Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 32
- chevron_right
Riktīgi smukas bildes
Ja .. bildes pa Pirmo ...
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Ļoti skaists auto!
Pirms sniegiem arī uztaisīju sev Stances uzlīmi, tikai man viņu izdrukāja 2x lielāku nekā vajadzēja. Nākamsezon arī būs stiklā.
Pirms sniegiem arī uztaisīju sev Stances uzlīmi, tikai man viņu izdrukāja 2x lielāku nekā vajadzēja. Nākamsezon arī būs stiklā.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Perfekti!
Super
Jā, SW uzlīme ideāla! Arī gribēju savam līmēt.
bildes tiešām ir labas!
P.S. kādēļ visiem tik ļoti cepī SW uzlīmes?
P.S. kādēļ visiem tik ļoti cepī SW uzlīmes?
Man necepī. Domāju, ka viņas līmē tikai mašīnām, kas ir tajā klubā vai ko Stance Works nozīmē.
Mby var atradit S/W savu autinu un pieskirtu tadu uzlimi. LV nemaz nav tik sudigi autini, lai netiktu pie tadam uzlimem.
besī ārā, ja šitā turpināsies tad drīz uz visām lauku miskastēm kas atrodamas ss.lv būs paštaisītas S/W uzlīmes, manuprāt tās ir jānopelna un jālīmē tikai tad, ja ir iegūtas caur S/W forumu nevis jāsāk drukāt pašiem, savādāk pazūd viss tas piedūrīgums
uzskatu ka no šejieniešiem uz roku pirkstiem varētu saskaitīt cik autiņiem tās iederētos ieskaitot ch
p.s. bildes tiešām
uzskatu ka no šejieniešiem uz roku pirkstiem varētu saskaitīt cik autiņiem tās iederētos ieskaitot ch
p.s. bildes tiešām
Tač ko jūs te murgojiet, nekas tur nav jānopelna, lai tiktu pie tādas uzlīmes, jebkurš var uzsūtīt no SW tādu kā jebkuram tajā forumā. Protams drošvien lētāk ir uztaisīt šeit.
++ madarsv
Kāda starpība - Tu nopelnīsi vai nopirksi tāpat? Tāpat tie lauķi ar drotiem sastiķēs viņas virsū.
Ja ir normāls aparāts, un ir redzams labs stance, tad viennozīmīgi tādu vajag
Personīgi liekas smukāka par bmwpower vai e36 vai sazin kādām monster un citām uzlīmēm
Bet tas mans subjektīvais viedoklis..
Tā kā viss Ch tur viss cool.. arī cienu stanceworks forumu un negribu, lai visiem pa kārtai viņas ir.. tāpēc arī ciešos līdz pavasarim, kad mans sasēdīsies uz pareizo virzienu .. lai nav kauns uzlīmēt to uzlīmīti - ir fans jā.. ļoti patīk !!!!!!!!!!!!1
Kāda starpība - Tu nopelnīsi vai nopirksi tāpat? Tāpat tie lauķi ar drotiem sastiķēs viņas virsū.
Ja ir normāls aparāts, un ir redzams labs stance, tad viennozīmīgi tādu vajag
Personīgi liekas smukāka par bmwpower vai e36 vai sazin kādām monster un citām uzlīmēm
Bet tas mans subjektīvais viedoklis..
Tā kā viss Ch tur viss cool.. arī cienu stanceworks forumu un negribu, lai visiem pa kārtai viņas ir.. tāpēc arī ciešos līdz pavasarim, kad mans sasēdīsies uz pareizo virzienu .. lai nav kauns uzlīmēt to uzlīmīti - ir fans jā.. ļoti patīk !!!!!!!!!!!!1
Vot vot, puse šeit izskatās nemaz nezin kas ir StanceWorks, kā dabūt uzlīmes utt, ka tik kaut ko noriet.
Oficiāli var pasūtīt, bieži ir Out Of Stock, un nav nemaz tik lētas, lai kurš katrs uz "lauku miskastēm" līmētu.
Uzskatu ka ch auto ir pelnījis SW uzlīmi..
Oficiāli var pasūtīt, bieži ir Out Of Stock, un nav nemaz tik lētas, lai kurš katrs uz "lauku miskastēm" līmētu.
Uzskatu ka ch auto ir pelnījis SW uzlīmi..
man ir arī tofiks ieksh S/W un aktīvi viņu lasu. Jūtos ne mazāk pilnvērtīgs turienes memberis, kā šejienes. :) Tikai tur nemēdzu komentēt neko.
Protams, ar bildēs esošo augstumu izskatās smieklīgi, bet kā jau teicu, pavasarī būs lowz. Dibens tāds kā pagājušajā sezonā un priekša čutj zemāka.
Un atšķirībā no bmwpower uzlīmēm par kurām man šobrīd ir reāls kauns un kuras tiks nahrenizētas pie pirmās izdevības, par piederību S/W domubiedriem man ir zināms lepnums (tb par to, ka domāju līdzīgi kā pārējie, kas tur ir un manas vērtības ieksh auto ir apmēram tādas pašas).
Un lauķi neliks S/W, I'm pretty sure about it.
Protams, ar bildēs esošo augstumu izskatās smieklīgi, bet kā jau teicu, pavasarī būs lowz. Dibens tāds kā pagājušajā sezonā un priekša čutj zemāka.
Un atšķirībā no bmwpower uzlīmēm par kurām man šobrīd ir reāls kauns un kuras tiks nahrenizētas pie pirmās izdevības, par piederību S/W domubiedriem man ir zināms lepnums (tb par to, ka domāju līdzīgi kā pārējie, kas tur ir un manas vērtības ieksh auto ir apmēram tādas pašas).
Un lauķi neliks S/W, I'm pretty sure about it.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
+1 par bmwpower uzlīmēm.
Awesome, men.
kaut kāds WTF Nav jau tajā 36 iegūldītas 10štukas,ka šitā var mūldēt. Ch jau viņu nopirka labā stāvokli,un cik tad viņš ir ielicis,pārkrāsojis,diski,lampas,tas arī piedod to svaigo skatu. To visu varētu pat ar sētnieka algu pavilktch. rakstīja:daemon rakstīja:Daudziem ir naudīgi senči.
Nevar. ja netici uzprasi ielu kopējiem.Kobreti rakstīja:kaut kāds WTF Nav jau tajā 36 iegūldītas 10štukas,ka šitā var mūldēt. Ch jau viņu nopirka labā stāvokli,un cik tad viņš ir ielicis,pārkrāsojis,diski,lampas,tas arī piedod to svaigo skatu. To visu varētu pat ar sētnieka algu pavilktch. rakstīja:daemon rakstīja:Daudziem ir naudīgi senči.
tieši tā. nav tur nekādi mega ieguldījumi - tas auto gluži vienkārši ir sakopts.Kobreti rakstīja:kaut kāds WTF Nav jau tajā 36 iegūldītas 10štukas,ka šitā var mūldēt. Ch jau viņu nopirka labā stāvokli,un cik tad viņš ir ielicis,pārkrāsojis,diski,lampas,tas arī piedod to svaigo skatu. To visu varētu pat ar sētnieka algu pavilkt
un vēlpietam, viss ir tapis 3 gadu laikā nevis vienā dienā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
arii +1 par power un man kkaa saak kaitinaat protuning nummura paliknjiSancix rakstīja:+1 par bmwpower uzlīmēm.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 32