328 Kūts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 36
- chevron_right

Viss pa vecam, cīnos ar motora dzesēšanu, visu laiku kāda lieta izbeidzas un iztecina skābeņu zupu salonā or uz ceļa.Armando rakstīja:kas ar diskiem?

Vecit tev nav galvas blive kirdik

Kādas ir pazīmes, ka viss ir slikti?Dj_Zii rakstīja:Vecit tev nav galvas blive kirdik![]()

es teiktu ka vissas tavejas
bet nu jaskatas idividuali
es ieteiktu tev no sakuma nopirkt labu jaunu korki radiatoram
paga a tev bija dizelis vai benzins

es ieteiktu tev no sakuma nopirkt labu jaunu korki radiatoram

o tev benzins
samaini korki radiatoram
un tad uzsildi motoru lidz darba temperaturai pagaze un skaties ,ja vel joprojam ir spiediens dzineja tad vis ticamak ka galvas blive
vari pastities vai ela nav krejums sameties bet parasti sitiem motoriem nav krejuma jo tosolu izspiez cilindra 

Radiatora korķi samainiju tieši 5dien no rīta un OEM jaunu, un 6dien pēcpusdienā bija pārsteigums.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

nu tada gadijuma es liktu uz galvas blivi
vai plaisu galva

Tas vienkārši ir mājiens ka jādomā par swapu. 

tad zvani sikajam
pie mums ir dargi ,loti dargi

parasti jau dzinejiem kuriem rodas papildus spiediens, iesaka nelikt jaunu korkji, lai to spiedienu laistu araa pa korkji, uzsveru spiedienu ne skidrumu, lai trubas paliek veselasDj_Zii rakstīja:o tev benzinssamaini korki radiatoram
un tad uzsildi motoru lidz darba temperaturai pagaze un skaties ,ja vel joprojam ir spiediens dzineja tad vis ticamak ka galvas blive
vari pastities vai ela nav krejums sameties bet parasti sitiem motoriem nav krejuma jo tosolu izspiez cilindra

katraa zinjaa gaidam diskus

...

bet
citreiz aiziet ciet tas korkis
un tadeļ ari var rasties ziepes pie mazam problemam

tieši tā, vārsts var aiziet cietDj_Zii rakstīja:betcitreiz aiziet ciet tas korkis
un tadeļ ari var rasties ziepes pie mazam problemam
![]()

Sazīmēšu trubiņas, tad meklēšu, kas par kaiti.

98% ka blive jamaina

ja blīves vai galvas defekts, tad tiešām labāk uzreiz taisi svapu, nav ko iegrūst naudu tajā mazajā motorītī 

Es ikdienā vairāk Rimi iztērēju nekā tās trubiņas maksā. 

Rapakivi rakstīja:Es ikdienā vairāk Rimi iztērēju nekā tās trubiņas maksā.

Tas tā pat kā par tiem Kasko pīkstētājiem. Paši ta neredz ka katru dienu nokurī paciņu dienā pa 2 LVL all year un pīkst ka Kasko dargs uz gadu. Bet sapist savu veselību, par to vēl maksājot ir gerai.
To es nekad nesapratišu. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …