BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 55
- chevron_right
Tā kā normāls e46 maksā vismaz 4k eur, šaubos, ka šī žurka maksāja tādu kosmosu.ZzevsS rakstīja: Pa to naudu jau varēja normālu e46 nopirkt... Bet šis aparāts tiešā labs!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
+1 Bet redzi daudziem jau tas kritērijs ar nosaukumu "normāla" ir ar ļoooti plašu diapazonuch. rakstīja:Tā kā normāls e46 maksā vismaz 4k eur, šaubos, ka šī žurka maksāja tādu kosmosu.ZzevsS rakstīja: Pa to naudu jau varēja normālu e46 nopirkt... Bet šis aparāts tiešā labs!
tiesi taa vini redz kad daudzi e46 maksa ap 2000 eiro tad vins ir normals tie jau ir kapi no e46 es labak braucu ar e36 neka pliku nojatu sarusejusu e46
xtreme21 rakstīja:+1 Bet redzi daudziem jau tas kritērijs ar nosaukumu "normāla" ir ar ļoooti plašu diapazonuch. rakstīja:Tā kā normāls e46 maksā vismaz 4k eur, šaubos, ka šī žurka maksāja tādu kosmosu.ZzevsS rakstīja: Pa to naudu jau varēja normālu e46 nopirkt... Bet šis aparāts tiešā labs!
es arī no sākuma domāju ka pa 2400eur var nopirkt e46, sanāca gandrīz x2
Labs pirkums!
Labs pirkums!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Šodien mazliet padarbojos ap sedanu, cerēju moš beigs tecēt kad nolikšu uz zemes, bet nekā visa mana dārgā eļļa tagad rotā pagalmu
ta domāju , po pa motoru, pabraukšu pa pagalmu, bet nihuja, rokas bremze ierūsējusi
Pa nākamo nedēļu atradīšu kādu servisu vai cilvēku kas moš varēs/gribēs uzmest aci, sāku jau domāt par drifta vāģa taisīšanu
ta domāju , po pa motoru, pabraukšu pa pagalmu, bet nihuja, rokas bremze ierūsējusi
Pa nākamo nedēļu atradīšu kādu servisu vai cilvēku kas moš varēs/gribēs uzmest aci, sāku jau domāt par drifta vāģa taisīšanu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
+++ValtersZ rakstīja:6cyl iekšā + ručka un aidā trasē.
Nopirku bremžu diskus touringam, nezinu labi vai slikti, kkādi itāļu ražojums.
- ikey07
Diski tad vēl tā, bet nu klučus gan vajag labus
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Šie ir lētie, bet vismaz nekad nečīkst. Bremzēs normāli, tik kluči bik ātrāk dils. Īsāk sakot šim autiņam derēs. Ja būtu agresīvai braukšanai tad nederētu
Jaunie bremžu diski virsū, labajā pusē izrādās abs sensors beigts, un diska turekļa skrūve bija ierūsējusi, nācās urb ārā
ar steigu jātaisa melnais, lai varu taisīt touringu bez steigas
ar steigu jātaisa melnais, lai varu taisīt touringu bez steigas
- ikey07
Satīrīta motortelpa un nomainīta eļļa ar filtru, dūc kā bitīte
- ikey07
Atkal kkas jauns, ielikts jauns vējstikls ar zilo augšu @ http://www.vejstikli.lv/
- ikey07
Cik maksā stikls ar darbu?ikey07 rakstīja:Atkal kkas jauns, ielikts jauns vējstikls ar zilo augšu @ http://www.vejstikli.lv/
105 eiras, par stiklu un maiņu un jaunām gumijām ap to, aizņēma 2 ar astīti stundas.
kas priecē ka šamējie pat pārlīmēja TA uzlīmi.
kas priecē ka šamējie pat pārlīmēja TA uzlīmi.
- ikey07
Nieciņš, bet patīkami, dabūju jaunu haubi, un atdauzīta ierūsējusī rokas bremze,
pabraukāju pa pagalmu ar tekošu eļļas tērci bet smaids sejā.
Kārtējo reizi esmu jauna motora meklējumos :S 1.8 m43 līdz 96 būtu labi, lai nav ews.
Kārtējo reizi esmu jauna motora meklējumos :S 1.8 m43 līdz 96 būtu labi, lai nav ews.
- ikey07
pardod man labak vinuikey07 rakstīja:Nieciņš, bet patīkami, dabūju jaunu haubi, un atdauzīta ierūsējusī rokas bremze,
Braucu pirkt jaunas vasaras riepas, atbraucu ar jauniem diskiem
:netīrs:
:netīrs:
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …