Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 30
- chevron_right
Tik man tā liekas vai tev sliekšņu uzlikas ir gaišākas par mašīnu vai kas, galīgi netiet kopā, parastās uzlikas pat izskatītos labāk.
vai vnk tādi rakursi.
vai vnk tādi rakursi.
- ikey07
Nav tur nekas gaišāks, viss ir vienā krāsā varbūt dēļ rakursa tev tā izskatāsikey07 rakstīja:Tik man tā liekas vai tev sliekšņu uzlikas ir gaišākas par mašīnu vai kas, galīgi netiet kopā, parastās uzlikas pat izskatītos labāk.
vai vnk tādi rakursi.
Instagram - Sandis_e36
Krāsa ir tāda īpatnēja un maina toni atkarībā no rakursa
Auto kā vienmēr kopts un glītsikey07 rakstīja:Tik man tā liekas vai tev sliekšņu uzlikas ir gaišākas par mašīnu vai kas, galīgi netiet kopā, parastās uzlikas pat izskatītos labāk.
vai vnk tādi rakursi.
Klīn as fak!
Johaidi, redzot šādus skaistus sedanus, padomāju kāpēc man nepatīk sedani, bet nu šis konča
KA-91 rakstīja:Krāsa ir tāda īpatnēja un maina toni atkarībā no rakursaAuto kā vienmēr kopts un glītsikey07 rakstīja:Tik man tā liekas vai tev sliekšņu uzlikas ir gaišākas par mašīnu vai kas, galīgi netiet kopā, parastās uzlikas pat izskatītos labāk.
vai vnk tādi rakursi.
Ripinjsh rakstīja:Klīn as fak!
Paldies, paldies par labajiem vārdiemLacis331 rakstīja:Johaidi, redzot šādus skaistus sedanus, padomāju kāpēc man nepatīk sedani, bet nu šis konča
Instagram - Sandis_e36
Cau visiem! Kadu laiku seit ir klusums jo ar sedanu tiek braukts un baudits un puceets nekadi jauni uzlabojumi un butiski apdeiti arii nav notikushi,iznemot to,ka paris sikumi kaa - svaigs akumulators, plaukts kas nak uz akumulatora beidzot tika dabuts,nomainiti skalruni uz nedaudz svaigakiem (vel tik subwooferu prasiitos beidzot) tas arii laikam viss! Iespejams nakosh nedelj sedans tiks likts garazha,un izvilkts tikai brivdienas,jo ir iegadats vel viens sedans,bet tas jau ir atkal cits stasts,par to info bus nedaudz velak Visticamak,ka shii menesha beigas,sedanam shii sezona beigsies,varbut atrak! tad arii bus rezumee par sho sezonu un nakotnes planiem utt.
Paldies par uzmanibu! un protams arii kada bilde
Paldies par uzmanibu! un protams arii kada bilde
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Skaists sedans!
P.S.- Manai kūtīj sezona jau beidzās
Paldies pašam arī patīkRiks* rakstīja:Skaists sedans!
Šodien sedans ielikts garāžā bet, ne uz ziemas miegu
Instagram - Sandis_e36
Kā vienmēr viss stalti un skaisti.
Uz Tērveti brauksi?
Uz Tērveti brauksi?
Protams, tā jābūtPatins rakstīja:Kā vienmēr viss stalti un skaisti.
Uz Tērveti brauksi?
Šoreiz izskatās ka nebraukšu
Instagram - Sandis_e36
Bildes ar rudens skatiem vienmèr izdodas
Season off.
Instagram - Sandis_e36
Šeit pagaidām klusums. autiņš ziemas miegā,bet ik pa laikam tiek izdzīts ārā svaigā gaisā,vai arī tad kad ziemas e36 vajag iztīrīt vai atsaldēt.
Nāks siltāks laiks būs jauni apdeiti. to be continued...
Nāks siltāks laiks būs jauni apdeiti. to be continued...
Instagram - Sandis_e36
Kādi apdeiti plānojās, vai noslēpums ?
gan jau jauni rati.
Tev tā krāsa nav apnikusi?
Nav gluži noslēpums,bet labāk patīk visu izdarīt un tad šeit ielikt info. nekā tukši runāt un beigās nekā no tā visa.KA-91 rakstīja:Kādi apdeiti plānojās, vai noslēpums ?
Diski pagaidām ir uz jautājuma zīmes jo īsti nezinu ko pats gribu ,jo izvēle arī šobrīd nav nekāda,tāpēc ļoti iespējams,ka paliks šie paši.Lawwr rakstīja:gan jau jauni rati.
It kā nē,jo šādas krāsas e36 nav daudz uz ielām un it īpaši,ja viņa ir svaiga un kopta.
A kāpēc tā jautā?
Instagram - Sandis_e36
Man tā krāsa patīk. Skaists auto
Malacis, visu dara pareizi.
Gribētos redzēt kaut kādus standarta uzlabojumus šim motoram.
Kolektori,
Sadalenes
Chip un tad auto ies, manuprāt , tik pat labi kā izskatās.
Ja tevi kāds no šiem jautājumiem interesē, varu pakonsultēt ar prieku
Kolektori,
Sadalenes
paldiesSkudraa rakstīja:Man tā krāsa patīk. Skaists auto
Šo sezonu vēl domāju nobraukt stock izpildījumā,tad pa nākošo ziemu varētu kko sadomāt ar jaudas pacelšanu bet plāni vēl var mainīties,varbūt ātrāk sanāks kko padarīt.-AF- rakstīja:Malacis, visu dara pareizi.
Kolektori,
Sadalenes
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22