Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 81
- chevron_right
ta nakotnes desa piesit bildei asuminu
desa baigi patik, jo tur ieksa daudz e vielas un protams visgarsigaka e621AndzaK_LV rakstīja:ta nakotnes desa piesit bildei asuminu
Auto izskatās lieliski!
Nevar nepiekrist man personīgi bez vāciņiem tie diski daudz labāk patīkkaashux rakstīja:Auto izskatās lieliski!
P.S. šie bija Zirdzina diski kādreiz?
Ja nemaldos tad tie nav Zirdziņa LT pirka vinus, paris lapas atpakal rakstits ir :)RENIO rakstīja:P.S. šie bija Zirdzina diski kādreiz?
Ar vāciņiem sterilāk
Daudz plusuGaraisss rakstīja:Nevar nepiekrist man personīgi bez vāciņiem tie diski daudz labāk patīkkaashux rakstīja:Auto izskatās lieliski!
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kaut manējais tā izskatītos
Piekrītu par bezvāciņiem Lielākai daļai disku vāciņi nepiestāv Stila eksperti graiza vēnas.
Bez vāciņiem daaaudz labāk
Tiesi ta, no LTGaraisss rakstīja:Ja nemaldos tad tie nav Zirdziņa LT pirka vinus, paris lapas atpakal rakstits ir :)RENIO rakstīja:P.S. šie bija Zirdzina diski kādreiz?
Krasava! Viennozīmīgi šo vajadzēja uz kalendāru sūtīt !
Sen man nepatika muzikas skanejums prieksa, jo prieksa 13cm skaljruni un vini ir tik talu no ausim, tapec izzagejo lieko un uzliku vieta 16.5cm focalus,protams skana nak no pastiprinataja.. izravu visu salonu, sametinaju gridu, instalets kajas apgaismojums un aplimeju gridu ar vibroizolaciju...
tagad zageju aizmugurejo plauktu lai smuki uzlikt 6x9 ovalus, protams aplimesu visu ar vibroizolaciju, jo oem jau ir slikta stavokli
tagad zageju aizmugurejo plauktu lai smuki uzlikt 6x9 ovalus, protams aplimesu visu ar vibroizolaciju, jo oem jau ir slikta stavokli
cik traki viss bija jāizārda lai ieliktu tos 16.5? kaut cik sakarīgas izmaiņas ir? pa lielo, tilpums tur vispār ir niecīgs, tapēc sapratu ka tajā mezglā kautko nereāli uzlabot neesot jēgas, ja grib jēdzīgu midbasu, jātaisa podiumi durvīs, bet tas atkal izskatās pēc paši zinat kā. kapēc ovālās neliec ar adapteriem?
Ovali bija uz plastmasas podijumiem, nepatika tas, ka caurums ir mazaks, ne ka pats ovals..un vini ir neviss uz plaukta bet bagaznieka ieksa.. Prieksa bija vispar doma uzlikt 6x8 ovalus, bet nebija uz vietas veikala, tapec iekeru 16,5 jo cik meriju tur ta vieta ko var izgriest ir 17x21cm un 8cm dzila..tilpuma tur nekada nau, bet es izravu to originalo paralonu lai butu kau vai kads tilpums.. Tagad dilema ko darit ar to dekorativo plastmassu, jo caurums ir mazaks ne ka skaljrunis..
Par izmainam teiksu ta ka midbas tagad skan ne tikai no aizmugures!
Par izmainam teiksu ta ka midbas tagad skan ne tikai no aizmugures!
Izgriezu caurumus prieks ovaliem, plaukts bus oem
aplimeju gandriz visu ar vibroizolaciju
tagad palika aplimet tikai aizmugurejo plauktu
vel bagaznieka instalehu apgoismojumu no cabrio, tagad man 3 spuldzes tur
tagad palika aplimet tikai aizmugurejo plauktu
vel bagaznieka instalehu apgoismojumu no cabrio, tagad man 3 spuldzes tur
cik Tev izmaksāja materiāls, lai visu izlīmētu?
Uz visu salonu aizgaja 3,5m2, nelimeju tikai durvus, jo man nepatik kad vini ir smagi.. Vibroizolacija loti viegla 1,8mm un sver 1m2 3kg..viens m2 maksa 19e
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 81