Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 23
- chevron_right
redzeju tevi uz dienvidnieka, nevareju saprast kuram no foruma bruna coupe ir.
Es atkal nevarēju saprast, kapēc pasāts ar avareikām uzmeta
Starpcitu smuks tev viņš
Starpcitu smuks tev viņš
//m paku vajag!
Kā jau minēju..
1) Manuprāt krāsu salikums nav izdevies.. vismaz bildēs.. galīgi nē.
2) Itkā vajadzētu visam būs :sex: bet kaut kas nav.. tāds - nekāds, manuprāt.. nezinu vai mpaka ir tā kas prasās, bet prasās kkas, un daudz..
Bet anyway - ja pašam patīk - tas galvenais
1) Manuprāt krāsu salikums nav izdevies.. vismaz bildēs.. galīgi nē.
2) Itkā vajadzētu visam būs :sex: bet kaut kas nav.. tāds - nekāds, manuprāt.. nezinu vai mpaka ir tā kas prasās, bet prasās kkas, un daudz..
Bet anyway - ja pašam patīk - tas galvenais
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Disku krāsa ir pilnīgi garām.
manuprat nereali trukst moldingi un slieksnu uzlikas kad to uzliks ceru ka kopskats bus pilnaks.
krasu salikums manuprat ir interesants un man personigi piedur
es vel aizvien esmu aizspriedumains un nebus m paka un style 5 diski tas ir parak garlaicigi manuprat
krasu salikums manuprat ir interesants un man personigi piedur
es vel aizvien esmu aizspriedumains un nebus m paka un style 5 diski tas ir parak garlaicigi manuprat
varbūt priekšā kādu lūpiņu un sliekšņu uzlikas un kadu ornamentu uz diskiem, kādu uzlīmi logā kas ir disku krāsā ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Skatiijos ilgi uz taam bildeem un domaaju,nu wtf... Nu tik superiiga kraasas izveele pasai masiinai,bet nu nafig diskus taadaa kraasaa?? Domaaju ka tur nepaliidzees ne truukstosie moldingi, ne mpaka kameer diski buus taadaa kraasaa,tikmeer skata nebuus ,nu bet tas taa,manas personiigaas domas kuras protams drosi var nenemt galvaa
es tak teicu ka golfa lūpinju vajag
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nez, es redzot masinu dzive saku domat uzreiz savadak, sakuma domaju ka krasa diskiem bus garam, bet kad dzive redzeju domas mainiju, ir kas savadaks un interesants! Bus slieksni un moldingi + parejie sikumi kam jabut ara, domaju bus awesome skats!
Galigi neliekas ka skatamam e36 jabut ar mpack un orizinal disku krasu, bet var ari speleties, un sis ir labs variants!!!!
Galigi neliekas ka skatamam e36 jabut ar mpack un orizinal disku krasu, bet var ari speleties, un sis ir labs variants!!!!
Liels cepums par to, ka neliki paku. Sākumā likās, ka nu nah, būs kārtējais pod-marrakesh, bet ar parastajiem bamperiem izskatās pat ļoti forši. Es manliekas vēl rižikus saliktu.
BET tā disku krāsa, jebaķ jebaķ. Dēļ diskiem tāpat kā viktoram viss izskatās DDM. Rekomendēju diskus nokrāsot vai nu kādā monohromā krāsā vai bronzīgus/oranžus un viss būs stīgā.
BET tā disku krāsa, jebaķ jebaķ. Dēļ diskiem tāpat kā viktoram viss izskatās DDM. Rekomendēju diskus nokrāsot vai nu kādā monohromā krāsā vai bronzīgus/oranžus un viss būs stīgā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Apsveicu ar atgriešanos ielās! Par disku krāsu domas jau izteicu ,kad viss bija tapšanas stadijā. Bet galvenais lai pašiem saimniekiem patīk ,jo auto tak veido tā ,lai galvenokārt patiktu pašiem nevis forumam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ka parasti uzklausu kritiku un viss ir kartiba bet pagaidam visiem kas redzejusi dzive domas mainas jo bildes disku krasa izskatas kaut kaa neka
kad domajam disku krasu bija ari ch pieminetais variants bet so krasu draudzene nereali gribeja jo ta ir vinas milaka krasa un bija doma sos diskus sakrasot tada toni vel pie melnas auto krasas
ka jau var redzet mums patik ekspermentet un domat ko interesantu un tas ka pie interesantas auto krasas ir gruti izdomat disku krasu un maz piemeru intereta noka pasmelties iemeru kas piestavetu utt
kad domajam disku krasu bija ari ch pieminetais variants bet so krasu draudzene nereali gribeja jo ta ir vinas milaka krasa un bija doma sos diskus sakrasot tada toni vel pie melnas auto krasas
ka jau var redzet mums patik ekspermentet un domat ko interesantu un tas ka pie interesantas auto krasas ir gruti izdomat disku krasu un maz piemeru intereta noka pasmelties iemeru kas piestavetu utt
manuprat ir ok,neierasti,bet ir
man arii patika tie tavi r16 ar stickerbomb ulimem centraa
bushu nugjis un teikshu ka man pakaprasaas,bet tas ir mazsvarigi ko mes mirstigie domajam par tavu auto,jo brauc tikai tu ar vinju
man arii patika tie tavi r16 ar stickerbomb ulimem centraa
bushu nugjis un teikshu ka man pakaprasaas,bet tas ir mazsvarigi ko mes mirstigie domajam par tavu auto,jo brauc tikai tu ar vinju
ar kompatu pa brugji
par mpaku laikam varu neko neteikt
reali gribas uztaisit vnk stock facelift auto uz so sezonu nebus nekadas pakas un domaju ka nebus diskiem cita krasa jo ir vel darbi ko darit un taisit plans jau ziemai ari ir gatavs uz so auto varbut sanaks ko interesantu pamainit uz nakamo sezonu bet tad jau laiks radis
reali gribas uztaisit vnk stock facelift auto uz so sezonu nebus nekadas pakas un domaju ka nebus diskiem cita krasa jo ir vel darbi ko darit un taisit plans jau ziemai ari ir gatavs uz so auto varbut sanaks ko interesantu pamainit uz nakamo sezonu bet tad jau laiks radis
pagaidam nosliece ir uz smoked jo baltie liekas ka loti izlec dzeltenie atkal kaut ka ne ta liekas ka izskatas tadel laikam bus smoked:)
karoche ir jāatrāda auto
sveikts zilo disku klubiņā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21