens jautājums visiem, kas ar saviem e36 neiet vairs TA un liek trasē. Tiešām jums tik traki tie e36 ir izpuvuši, nobrukuši, ka cita ceļa nav ?
Just wondering, bet moš cilvēki var atļauties labas mašīnas likt trasē.Emteks rakstīja:Man ir tikai viens jautājums visiem, kas ar saviem e36 neiet vairs TA un liek trasē. Tiešām jums tik traki tie e36 ir izpuvuši, nobrukuši, ka cita ceļa nav ?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
+///MTomSkarsts rakstīja:Just wondering, bet moš cilvēki var atļauties labas mašīnas likt trasē.Emteks rakstīja:Man ir tikai viens jautājums visiem, kas ar saviem e36 neiet vairs TA un liek trasē. Tiešām jums tik traki tie e36 ir izpuvuši, nobrukuši, ka cita ceļa nav ?
Gribētos cerēt, ka rūsas % un galerts bundžā galīgi nav arguments trases liktenim. Pašu sportistu dēļ. Parasti, cilvēks 1x aizbrauc ar puvekli uz trasi, domādams, ka nu būs šumahers un pēc 1 brauciena meklē stingru un labu bundžu!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Neesmu redzējis nevienu, kas labu ikdienas auto liktu trasē.TomSkarsts rakstīja:Just wondering, bet moš cilvēki var atļauties labas mašīnas likt trasē.Emteks rakstīja:Man ir tikai viens jautājums visiem, kas ar saviem e36 neiet vairs TA un liek trasē. Tiešām jums tik traki tie e36 ir izpuvuši, nobrukuši, ka cita ceļa nav ?
Bija dzeks no Dobeles Locis bija nick.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
RM1 no e30.lvEmteks rakstīja:Neesmu redzējis nevienu, kas labu ikdienas auto liktu trasē.
Lai gan nezinu vai vairs liek trasē
Oponēšu Tevis teiktoEmteks rakstīja:Neesmu redzējis nevienu, kas labu ikdienas auto liktu trasē.TomSkarsts rakstīja:Just wondering, bet moš cilvēki var atļauties labas mašīnas likt trasē.Emteks rakstīja:Man ir tikai viens jautājums visiem, kas ar saviem e36 neiet vairs TA un liek trasē. Tiešām jums tik traki tie e36 ir izpuvuši, nobrukuši, ka cita ceļa nav ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Par e46 compact runājot - Kill it before it lays eggs!
Nākotnes klasiku gan žēl.
Nākotnes klasiku gan žēl.
Diski Fomb K1000-003 R16 8.5 J ET 10Riks* rakstīja:Nedaudz atgādinā Možā trīssesto
Kas Tev par diskiem priekšā?
Mana topika 11 lapā var papētīt!
Skatos te biš greizi ar tēmu aizgājis
tad uz ko tu skaties? pat džeki krūmu folkreisos nebrauc ar caurām bundžām... nezinu nevienu kurš ar izpuvušām glāzēm un pa priekšu ejošu pakaļu brauc trasē.Emteks rakstīja:Neesmu redzējis nevienu, kas labu ikdienas auto liktu trasē.TomSkarsts rakstīja:Just wondering, bet moš cilvēki var atļauties labas mašīnas likt trasē.Emteks rakstīja:Man ir tikai viens jautājums visiem, kas ar saviem e36 neiet vairs TA un liek trasē. Tiešām jums tik traki tie e36 ir izpuvuši, nobrukuši, ka cita ceļa nav ?
Es savējo kupeja, atvedu no Vācijas un uzreiz liku trasēEmteks rakstīja:Neesmu redzējis nevienu, kas labu ikdienas auto liktu trasē.TomSkarsts rakstīja:Just wondering, bet moš cilvēki var atļauties labas mašīnas likt trasē.Emteks rakstīja:Man ir tikai viens jautājums visiem, kas ar saviem e36 neiet vairs TA un liek trasē. Tiešām jums tik traki tie e36 ir izpuvuši, nobrukuši, ka cita ceļa nav ?
Ciik sen te nav būts tā ir, ka žurka stāv garažā un līdz ar to ir maza interese kas notiek apkārt. Bet nu nav arī tā, ka nekas netiek darīts lietas labā. Pavasarim atnākot tika pārmetināta visa grīda, domkrata vietas u.t.t Principā palicis salikt roceni, nomainīt reduktoru, novākt priekšā sagāzumu un sakrāmēt salonu. Tad var laist uz TA. Bet izskatās ka uz sezonas atklāšanu vel aizvilkšu bez TA jo vel citi darbi iekrājušies, bet šovasar skate jābūt logā. Takā tiekās sezonas atklāšanā.
Ta beidzot esmu ticis pie flančiem. Vairs nebūs jāmeklē spolējamos diskus arkāsRVS rakstīja:Priekšā viss ir kā vajag, bet aizmugurē vel tiks uzlikti flanči.