Jāņa 323t (M50TU2B23 turbo, MS43)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 17
- chevron_right
Ko tad Tu tur esi metinājis?Jānis.P rakstīja:Neliels update:
- Aizmetināti 14 caurumi grīdā, bagažniekā un sliekšņos
izpūsta apakša un sliekšņi ar ''grubuli''
TA čalis izbakstīja slieksnī jaunu caurumu. Un apakšā viens ielāps atnācis vaļā.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Man līdz tādam sarakstam vel ļoti garš ceļš ejams.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Halogeena spuldzeem bez jebkaadiem efektiem gaisma arii nav balta.
Man tas 2 par to ka gaisma nav balta ir par piečurātajiem.
Instagram
Topiks pagrimis, laiks atbildēt Kalnux`am
Padarīts kkas jau ir.
Padarīts kkas jau ir.
- •Izieta skate(jau kādu laiku atpakaļ )
- •uz skati uzliktas priekšā iekšējās šaras lemforder,
•sametināta arka un visas pārējās vietas kur vel vajadzēja,
•kā arī iepirktas lietotas falken ziemas riepiņas kurām bija vel ~7mm atlikums.
•18 pogu OBC ielikts,
•Dabūti un uzlikti aizmugurei nesaplēsti beņķi,
•Un ir arī priekšējais blakussēdētāja, bet vel nav sanācis ielikt,
•Uzlikti atpakaļ koili,
•Uzliktas aizmugurei sēdinātās atsperes(uz aci izskatās ka -40mm , vajadzētu dabūt zmākas. )
•Aizmugurē uzlikti Bilstein amīši, cerams ka nesaplīsīs kopā ar sēdinātajām atsperēm. Vecie bija galīgi sapuvuši un arī katrs citādāks,
•Priekšā zem koila apakšējiem stiprinājumiem paliktas 2.5mm šeibas, lai sagāzumu dabūtu,
•Un noslīpēta krāsa no blakussēdētāja puses priekšējā spārna, kurš sen jau bija beyond repair. Nosmērējām ar elektrolītu, nomazgājām un jau pēc pāris stundām sāka rūsēt. - •uz skati uzliktas priekšā iekšējās šaras lemforder,
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram
tas spārns
Man gan patīk tas spārns. Kā pagaidu variants noteikti labāks par izrūsējušu auto krāsā, vismaz kāds piedūriens. Izdomā, ko ar nāsīm darīt, tās kādā krāsā steidzami vajag nopūst. Un miglas derētu ielikt, tad būs
Miglas būs, ir jau sarunātas. Un jā, nāsis arī gribētos pārkrāsot.
Instagram
izskatās normāli
Zemāk sēdināt.
26 78 63 69 Liepājā kvalitatīvi bleķinieksu uztaisīs uz j12 un būs konča.
8 bleķiniekus viņam aizved.
26 78 63 69 Liepājā kvalitatīvi bleķinieksu uztaisīs uz j12 un būs konča.
8 bleķiniekus viņam aizved.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
mans viedoklis par nāsīm - dabū hromētās vai notīri krāsu šīm.
miglas liksi klasiskās vai kādus dzidrinātos brīnumus ?
priekšā arku nestrīķē līkumos ?
miglas liksi klasiskās vai kādus dzidrinātos brīnumus ?
priekšā arku nestrīķē līkumos ?
ahh, Pūtīšu matētas melnas nāsis.
Kādas man iedos miglas tādas likšu + dzelteno plēvi.
Citreiz uzstrīķē.
Kādas man iedos miglas tādas likšu + dzelteno plēvi.
Citreiz uzstrīķē.
Instagram
Es silti iesaku - neliec dzeltenās miglas. Ar baltajām auto izskatīsies tāds piedūrīgs, ar dzeltenajām nedaudz pēc laukiem, jo jau tā viss ir ar rūsu. Parastās baltās miglas un būs
Neko labu taja sarusejusha sparna toch neredzu...
labāk šāds aprūsināts, nekā ar rūsas burbuļiem klāts spārns kuram vel krāsa virsū, tagad prasās rižiki priekšā un protams nāsis
Interesanti tas norižinātais spārns. Varēja kāds visu auto tā izdarīt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 17
- chevron_right