Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 32
- chevron_right
+328 es tiem numura palikniem ar 624 acetonu notiriju to pro tuningu un ir labi tiri numuru palikni tagadBuKTOP rakstīja:arii +1 par power un man kkaa saak kaitinaat protuning nummura paliknjiSancix rakstīja:+1 par bmwpower uzlīmēm.
Auto ir jākopj un manuprāt ir jābūt arī izdomai un sajēgai ko darīt. Un jāpaprasa, lai kāds kas PROT apieties ar fotoaparatu sabildētu auto, tad arī būs rezultāts.
Par to Bmwpoweru runājot - tās uzlimes ir jau visur salīmētas: sākot ar Rimi iepirkuma ratiņiem un beidzot ar musorņiku
Par to Bmwpoweru runājot - tās uzlimes ir jau visur salīmētas: sākot ar Rimi iepirkuma ratiņiem un beidzot ar musorņiku
te cilvēks gadiem strādājis. a mani nodirsa pēc pirmā mēneša, ka nav ūberturbomega lowraiders. ar laiku viss nāk. Romu ar neuzcēla pa 1 dienu.
atradis ar ko salīdzinātV1Beta rakstīja:te cilvēks gadiem strādājis. a mani nodirsa pēc pirmā mēneša, ka nav ūberturbomega lowraiders. ar laiku viss nāk. Romu ar neuzcēla pa 1 dienu.
BMW-Big Money Waste
Gribi sev "pačotu" divās dienās? Uzliec M buferus un Style5 Ā, un pārkrāso auto imolarot Tavs auto ir pavisam savādāks no pārējās masa, tāpēc samierinies, ka nebūs tev tikai pozitīvas atsauksmes.V1Beta rakstīja:te cilvēks gadiem strādājis. a mani nodirsa pēc pirmā mēneša, ka nav ūberturbomega lowraiders. ar laiku viss nāk. Romu ar neuzcēla pa 1 dienu.
Lai nu kā, Ch. autiņš ir viens no acij tīkamākajiem šajā forumā. Godīgi sakot, žēl, ka tika notirgots otrs zilais dampītis ar rūtainajiem griestiem. Būtu interesanti pavērot tā dzīves ritumu
+1 marux. un sākās jau atkal.
davai pārkrāsošu, style 5 un nolaidīšu uz opeļa atsperēm.
Vibeta, Tu jau vnk hujņas taisi, tpc arī tādi komentāri .. nu cmon - kur prāts diskus zelta krāsa ar visām riepām pūstV1Beta rakstīja:+1 marux. un sākās jau atkal.
Nejau komentēs pozitīvi, ja uzliksti st5 .. vnk ja redz, ka pamazām viss virzās uz labo pusi, tad ir ok un visi cienīs.. bet ar tiem zelta diskiem jau vien parādīji savu izpratni
Nevienam te īsti vienas dienas laikā nekas netop.. bet ja redz, ka pamazām, pamazām uz pareizo pusi, tad jau ir OK
P.S. Kāda starpība OPEL vai FORD atsperes? Ja normāli kalpo un izskatās labi, tad ir OK.. Tev uz tādu paskatoties, asocējas ar opeli vai ????
viņš tak tāpat nesapratīs tavu domu un nemaz negribēs saprast, un protams pārpratīs.
p.s. kuldigas duets
p.s. kuldigas duets
Student, vari neskaidrot viņam. Tāpat nepiešķilsies.
Tu pardodi so skaistumu?
nēēe. nē nu tipa, ja kādam ir interese un man piedāvā ciparu, kas man patīk, var par to padomāt.
visu laiku dīda nemiers par labu e30, tāpēc tā.
visu laiku dīda nemiers par labu e30, tāpēc tā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
āķis lūpā no sarkanā sedana?
kaut kas tamlīdzīgs. varbūt ne gluži no sarkanā sedana, jo tas tomēr bija baigais žigulis - piekare galerts, motors sprāgonis, bez stūres pastūža utt. tā pa lielam āķis lūpā no čoma baltā mtech1 kabrioleta. nu un vēl visādiem eksemplāriem. vienmēr ir cepījuši e30 - žurku sākotnēji iepirku tikai tāpēc, ka nevarēju atļauties e30.m4z rakstīja:āķis lūpā no sarkanā sedana?
e36 arī ir ļoti iepaticies un būtu ļoti žēl viņu pārdot, bet nu tagad ir tādi apstākļi, ka varētu ieķert e30, līdz ar to, ja kāds gribēs, tad viņam arī žurku atdošu. Ja ne, tad pavasarī viskkas tiks taisīts un tad jau atpakaļceļa vairs nebūs - paliks man tas auto ilgi ilgi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kur vispār kāds padzirdēja, ka tu tirgo ? ja iekš ss būtu manīts, gan es bļautu pirmais - kas par desām ?
Ir redzētas bildes ar Liet. KarlisF balto kabrioletu izskatās vnk
Reku var palasīties topiku par to balto e30.
http://www.e30.lv/showthread.php?1273-J ... brio/page9
mazliet gan skops un bilžu maz, bet nu ieskatam derēs. :)
http://www.e30.lv/showthread.php?1273-J ... brio/page9
mazliet gan skops un bilžu maz, bet nu ieskatam derēs. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nav ne jausmas. nekur neesmu licis viņu. :)V1Beta rakstīja:kur vispār kāds padzirdēja, ka tu tirgo ? ja iekš ss būtu manīts, gan es bļautu pirmais - kas par desām ?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21