Amerikānis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 25
- chevron_right
līdz atklāšanai paveikti pāris darbi,ko biju ieplānojis:
Notonēti logi
Palaista priekša zemāk
Uzlikti spliteri
Saliktas miglas lai deg pēc TA
Uzlikta LPG
Salikti atpakaļ ogles vārsts motor telpā un ogle( vai kas tā par oem iekārtu manā bagāžniekā ) un m52 ieplūdes temperatūras devējs.
Ilgi metu acis uz fairingu, tad nu vienu vakaru laidu uz Depo un iepirku nepieciešamo, lai uztaisītu, iznāca tīri ok, tgd jādomā vai man viņu vajag
Šodien pēkšņi sāka slāpt nost mašīna tukšgaitā, traka braukšana satiksmē, tas arī jānovērš līdz atklāšanai.
Bildes ieskatam
Notonēti logi
Palaista priekša zemāk
Uzlikti spliteri
Saliktas miglas lai deg pēc TA
Uzlikta LPG
Salikti atpakaļ ogles vārsts motor telpā un ogle( vai kas tā par oem iekārtu manā bagāžniekā ) un m52 ieplūdes temperatūras devējs.
Ilgi metu acis uz fairingu, tad nu vienu vakaru laidu uz Depo un iepirku nepieciešamo, lai uztaisītu, iznāca tīri ok, tgd jādomā vai man viņu vajag
Šodien pēkšņi sāka slāpt nost mašīna tukšgaitā, traka braukšana satiksmē, tas arī jānovērš līdz atklāšanai.
Bildes ieskatam
izskatās ZOOOO
es te nevaru atrast vārdus kā lai smukāk ieraksta
beeet ti laaabi izskatas
beeet ti laaabi izskatas
Tik labs
bez vārdiem
vnk. cukurs, tikai sofera puses sparnu vel deretu pieregulet..
man liekas, ka es ar tadu par pa ielu nebrauktu, tikai pucetu..
man liekas, ka es ar tadu par pa ielu nebrauktu, tikai pucetu..
Nu tik ļooooooooooooooooti laaaabs, viss perfekti.
Domāju, ka foruma labākais sedans, dēļ visa kopā (krāsa+ diski + sēdinājums + DZINĒJS utt)
Domāju, ka foruma labākais sedans, dēļ visa kopā (krāsa+ diski + sēdinājums + DZINĒJS utt)
ņem nost to jumta režģi
aa un jaa,nezināju ,ka pie tepat Latvijā ir tik labs sedans.
aa un jaa,nezināju ,ka pie tepat Latvijā ir tik labs sedans.
Man vispar patik jumta relinji bet tiessi sim man liekas vinjus nevajag un to prezi ari nevajag
Bez tam lietam sis tiesam butu mega labs pec skata
Bez tam lietam sis tiesam butu mega labs pec skata
Instagram INDIGAIS
Man žoklis atkārās ieragot bildes Perfekts, manupŗat!
nja, man ar tā sāk likties, tas tāpat sanāca, kā ar kokteili kurā saliec visu kas garšo un kopā tas viss negaršoNixon rakstīja:Ir baigā bomba, bet man liekas, ka kautkas ir par daudz. Bet pacenties esi.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
stipri zilas bildes, atļāvos nedaudz pielabot krāsu līniju. Nezinu, ir tuvāk dzīvajam?
Izskatās , bet arī šķiet kaut kā par daudz...
Izskatās , bet arī šķiet kaut kā par daudz...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 25